Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Παντως δεν εχω ακουσει ξανα η ΓΑΔΑ να παιρνει τηλεφωνο πιθανο εμπορο η/και χρηστη ναρκωτικων...

Στα μέλη του ινσόμνια έτσι κάνει.

• Thanks 2
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vault13 είπε

Οτι θελει ο καθενας εκει περα δεν κανει; Καμια εμπιστοσυνη δεν τους εχω. 
ασε που μπορει να κατεγραψαν ή να δοκιμαζαν ορθοτητα στοιχειων.

Το αλλο κουλο ειναι οτι το δεμα πιαστηκε στο Βελγιο. Αρα το αδικημο διαπραχθηκε στο Βελγιο? Δεν θα επρεπε να εκδοθει εκει? Πολυ παραξενη ιστορια που βρωμαει τρολια η μιση αληθεια...

Δημοσ.

Το παλικάρι κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και ψάχνει συμβουλές στο Insomnia. Ό,τι νάναι.

Δημοσ.

Τρολια ειναι ρε σεις

Αν ειναι ετσι στελνω και γω κατι σε εναν γνωστο μου που ξερω και ονομα και διευθυνση και τον κανω κατηγορουμενο στο δικαστηριο.

Αστειοτητες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Το αλλο κουλο ειναι οτι το δεμα πιαστηκε στο Βελγιο. Αρα το αδικημο διαπραχθηκε στο Βελγιο? Δεν θα επρεπε να εκδοθει εκει? Πολυ παραξενη ιστορια που βρωμαει τρολια η μιση αληθεια...

λοιπόν προφανώς αγόρασε μέσω dark web και ο εμπορος ήταν στο Βέλγιο. Τον πιάσανε τον Βέλγο και στα εξερχόμενα δέματα ήταν και του φορουμιτη. Η ΓΑΔΑ Βελγίου ειδοποίησε την εδώ ΓΑΔΑ ότι υπήρχε το τάδε δέμα. Η ΓΑΔΑ εδώ έπρεπε να το διερευνήσει ενώ παράλληλα δεν είχε αρκετά στοιχεία για ένταλμα για τον μαν όποτε τον καλεσαν για καταθεση. Σπίτι του πιθανοτατα δεν μπηκαν με ένταλμα αλλά με την συγκατάθεσή του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Έχουν βρει ένα δέμα με το όνομα του πάνω, αυτό δεν είναι στοιχείο? Πόσα νομίζεις ότι χρειάζονται?

Δεν είναι καμία επιστήμη η κρατική δικαιοσύνη και κομπίνες γίνονται συνεχώς για να τη πληρώσουν ανήμποροι. Είναι τόσο άκυρο το σύστημα που ακόμη και το πως μιλάς και ντύνεσαι μετράει, ακόμη και τα πολιτικά σου πιστεύω και ο δικαστής στον οποίο θα πέσεις και όλα.....Έχουν όλα αυτά καμία σχέση με το έγκλημα? όχι. Μόνο και μόνο που συζητάμε ότι ο OP πρέπει να προσλάβει έναν δικηγόρο για να μπορέσει να εκφράσει σωστά τις θέσεις του και να δείξει ότι είναι αθώος τι να λέμε....καταλαβαίνεις ότι ζεις σε μία παρηκμασμένη εποχή και το τελευταίο που θες είναι να μπλέξεις με τους κρατικούς μηχανισμούς.

Όπως πολλοί είπανε πρέπει 100% να πάρεις έναν καλό δικηγόρο να σου εξηγήσει πως πρέπει να φέρεσαι, ντύνεσαι, τι να λες κτλ. Μη προσπαθήσεις μόνος σου με κοινή λογική να τα σκεφτείς αυτά γιατί δε θα βγάλεις άκρη, στη προκειμένη περίπτωση η λογική μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από ότι νομίζεις και ο δικηγόρος να το ξέρει καλύτερα. Εσύ μπορεί να θεωρείς τώρα ότι θα πεις κάτι έξυπνο αλλά αυτό αντίθετα να σου κοστίσει οπότε κινδυνεύεις, δεν είναι καθόλου απίθανο να σε καταδικάσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύστημα δεν είναι απλό και κανείς από εμάς που δεν είναι του κλάδου δε γίνεται να γνωρίζει τα κριτήρια τους.

Το δικαστήριο δεν ασχολείται με κανένα πολιτικό πιστεύον, εκτός κι αν η δική για την οποία οδηγεισαι εκεί αφορά την πολιτική. Το ότι όλα κρίνονται σε ποιον θα πέσεις, αφορά όλο το σύστημα παγκοσμίως και όχι μόνο εδώ, παντού στον πλανήτη ένας άνθρωπος θα σε κρίνει.

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Μην το γελάς καθόλου.  Το όλο θέμα είναι που θα σε πιάσουν.  ΑΝ πας να πάρεις το δέμα ( που δεν θα έπρεπε γιατί δεν το έχεις παραγγείλει) έμπλεξες, χάνεις το δικαίωμα άρνησης και αντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.  Τώρα για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μου ακούγεται καθόλου παράξενο αν το παλικάρι έχει τπτ "φίλους" που τον εκμεταλλεύονται και δεν έχει πάρει χαμπάρι ο μαν.

Από το όνομα που διάλεξες στο ρεντιτ και τα ποστ που έχεις κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρει στα σοβαρά κανένας σορρυ.

Η ΓΑΔΑ δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρει τηλέφωνο πριν το πέσιμο.... είναι σαν να σου λέει "καθάρισε το σπίτι πριν έρθουμε να σου κάνουμε πέσιμο...  

Anyway καλή τύχη. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zaosdendrophile είπε

Ότι λέει ο τίτλος...Πριν 4 χρόνια με πηραν τηλ απο την ΓΑΔΑ και μου είπαν πως βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα στο Βέλγιο  με παραλήπτη εμένα με την διεύθυνση μου το οποίο μέσα περιείχε 69 γραμμάρια MDMA...Πήγα έκανα κατάθεση τους είπα πως δεν έχω καμία σχέση, ότι έχει γίνει κάποιο λάθος ( το οποιο δε νομίζω ) η κάποιος απλα ήθελε να με φέρει σε αυτην την θέση...Έγινε ερευνα το ίδιο βράδι σπίτι μου, δε βρέθηκε απολύτως τίποτα...Πέρασα απο ανακριτή μου έδωσε 2 φορες το μήνα παρον σε ΑΤ και 13 Δεκεμβρίου είναι το δικαστήριο...Δικηγόρο δεν εχω γιατι δεν έχω λεφτα οποτε πηγα στην νομική βοηθεια στο εφετείο και μου είπαν πως θα μου διορίσουν δικηγόρο τη μέρα του δικαστηρίου...Λίγο που μίλησα μου είπαν οτι τα πράγματα είναι ψιλοσοβαρά αλλα ίσως με σώσει το ότι είμαι μετέφηβος και πως έχω καθαρο ποινικό....Παρόλα αυτα εχω αγχωθεί φουλ στη περίπτωση να με βάλουν μέσα για κάτι το οποίο δεν διέπραξα και δεν έχω καμία σχέση...Το δέμα δεν το παρέλαβα ποτέ και δεν υπήρχε καν όνομα αποστολέα....Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε δικαστήριο, δεν ξέρω τι να προσέξω, γενικά πως να φερθώ και η όλη φάση με έχει αγχώσει...Απλά ήθελα να πω τον πόνο μου....

ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

είναι σούπερ σημαντικό!!!! Εκεί θα δεις τι στοιχεία έχουν εις βάρος σου. Από αυτά που περιέγραψες στο θέμα για αθώωση σε βλέπω. Αλλά αν δεν πάρεις στα χέρια σου το δικόγραφο δε μπορείς να ξέρεις. Μπορεί να σε έχουν καταγράψει με κοριό, ή πχ μέσω μηνυμάτων και email.

πας στην ευελπίδων με τον αριθμό της υπόθεσης και παίρνεις αντίγραφο του δικογράφου.

Μετά ανάλογα με το τι έχει μέσα το δικόγραφο, βλέπεις αν χρειάζεσαι δικηγόρο η όχι. 

Στα στέλνω και με πμ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vs_skg είπε

λοιπόν προφανώς αγόρασε μέσω dark web και ο εμπορος ήταν στο Βέλγιο. 

Προφανώς... Τελικά είσαι μεγάλος τσακαλος εσύ! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kage είπε

4 χρονια δεν επρεπε να μαζεψεις χρηματα? 

θυμιζει tor market το σκηνικο ..

100% ειναι,δε θυμιζει.

1 ώρα πριν, vs_skg είπε

προφανώς αγόρασε μέσω dark web

Αυτο εγινε. 
Ειχα φιλο που με φορτωνοταν να του παραγγειλω,φυσικα δεν το εκανα ποτε,αλλιως μπορει να ημουν στη θεση του μαγκα τωρα.

Το πως μπηκε η αστυνομια σπιτι του για ελεγχο μονο ο ιδιος το ξερει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...