xristosvene Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα στην ομαδα σκεφτομαι την αγοραε του golf etsi (υβριδικο) 1.0 ψαχνω κατι οικονομικο και ωραιο εμφανισακα μεσα-εξω...παραλληλα σκέφτομαι και για το corolla (υβριδικο)( και λογο εγγυήσεις) και γιατι λενε πως ειναι καλυτερα σε θεμα προβληματων... διαβασα πολλους που λενε για το dsg πως βγαζει προβληματα οπως επισης και για την μπαταρια που καποιος επαθε προβλημα...επισης η μπαταρια που εχει η 48v τι κοστος εχει αν χαλασει?το θεωρείται αξιοπιστο που τα βγαζουν ηπια υβδρηδικά?? σε βαση χρονου θεωρειται πως θα βγαζει προβληματα? δεν εχω ξανα παρει κανενα απο τα δυο
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 δεν έχει ακουστεί στα ήπια υβριδικά κάποια ζημιά στην μπαταρία το κόστος είναι 2500-3500€ ανάλογα το μοντέλο φυσικά η οικονομία που προσφέρουν τα mildhybrid είναι ανύπαρκτη 1
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Ετσι ακριβως, δεν εχει κανενα απολυτως νοημα η αγορά mild hybrid... 1
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ετσι ακριβως, δεν εχει κανενα απολυτως νοημα η αγορά mild hybrid... μπαίνουν δακτύλιο γιατι είναι υβριδικά 😛 (μπανανία) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από korakios 1
demolition23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, xristosvene είπε Καλησπερα στην ομαδα σκεφτομαι την αγοραε του golf etsi (υβριδικο) 1.0 ψαχνω κατι οικονομικο και ωραιο εμφανισακα μεσα-εξω...παραλληλα σκέφτομαι και για το corolla (υβριδικο)( και λογο εγγυήσεις) και γιατι λενε πως ειναι καλυτερα σε θεμα προβληματων... διαβασα πολλους που λενε για το dsg πως βγαζει προβληματα οπως επισης και για την μπαταρια που καποιος επαθε προβλημα...επισης η μπαταρια που εχει η 48v τι κοστος εχει αν χαλασει?το θεωρείται αξιοπιστο που τα βγαζουν ηπια υβδρηδικά?? σε βαση χρονου θεωρειται πως θα βγαζει προβληματα? δεν εχω ξανα παρει κανενα απο τα δυο Δες το πιο σοβαρά για το Corolla καθώς θα σου κάνει πραγματική οικονομία, ειδικά αν μένεις σε πόλη με κίνηση, αλλά και σε κάθε διαδρομή. 11 χρόνια εγγύηση υβριδικού συστήματος και σημαντικά οικονομικό σέρβις αντιπροσωπείας σε σχέση με τα vag. 1
TechnoState Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 https://car-recalls.eu/recall/toyota-corolla-2018-fuel-pump/ https://car-recalls.eu/recall/volkswagen-golf-2020-airbag-sensors/ https://car-recalls.eu/recall/volkswagen-golf-brake-pedal-welding/ https://car-recalls.eu/recall/volkswagen-golf-8-2019-2020/ Η πρώτη ανάκληση (της ΤΟYOTA) είχε επηρεάσει και την Eλλαδα. Ο Eιδικός Tύπος την έκανε γαργάρα Στις ανακλήσεις της WV δεν εντόπισα αν επηρεάζεται και το/ο e-tsi (Θεωρώ πως όχι γιατί στο 2021 περιλαμβάνεται μόνο μια για το Golf και σχετικά με αστοχία στο δίχτυ αποσκευών-ασφάλεια επιβαινόντων ).
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, demolition23 είπε Δες το πιο σοβαρά για το Corolla καθώς θα σου κάνει πραγματική οικονομία, ειδικά αν μένεις σε πόλη με κίνηση, αλλά και σε κάθε διαδρομή. 11 χρόνια εγγύηση υβριδικού συστήματος και σημαντικά οικονομικό σέρβις αντιπροσωπείας σε σχέση με τα vag. Το Corolla στην πόλη όντως κάνει αρκετή οικονομία. Σε ταξίδια όχι ιδιαίτερα.
tilaverboy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Εσένα προσωπικά ποιο σου αρέσει εμφανισιακά;
xristosvene Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Εμφανισιακά μέσα-εξω μου αρέσει κατα πολύ το golf με φοβίζει ότι πολύ λένε ότι είναι ζημιάρικα
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 το dsg θέλει προσοχή και ευλάβεια , βγάζει θέματα και είναι γνωστό
xristosvene Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Τι προσοχή θέλει και τι προβλήματα μπορει να βγαλει|?επισης τιμή κατασκευής εχει γνωρίζεις?
Grim Ripper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 @tsofras Έλα να βοηθήσεις το παιδί με τις ερωτήσεις για το dsg. 2 1
xristosvene Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε @tsofras Έλα να βοηθήσεις το παιδί με τις ερωτήσεις για το dsg. 4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε @tsofras Έλα να βοηθήσεις το παιδί με τις ερωτήσεις για το dsg. Ναι αν μπορεί έχω απορίες 😋
tilaverboy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xristosvene είπε Εμφανισιακά μέσα-εξω μου αρέσει κατα πολύ το golf με φοβίζει ότι πολύ λένε ότι είναι ζημιάρικα Σε χειροκίνητο γιατί δεν πας; Έχω το troc 1.0 και μπορώ να σου πω πως καίει τα ίδια με το μικρό μου vw up. Τα ήπια υβριδικά δεν κάνουν τίποτα. Ή θα πας σε υβριδικό ή θα πας σε κανονικό. Εμένα γνώμη μου να δεις το golf 8 1.0. Τώρα είδα ότι δεν βγαίνει. Δες το 1.5 μηχανικό. Τα dsg έχουν θέμα. Σε γκρουπ στο face ο άλλος σε 6000 του έσπασε σε καινούργιο αυτοκίνητο το dsg και θα μείνει το αμάξι 1 μήνα μέσα. Θα το καλύψει η εγγύηση όμως κάποια στιγμή θα λήξει. Στο μηχανικό αντιπροσωπεία αλλαγή δίσκο πλατό 600 ευρώ. Μια νορμαλ τιμή. Σε dsg πας για 2.5k. Απλά σκέψου το. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από tilaverboy
tsofras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, xristosvene είπε Ναι αν μπορεί έχω απορίες 😋 Συνήθως βγάζει πρόβλημα το mechatronic, σε αφήνει χωρίς να κουνιέται το αμάξι. Κόστος 750€ ανακατασκευή αν βρεις αλλιώς 1500€+ Στα καινούρια έχουν φτιάξει το θέμα που είχε με την υπερθέρμανση σε κίνηση ή φανάρι και βάζει νεκρά μόνο του. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος του να σπάσει ( από προσωπική εμπειρία που μου έσπασε 3φορες αλλά δεν σκέφτηκα να μπω να διαβάσω τότε) είναι το να βάλεις όπισθεν κατευθείαν από 1η ταχύτητα. Πρέπει να βάλεις πρώτα νεκρά για 2 δευτερόλεπτα και μετά όπισθεν. Επίσης δεν πρέπει να τσουλας το αμάξι χωρίς γκάζι. Γενικά δεν το προτείνω για συνθήκες κίνησης και ειδικά το DSG που φοράνε μέχρι τα 150 άλογα γιατί είναι στα όρια της ροπής που αντέχει το κιβώτιο. Αν θες οπωσδήποτε αυτόματο θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε Toyota ή σε μετατροπέα ροπής όπως τα EAT 6 ή EAT8 του PSA group Αν δεν βιάζεσαι και θες αμάξι hatch back όπως το golf θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις το νέο Opel Astra ή Peugeot 308 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα