Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Όπως λέει ο τίτλος, σε 2 υπολογιστές με Windows 11, ενώ μιλάω με το μικρόφωνο του εκάστοτε headset μου, ξαφνικά κόβεται ο ήχος του μικροφώνου την ώρα που μιλάω (ενώ ο ήχος των ακουστικών παίζει κανονικά). Από το γράφημα που έχει στη σχετική κατηγορία των Windows settings δείχνει πως περνάει ήχος από το μικρόφωνο κανονικά άρα δεν είναι θέμα hardware λογικά.

Το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει σε δύο υπολογιστές με Windows 11, με ένα set ακουστικών Huawei με type-c αλλά και και ένα headset Logitech G533.

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι το Cisco Jabber, Webex, Teams, Discord κλπ.

Έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσες σε σχέση με αυτές που είχα στα Windows 10 όπου δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα.

Έχω κάνει όλα τα updates στις εκδόσεις των εφαρμογών, στους drivers κλπ χωρίς αποτέλεσμα.

Δοκίμασα μέχρι και Windows  troubleshooting αλλά τίποτα. Συνήθως επανέρχεται με απλή επανεκκίνηση στην εκάστοτε εφαρμογή που χρησιμοποιώ αλλά παρουσιάζεται πάλι σε ανύποπτο χρόνο

Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Demon Lord
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Demon Lord είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Όπως λέει ο τίτλος, σε 2 υπολογιστές με Windows 11, ενώ μιλάω με το μικρόφωνο του εκάστοτε headset μου, ξαφνικά κόβεται ο ήχος του μικροφώνου την ώρα που μιλάω (ενώ ο ήχος των ακουστικών παίζει κανονικά). Από το γράφημα που έχει στη σχετική κατηγορία των Windows settings δείχνει πως περνάει ήχος από το μικρόφωνο κανονικά άρα δεν είναι θέμα hardware λογικά.

Το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει σε δύο υπολογιστές με Windows 11, με ένα set ακουστικών Huawei με type-c αλλά και και ένα headset Logitech G533.

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι το Cisco Jabber, Webex, Teams, Discord κλπ.

Έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσες σε σχέση με αυτές που είχα στα Windows 10 όπου δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα.

Έχω κάνει όλα τα updates στις εκδόσεις των εφαρμογών, στους drivers κλπ χωρίς αποτέλεσμα.

Δοκίμασα μέχρι και Windows  troubleshooting αλλά τίποτα. Συνήθως επανέρχεται με απλή επανεκκίνηση στην εκάστοτε εφαρμογή που χρησιμοποιώ αλλά παρουσιάζεται πάλι σε ανύποπτο χρόνο

Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απλό. Ξαναπήγαινε στα 10. Τι σου προσφέρουν δηλαδή τα 11 που έτρεξες και έβαλες;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, RTW4ever είπε

Απλό. Ξαναπήγαινε στα 10. Τι σου προσφέρουν δηλαδή τα 11 που έτρεξες και έβαλες;

Το θέμα δεν είναι ο λόγος για τον οποίο αναβάθμισα σε 11 αλλά γιατί έχουν αυτή τη συμπεριφορά.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αν είναι να απαντάτε με άκυρες απαντήσεις καλύτερα να μην απαντάτε καθόλου :)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tasvar είπε

https://www.howto-connect.com/fix-windows-11-microphone-not-working-14-ways/

Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως υπάρχει κάτι που βοηθήσει.

Καλησπέρα φίλε μου. Ξέχασα να αναφέρω πως τα δοκίμασα αυτά, όπως και έχω δώσει perimissions σε όλες τις εφαρμογές.

Πραγματικά κουλό, το ξέρω. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Demon Lord είπε

Το θέμα δεν είναι ο λόγος για τον οποίο αναβάθμισα σε 11 αλλά γιατί έχουν αυτή τη συμπεριφορά.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αν είναι να απαντάτε με άκυρες απαντήσεις καλύτερα να μην απαντάτε καθόλου :)

Ε τι να σου πω, κάτσε να τυραννιέσαι τότε. Τα 11 είναι βαθιά beta, σε κανά χρόνο το ξαναβλέπουμε.

Δημοσ.
  • Δοκίμασε και αυτό με τα Logitech μήπως και στρώσει.

•  

• Open Windows' Troubleshoot Settings (you can type it into the seach bar)

• Click "Additional troubleshooters"

• Click "Playing Audio". Select the headset when prompted

• Windows identified an issue with sound enhancements and asked whether to turn them on/off again. I forgot which option I picked. It may not matter because I had seen a similar dialogue before and neither option fixed the problem then.

• Even after closing that dialogue, a progress bar showed on the troubleshooter, so something beyond just toggling enhancements on/off was happening. At the end I was told I'd have to restart.

• After the reboot, the G533 didn't show up as an audio device at all until I turned it off and on again

• After that, everything has been working fine

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tasvar είπε
  • Δοκίμασε και αυτό με τα Logitech μήπως και στρώσει.

•  

• Open Windows' Troubleshoot Settings (you can type it into the seach bar)

• Click "Additional troubleshooters"

• Click "Playing Audio". Select the headset when prompted

• Windows identified an issue with sound enhancements and asked whether to turn them on/off again. I forgot which option I picked. It may not matter because I had seen a similar dialogue before and neither option fixed the problem then.

• Even after closing that dialogue, a progress bar showed on the troubleshooter, so something beyond just toggling enhancements on/off was happening. At the end I was told I'd have to restart.

• After the reboot, the G533 didn't show up as an audio device at all until I turned it off and on again

• After that, everything has been working fine

Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω, σε ευχαριστώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...