korakios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, gponiris είπε 1.Πως να κανω το home enter να ερχεται καθε διμηνο? https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/page/574/#comments 37 λεπτά πριν, gponiris είπε 2.Ηρθε εκκαθαριστικος της nrg με 22ημερες καταναλωσης 24/11/2021-15/12/2021. Η αιτηση για home enter εγινε στις 2δεκεμβριου και στο ebill γραφει ληξη 15/12/23 Ερωτηση 1.Δεν θα επρεπε να γινει η εκκαθαριση στις 2δεκ απο τη στιγμη της αιτησης καθως καταχωρηθηκε και φωτο απο το ρολοι μαζι με την αιτηση? όχι , η μεταφορά έγινε όταν έδωσε εντολή η ΔΕΗ στο ΔΕΔΔΗΕ και όταν ο τελευταίος έκανε τη μεταφορά 38 λεπτά πριν, gponiris είπε 3.οταν εστειλα στη ραε παραπονο και απαντησε η nrg ,στις 20δεκ Πατησα κοκκινο κουμπι και εθεσα νεο αιτημα να αποστειλουν την ηχογραφηση ωστε να επιστραφει η ρητρα . Δεν εχω απαντηση ακομα και απο κατω μου βγαζει κοκκινο και πρασινο κουμπι.Τι να κανω ? αναμένεις , πάρε τηλέφωνο στη ΡΑΕ αν βιάζεσαι και ρώτα
mithrid Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) χτες ελαβα την κονσερβοαπαντηση απο την nrg σε email οτι η επικοινωνια εγινε μεσω viber γιαυτο δεν υπαρχει η τηλ.επικοινωνια Eπισημανα μεσω ραε οτι ποτε δεν υπηρχε επικοινωνια μεσω viber καθως δεν το λειτουργω. Επισης διαβασα το λινκ αλλα δεν μπορεσα να καταταλαβω πως να κανω 2μηνο να ερχεται το home enter. εδωσα και σελφ μετεριγκ αναγκαστικα προσφατα και δεν ξερω πως επηρεαζεται το ολο θεμα... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από gponiris
mithrid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 καλημερα. εστειλα αιτημα να επιμεληθει η rae το αιτημα μου για επιστροφη της ρητρας καθως δεν εστελναν την ηχογραφηση η nrg μετα απο 1μηνα απαντησε η nrg στην πλατφορμα της rae οτι εχω υπογραψει τη συμβαση η οποια τα αναφερει ολα. Πως να το χειριστω?με κανουν κυκλους κ εχω εκνευριστει
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, gponiris είπε καλημερα. εστειλα αιτημα να επιμεληθει η rae το αιτημα μου για επιστροφη της ρητρας καθως δεν εστελναν την ηχογραφηση η nrg μετα απο 1μηνα απαντησε η nrg στην πλατφορμα της rae οτι εχω υπογραψει τη συμβαση η οποια τα αναφερει ολα. Πως να το χειριστω?με κανουν κυκλους κ εχω εκνευριστει Το βλέπω δυσκολο δυστυχώς.. Υπέγραψες; Η ΡΑΕ σου απάντησε.. Μπα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα