mithrid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπαρχει κανενας που να εχει κανει αυτο το προγραμμα τον Απριλιο ή Μαιο του 2021?Αν ναι,χρειαζομαι αντιγραφο συμβολαιου με τις τιμολογησεις που δινανε ΤΟΤΕ αμεσα.Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από gponiris
mithrid Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, korakios είπε υπήρχε το 2020 ? του 21,συγνωμη.Με τοσα δεδομενα το μυαλο ταξιδευει σε παλιες εποχες ανεμελες
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 έσβησα τις πρώτες σελίδες γιατί είχαν στοιχεία μου , αλλά έχει τις τιμές nrgSave40.pdf
mithrid Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, korakios είπε έσβησα τις πρώτες σελίδες γιατί είχαν στοιχεία μου , αλλά έχει τις τιμές nrgSave40.pdf 811 kB · 4 downloads σημαντικη ερωτηση.την ειχες αποθηκευσει τοτε την συμβαση ή την κατεβασες τωρα? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από gponiris
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, gponiris είπε σημαντικη ερωτηση.την ειχες αποθηκευσει τοτε την συμβαση ή την κατεβασες τωρα? τι έχεις πάθει ?!!! ναι , την είχα , βασικά είναι η σύμβαση που μου στείλανε μέσω email να υπογράψω
mithrid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, korakios είπε τι έχεις πάθει ?!!! ναι , την είχα , βασικά είναι η σύμβαση που μου στείλανε μέσω email να υπογράψω το λινκ που δινανε για να κατεβει η υπογεγραμμενη συμβαση δεν λειτουργει...το βγαλανε off ζηταω ΜΟΝΟ οποιος εχει την παλια συμβαση στον υπολογιστη και οχι καποια που κατεβαζεις τωρα ή ζητας απο την εταιρεια αυτη την περιοδο για εντοπισμο διαφορων Παρεπιπτοντως μηπως ξερεις αν υπαρχει ποινή και ποιο ειναι το ποσό λογω επιστροφης στη Δεη?μπερδευομαι στον υπολογισμο Υπολογιζεται βαση του ε. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ? δηλ 2.50ε χ μηνες που απομειναν? Ευχαριστω
korakios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, gponiris είπε το λινκ που δινανε για να κατεβει η υπογεγραμμενη συμβαση δεν λειτουργει...το βγαλανε off εσύ δεν την έχεις στα εξερχόμενα στο mail σου???? 20 ώρες πριν, gponiris είπε ζηταω ΜΟΝΟ οποιος εχει την παλια συμβαση στον υπολογιστη και οχι καποια που κατεβαζεις τωρα ή ζητας απο την εταιρεια αυτη την περιοδο για εντοπισμο διαφορων η παλιά είναι 20 ώρες πριν, gponiris είπε Υπολογιζεται βαση του ε. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ? δηλ 2.50ε χ μηνες που απομειναν? ναι , εκτός αν ο τελευταίος λογαριασμός έχει μεγαλύτερο διάστημα και μετράει εκείνος , κάπου το έχει σαν παραθυράκι αλλά μικρή διαφορά πχ αντί για 2,5 να είναι 2,75 20 ώρες πριν, gponiris είπε Παρεπιπτοντως μηπως ξερεις αν υπαρχει ποινή και ποιο ειναι το ποσό λογω επιστροφης στη Δεη? δεν έκανες παλιότερα προσφυγή στο ΣτΚ ή να πήρες πρόσφατα την ειδοποίηση για αποχώρηση αζημίως στο λογαριασμό σου ? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από korakios
mithrid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 6/12/2021 στις 12:09 ΠΜ, korakios είπε δεν έκανες παλιότερα προσφυγή στο ΣτΚ ή να πήρες πρόσφατα την ειδοποίηση για αποχώρηση αζημίως στο λογαριασμό σου ? στην αιτηση για παραπονο στην nrg,δεν ελαβα καμια απαντηση απο την εταιρεια περαν του οτι καταγραφηκε το αιτημα. ακολουθησε αιτημα στη ραε κατοπιν οδηγιων απο εδω μεσα. πρεπει να κανω αιτημα και στο στκ?αν ναι,ποια η διαδικασια
korakios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, gponiris είπε πρεπει να κανω αιτημα και στο στκ?αν ναι,ποια η διαδικασια όχι Στις 6/12/2021 στις 12:09 ΠΜ, korakios είπε πήρες πρόσφατα την ειδοποίηση για αποχώρηση αζημίως στο λογαριασμό σου ? το ξαναρωτάω γιατί σε όλους ήρθε
mithrid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, korakios είπε το ξαναρωτάω γιατί σε όλους ήρθε δεν μου ηρθε κατι...πως ηρθε η ειδοποιηση σε σας?σε λογαριασμο ή στο email?
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, gponiris είπε δεν μου ηρθε κατι...πως ηρθε η ειδοποιηση σε σας?σε λογαριασμο ή στο email? σε λογαριασμό σε υποσημείωση
mithrid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, korakios είπε σε λογαριασμό σε υποσημείωση αυτη την υποσημειωση μολις την ειδα σε λογαριασμο μαιου μολις,επειδη μου το εδειξες.αυτη η υποδειξη σημαινει οτι αποχωρω αζημιως? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από gponiris
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, gponiris είπε αυτη την υποσημειωση μολις την ειδα σε λογαριασμο μαιου μολις,επειδη μου το εδειξες.αυτη η υποδειξη σημαινει οτι αποχωρω αζημιως? όχι , είχες 30 μέρες τότε να φύγεις
mithrid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε όχι , είχες 30 μέρες τότε να φύγεις και πως θα το καταλαβαινε ενας πελατης το δικαιωμα αποχωρησης χωρις ποινη απο τα μικρα γραμματα?επρεπε να ειναι δικηγορος?δεν επρεπε να υπαρχει σαφηνεια?αναφερει για την τροποποιηση της ρητρας χωρις να αναφερει αμεσα το δικαιωμα της αποχωρησης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα