Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο τίτλος...Πριν 4 χρόνια με πηραν τηλ απο την ΓΑΔΑ και μου είπαν πως βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα στο Βέλγιο  με παραλήπτη εμένα με την διεύθυνση μου το οποίο μέσα περιείχε 69 γραμμάρια MDMA...Πήγα έκανα κατάθεση τους είπα πως δεν έχω καμία σχέση, ότι έχει γίνει κάποιο λάθος ( το οποιο δε νομίζω ) η κάποιος απλα ήθελε να με φέρει σε αυτην την θέση...Έγινε ερευνα το ίδιο βράδι σπίτι μου, δε βρέθηκε απολύτως τίποτα...Πέρασα απο ανακριτή μου έδωσε 2 φορες το μήνα παρον σε ΑΤ και 13 Δεκεμβρίου είναι το δικαστήριο...Δικηγόρο δεν εχω γιατι δεν έχω λεφτα οποτε πηγα στην νομική βοηθεια στο εφετείο και μου είπαν πως θα μου διορίσουν δικηγόρο τη μέρα του δικαστηρίου...Λίγο που μίλησα μου είπαν οτι τα πράγματα είναι ψιλοσοβαρά αλλα ίσως με σώσει το ότι είμαι μετέφηβος και πως έχω καθαρο ποινικό....Παρόλα αυτα εχω αγχωθεί φουλ στη περίπτωση να με βάλουν μέσα για κάτι το οποίο δεν διέπραξα και δεν έχω καμία σχέση...Το δέμα δεν το παρέλαβα ποτέ και δεν υπήρχε καν όνομα αποστολέα....Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε δικαστήριο, δεν ξέρω τι να προσέξω, γενικά πως να φερθώ και η όλη φάση με έχει αγχώσει...Απλά ήθελα να πω τον πόνο μου....

Επεξ/σία από zaosdendrophile
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλή τύχη να ευχηθώ εγώ. Γενικά το σύστημα της δικαιοσύνης όπως και κάθε άλλος κρατικός (και μη) θεσμός στην Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Το ερώτημα με βάση τα όσα μας ανέφερες είναι, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, αν κάποιος γράψει ένα όνομα πάνω σε ένα κουτί και βάλει οτιδήποτε μέσα, την πληρώνει για το περιεχόμενο το όνομα του κουτιού? Μόνο εμένα μου ακούγεται να μπάζει σαν ισχυρισμός? Εκτός αν έγινε και κάτι άλλο που δεν μας αναφέρεις. 

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Το ερώτημα με βάση τα όσα μας ανέφερες είναι, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, αν κάποιος γράψει ένα όνομα πάνω σε ένα κουτί και βάλει οτιδήποτε μέσα, την πληρώνει για το περιεχόμενο το όνομα του κουτιού? Μόνο εμένα μου ακούγεται να μπάζει σαν ισχυρισμός? Εκτός αν έγινε και κάτι άλλο που δεν μας αναφέρεις. 

Έλα ντε...Αυτό δε μπορώ να καταλάβω...Δεν έχει γίνει τίποτα άλλο όχι...

8 λεπτά πριν, RandomLad είπε

Καλή τύχη να ευχηθώ εγώ. Γενικά το σύστημα της δικαιοσύνης όπως και κάθε άλλος κρατικός (και μη) θεσμός στην Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αυτό με τρομάζει...Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

η μόνη στραβή είναι να πετύχεις υπερχαζοδίκη σε συνδυασμό με στραβωμένο δικαστή

Καλό ντύσιμο , όσο πιο σπασικλέ γίνεται , να είσαι ευπρεπής και ταμπέλα θύμα

δε νομίζω ο εισαγγελέας να ασχοληθεί παραπάνω και μου κάνει εντύπωση που έγινε η διαδικασία

ο ανακριτής δηλαδή τι σου είπε ? που τα έχεις κρυμμένα τα υπόλοιπα ?😂 λαγωνικό Κ9 , αν όντως ισχύουν αυτά που λες θα τον κοροϊδεύει και ο επιστάτης ....

καλή τύχη πάντως , όλα καλά

Δημοσ.

Έχει γίνει λάθος ή δεν έχει γίνει;
Είχε παραλήπτη ή δεν είχε παραλήπτη;
Σε βλέπω να τραγουδάς Μαργαρίτη σύντομα

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Έχει γίνει λάθος ή δεν έχει γίνει;
Είχε παραλήπτη ή δεν είχε παραλήπτη;
Σε βλέπω να τραγουδάς Μαργαρίτη σύντομα

Δεν ηπύρχε ονομα αποστολέα ήθελα να γράψω.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε

Ότι λέει ο τίτλος...Πριν 4 χρόνια με πηραν τηλ απο την ΓΑΔΑ και μου είπαν πως βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα στο Βέλγιο  με παραλήπτη εμένα με την διεύθυνση μου το οποίο μέσα περιείχε 69 γραμμάρια MDMA...Πήγα έκανα κατάθεση τους είπα πως δεν έχω καμία σχέση, ότι έχει γίνει κάποιο λάθος ( το οποιο δε νομίζω ) η κάποιος απλα ήθελε να με φέρει σε αυτην την θέση...Έγινε ερευνα το ίδιο βράδι σπίτι μου, δε βρέθηκε απολύτως τίποτα...Πέρασα απο ανακριτή μου έδωσε 2 φορες το μήνα παρον σε ΑΤ και 13 Δεκεμβρίου είναι το δικαστήριο...Δικηγόρο δεν εχω γιατι δεν έχω λεφτα οποτε πηγα στην νομική βοηθεια στο εφετείο και μου είπαν πως θα μου διορίσουν δικηγόρο τη μέρα του δικαστηρίου...Λίγο που μίλησα μου είπαν οτι τα πράγματα είναι ψιλοσοβαρά αλλα ίσως με σώσει το ότι είμαι μετέφηβος και πως έχω καθαρο ποινικό....Παρόλα αυτα εχω αγχωθεί φουλ στη περίπτωση να με βάλουν μέσα για κάτι το οποίο δεν διέπραξα και δεν έχω καμία σχέση...Το δέμα δεν το παρέλαβα ποτέ και δεν υπήρχε καν όνομα παραλήπτη....Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε δικαστήριο, δεν ξέρω τι να προσέξω, γενικά πως να φερθώ και η όλη φάση με έχει αγχώσει...Απλά ήθελα να πω τον πόνο μου....

Αρχικά έπρεπε να κόψεις τον κώλο σου να προσλάβεις δικηγόρο. Έχεις δεν έχεις λεφτά, με αυτό το σκατοσύστημα και τη σαθρή ''δικαιοσύνη'' δεν γίνεται να μπλέκεις και να πηγαίνεις γυμνός στα αγγούρια.

Όμως τώρα είναι αργά για αυτό. Την ώρα της δίκης σκέψου 10 φορές πριν μιλήσεις, φρόντισε να είσαι προσεγμένος (βγάλε piercings, κρύψε τατουάζ, κουρέψου, ντύσου καλά), ξεκαθάρισε πως δεν είχες καμία σχέση (ενώ όλοι ξέρουμε πως είχες αλλά τέσπα), παρουσίασε (αν έχεις) το λευκό ποινικό μητρώο σου, πες ότι δεν γίνεται να προσπαθεί να σε ενοχοποιεί η αστυνομία για κάτι τόσο παραλόγο, και ρίξε και κανένα ψέμα πως έχασες κάποιον παιδικό σου φίλο από ναρκωτικά και το θεωρείς αδιανόητο και μόνο στη σκέψη να συσχετιζόσουν με κάτι τέτοιο. 

Σου ξαναλέω να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και κοίτα μην πετάξεις καμιά μαλακία και θάψεις από μόνος σου τον εαυτό σου.

Καλή τύχη.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Αρχικά έπρεπε να κόψεις τον κώλο σου να προσλάβεις δικηγόρο. Έχεις δεν έχεις λεφτά, με αυτό το σκατοσύστημα και τη σαθρή ''δικαιοσύνη'' δεν γίνεται να μπλέκεις και να πηγαίνεις γυμνός στα αγγούρια.

Όμως τώρα είναι αργά για αυτό. Την ώρα της δίκης σκέψου 10 φορές πριν μιλήσεις, φρόντισε να είσαι προσεγμένος (βγάλε piercings, κρύψε τατουάζ, κουρέψου, ντύσου καλά), ξεκαθάρισε πως δεν είχες καμία σχέση (ενώ όλοι ξέρουμε πως είχες αλλά τέσπα), παρουσίασε (αν έχεις) το λευκό ποινικό μητρώο σου, πες ότι δεν γίνεται να προσπαθεί να σε ενοχοποιεί η αστυνομία για κάτι τόσο παραλόγο, και ρίξε και κανένα ψέμα πως έχασες κάποιον παιδικό σου φίλο από ναρκωτικά και το θεωρείς αδιανόητο και μόνο στη σκέψη να συσχετιζόσουν με κάτι τέτοιο. 

Σου ξαναλέω να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και κοίτα μην πετάξεις καμιά μαλακία και θάψεις από μόνος σου τον εαυτό σου.

Καλή τύχη.

Δεν εχω ιδεα απο δικαστηρια γενικοτερα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πολυ νοημων να συμβουλευεις καποιον να πει ψεμματα ενωπιον του δικαστηριου.

• Like 5
Δημοσ.

Από την στιγμή που είσαι κατηγορούμενος, καλό θα ήταν να βρεις κάποιον δικηγόρο.

Επίσης θα έπρεπε ήδη να είχες παραλάβει την δικογραφία που έχει σχηματιστεί είς βάρος σου. Νομίζω μπορείς να την παραλάβεις και χωρίς δικηγόρο, αλλά σίγουρα θέλει τρέξιμο να βρεις που θα τον ζητήσεις και να πληρώσεις τα αντίγραφά-παράβολα.

Δημοσ.

Θέλω και γω εχτρους που δολοπλοκουν για να μου στειλουν συστημενα 69g mdma. 😂 Τοσο μισητος ρε παιδι μου, να σκανε 2k+ για να στη φερουν ετσι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Είχε και το ονομα σου ή μονο διευθυνση;

Παντως 4 χρόνια έπρεπε να έχεις κάνει τα κουμάντα σου για δικηγόρο.

Και τα 2. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βρω δικηγόρο γενικά οπότε θα παω με αυτον που μου διορίζει το δικαστήριο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...