Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η εφαρμογή ειναι ενα χρήσιμο εργαλείο για τους ναυτικούς συγγενής και φίλους τους, διότι δείχνει σε πραγματικό χρόνο το που βρίσκεται ενα καράβι

• Like 3
  • Thanks 5
Δημοσ.

Εξαιρετική εφαρμογή! Για κάποιο περίεργο λόγο το link τής εφαρμογής στο play store δεν με άφηνε να τήν εγκαταστήσω από εκεί. Τήν έψαξα δια μέσω τού κινητού και όλα καλά! Εγκαταστάθηκε επιτυχώς! Όμορφη και χρήσιμη εφαρμογή κι όχι μόνο για τούς ναυτικούς (& συγγενείς και φίλους)! Ευχαριστούμε avac!...

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικα ηταν αυτο ποτε επι πληρωμη; 

Τωρα λεει το κλασικο που λενε ολες οι μονιμα δωρεαν "Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής¨"

Μηπως ηταν επι πληρωμη και τωρα γυρισε στο δωρεαν με αγορα εντος της εφαρμογης για να εχεις λειτουργιες; Γιατι βλεπω και μια κριτικη απο Αυγουστο και παει εκει το μυαλο μου.

Εχω το marine radar που ειναι παντα δωρεαν και ειναι μια χαρα, αψογο. Εχει δουλεψει κανεις και τα 2 να μας πει αν αξιζει αυτο του τιτλου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πραγματικα ηταν αυτο ποτε επι πληρωμη; 

Τωρα λεει το κλασικο που λενε ολες οι μονιμα δωρεαν "Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής¨"

Μηπως ηταν επι πληρωμη και τωρα γυρισε στο δωρεαν με αγορα εντος της εφαρμογης για να εχεις λειτουργιες; Γιατι βλεπω και μια κριτικη απο Αυγουστο και παει εκει το μυαλο μου.

Όπως το λες, πραγματικά απαράδεκτοι.
Δυστυχώς τις περισσότερες φορές που έχω πληρώσει για software μελλοντικά το μετανιώνω. 

Untitled-1 copy.jpg

Επεξ/σία από Innersense
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηταν 15$ k ta ειχες free..τωρα το γυρισαν σε ετησια πακετα γιατι κυκλοφορουσε spasmeno...  

υπαρχουν παρομοιες σελιδες π ειναι free ta περισσοτερα data γοογλαρετε το onoma ή το imo τ πλοιου π θελετε..myshiptracking.com

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εχω το marine radar που ειναι παντα δωρεαν και ειναι μια χαρα, αψογο. Εχει δουλεψει κανεις και τα 2 να μας πει αν αξιζει αυτο του τιτλου;

Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Αυτό του τίτλου έχει περισσότερους περιορισμούς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...