vs_skg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλα λογικο αφου μπηκες μεσα με την αγορα σου που ποτε δεν ηρθε και αμφιβαλλω αν παιζει επιστροφη χρηματων σε τετοιες καταστάσεις😂 1
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μακαρι να πανε ολα καλα για τον φιλο. Συνηθως βοηθαει να πεις την αληθεια και να μην προσπαθησεις να τους βγαλεις τρελους. Αν δεν εχει παραλαβει τη δικογραφια ισως υπαρχει και αλλο υλικο που να τον καιει. Οταν και εαν νιωσει ετοιμος να πει την αληθεια, να παραδεχτει το λαθος και να ζητησει κατανοηση.
tigergreg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καποτε πριν 31 χρονια καταδικαστηκα για υποτιθεμενη συμμετοχη μου απο τηλεφωνου σε απατη. Τοτε δεν υπηρχαν καν καταγραφες σε τηλεφωνικα αρχεια καθοτι ηταν αναλογικα!!! Μονο με μαρτυρια ενος τελειωμενου υποκειμενου που ηθελε να εκβιασει και την πατησε. Βεβαια στο εφετειο φανηκε η σκευωρια και αθωωθηκα αλλα η ταλαιπωρια και η οικονομικη αιμορραγια αφανταστη. Το κολπο της αποστολης σε αλλο ονομα αλλα στην σωστη η διπλανη διευθυνση ειναι παλιο. Προφανως θα γινοταν παραλαβη απο αλλον. 5
ELTASSOS1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το αδικημα ειναι βαρυ λογω ποσοτητας...οι δικαστες εχουν εμπειρια και για να ειναι σιγουροι οτι δεν θα ξεφυγει κανα λαμογιο ειναι ιδιαιτερα αυστηροι. Πρεπει ολα τα στοιχεια να ειναι υπερ σου..πχ καλες σπουδες, υπευθυνη υεση, καριερα οικογενεια κλπ...εξωθεν καλη μαρτυρια δηλ μαρτυρες υπερ σου με κυρος πχ παπαδες δικαστικοι αστυνομοι βουλευτες δημαρχοι επιστημονες πολιτικοι...κλπ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι πολυς κοσμος ειναι αδικα μεσα...ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από ELTASSOS1 1
vs_skg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Περα από την πλάκα με τον φίλο που προφανώς θα έκανε χαρούμενους τους ρεηβαδες της πολης του, δεν μπορει να μου λετε οτι μπορεί να εκδωθει καταδικαστικη αποφαση εναντιον του με τετοια περιστασιακα στοιχεία. Το ονομα και η διευθυνση καποιου μπορουν να υποκλαπουν απο τον οποιοδηποτε online shopping λογαριασμο του, οποτε δεν μπορει να αποδειχθεί περαν αμφιβολιας οτι αυτος εκανε την παραγγελία. 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, vs_skg είπε Περα από την πλάκα με τον φίλο που προφανώς θα έκανε χαρούμενους τους ρεηβαδες της πολης του, δεν μπορει να μου λετε οτι μπορεί να εκδωθει καταδικαστικη αποφαση εναντιον του με τετοια περιστασιακα στοιχεία. Το ονομα και η διευθυνση καποιου μπορουν να υποκλαπουν απο τον οποιοδηποτε online shopping λογαριασμο του, οποτε δεν μπορει να αποδειχθεί περαν αμφιβολιας οτι αυτος εκανε την παραγγελία. Έχω την αίσθηση πως η περιγραφή του όλου περιστατικού μπάζει. Θέλω να πω, μου προξενεί εντύπωση αν, πράγματι, η ΓΑΔΑ παίρνει τηλέφωνο άτομα ύποπτα για διακίνηση ναρκωτικών και δεν σκάει απροειδοποίητα στην πόρτα τους, ας πούμε. "Ναι, γεια σας, μας ενημέρωσαν από Βέλγιο πως σε ένα φάκελο με παραλήπτη εσάς βρέθηκαν ναρκωτικά. Τι ώρα σας βολεύει να περάσουμε για μια έρευνα στο χώρο σας;" Συγγνώμη αν το γράφω κάπως "χιουμοριστικά", αλλά το αρχικό μήνυμα αυτό ακριβώς το σκηνικό περιγράφει. Τώρα, αν έτσι συνέβη, τι να πω... 6 3
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Αν είχες δικηγόρο κατά 100% θα αθωνοσουν. Τώρα κατά 99% θα αθωωθείς εκτός και αν πετυχεις σε βλακα δικηγόρο και δικαστή(ή αν μας τρολαρεις!) Δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο εις βάρος σου πως να σε καταδικάσουν; Αν ήταν έτσι θα στέλναμε ταχυδρομικα δεματα σε όποιον δεν συμπαθούσαμε και θα τον βάζαμε φυλακή 2
kage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 χρονια δεν επρεπε να μαζεψεις χρηματα? θυμιζει tor market το σκηνικο .. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από kage 1
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μπάζει η όλη περιγραφή του θέματος. Αν δεν έχεις εσύ λεφτά, ρώτα γονείς η συγγενείς, σίγουρα θα σε βοηθούσαν εκτός αν τα έχεις χαλάσει με όλους. Αν δεν έχεις λεφτά, μπορείς να υποβάλλεις αίτημα ευεργετηματος πενιας, δεν έχει καταληκτική προθεσμία αλλά έπρεπε να το είχες κάνει εδώ και καιρό όχι την ημέρα της δικής. Με την διεύθυνση και το τι μπορεί να γράφει ο καθένας επάνω δεν ξέρω τι γίνεται. Στο 2021 είμαστε, μπορούν να διερευνήσουν από ποιον στάλθηκε και που με στοιχεία επάνω, μπορούν να ψάξουν δακτυλικά αποτυπώματα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις πρόβλημα.
matrixtv1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δικογραφία έχεις παραλάβει να δεις τι περιλαμβάνει?Αν είναι έτσι όπως τα λες θα αθωωθείς οπότε μην φοβάσαι.(Είναι όμως?) γιατι να εχουν διεύθυνση και ονομα πανω στο κουτι μάλλον την εχεις κάνει την μ..... .Ελπίζω να μην πλήρωσες και με καρτα.
vorlon68 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντώς αν ακόμα δεν βρήκες γκαρσονιέρα που έψαχνες, θα βρεις στον Κορυδαλλο..... Κριμα που δεν το έχεις με την συγκατοίκιση...... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από vorlon68
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Αν είχες δικηγόρο κατά 100% θα αθωνοσουν. Τώρα κατά 99% θα αθωωθείς εκτός και αν πετυχεις σε βλακα δικηγόρο και δικαστή(ή αν μας τρολαρεις!) Δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο εις βάρος σου πως να σε καταδικάσουν; Αν ήταν έτσι θα στέλναμε ταχυδρομικα δεματα σε όποιον δεν συμπαθούσαμε και θα τον βάζαμε φυλακή Έχουν βρει ένα δέμα με το όνομα του πάνω, αυτό δεν είναι στοιχείο? Πόσα νομίζεις ότι χρειάζονται? Δεν είναι καμία επιστήμη η κρατική δικαιοσύνη και κομπίνες γίνονται συνεχώς για να τη πληρώσουν ανήμποροι. Είναι τόσο άκυρο το σύστημα που ακόμη και το πως μιλάς και ντύνεσαι μετράει, ακόμη και τα πολιτικά σου πιστεύω και ο δικαστής στον οποίο θα πέσεις και όλα.....Έχουν όλα αυτά καμία σχέση με το έγκλημα? όχι. Μόνο και μόνο που συζητάμε ότι ο OP πρέπει να προσλάβει έναν δικηγόρο για να μπορέσει να εκφράσει σωστά τις θέσεις του και να δείξει ότι είναι αθώος τι να λέμε....καταλαβαίνεις ότι ζεις σε μία παρηκμασμένη εποχή και το τελευταίο που θες είναι να μπλέξεις με τους κρατικούς μηχανισμούς. Όπως πολλοί είπανε πρέπει 100% να πάρεις έναν καλό δικηγόρο να σου εξηγήσει πως πρέπει να φέρεσαι, ντύνεσαι, τι να λες κτλ. Μη προσπαθήσεις μόνος σου με κοινή λογική να τα σκεφτείς αυτά γιατί δε θα βγάλεις άκρη, στη προκειμένη περίπτωση η λογική μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από ότι νομίζεις και ο δικηγόρος να το ξέρει καλύτερα. Εσύ μπορεί να θεωρείς τώρα ότι θα πεις κάτι έξυπνο αλλά αυτό αντίθετα να σου κοστίσει οπότε κινδυνεύεις, δεν είναι καθόλου απίθανο να σε καταδικάσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύστημα δεν είναι απλό και κανείς από εμάς που δεν είναι του κλάδου δε γίνεται να γνωρίζει τα κριτήρια τους. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από aizensama24
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Το αφήνω εδώ https://alexiskougias-law.gr/contact/ ,ποτέ δεν ξέρεις. 1
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Παντως δεν εχω ακουσει ξανα η ΓΑΔΑ να παιρνει τηλεφωνο πιθανο εμπορο η/και χρηστη ναρκωτικων...
Vault13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Παντως δεν εχω ακουσει ξανα η ΓΑΔΑ να παιρνει τηλεφωνο πιθανο εμπορο η/και χρηστη ναρκωτικων... Οτι θελει ο καθενας εκει περα δεν κανει; Καμια εμπιστοσυνη δεν τους εχω. ασε που μπορει να κατεγραψαν ή να δοκιμαζαν ορθοτητα στοιχειων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις