Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω και στο τίτλο ρε παιδιά θέλω να φτιάξω ένα gaming pc αλλά δεν έχω να δώσω 1κ για κάρτα ντάξει ήμαρτον και θυμήθηκα όταν έκανα κάποιες αναβαθμίσεις το 2013 μου λέγαν να πάρω apu για να βγει φθηνότερα το budget

Παίζουν  ακόμα τέτοιες φάσης;

1.500 θέλω να δώσω για πύργο οθόνη τα άλλα τα έχω 

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, veteranosSs είπε

Παίζουν  ακόμα τέτοιες φάσης;

Παίζουν ακόμα και έχουν εξελιχθεί.

Τώρα υπάρχει κάποια κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Ναι(1050 ti)αλλά έλεγα να δώσω ολο το pc σε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο και να ξανά χτίσω από την αρχή γιατί έχει τα θέματα του 

6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Παίζουν ακόμα και έχουν εξελιχθεί.

Τώρα υπάρχει κάποια κάρτα γραφικών;

Ναι(1050 ti)αλλά έλεγα να δώσω ολο το pc σε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο και να ξανά χτίσω από την αρχή γιατί έχει τα θέματα του 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Τα καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά πιάνουν σχεδόν τη μισή απόδοση της 1050Ti.

τοσο λιγο δηλαδη...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, veteranosSs είπε

Και εγω με 1050ti είμαι φίλε... Σκυλί η κάρτα. Μέχρι τώρα δεν έχω βάλει κάτι που να μην το παίζει σε 1080 με normal γραφικά και πάνω..! Κοιτούσα και εγώ τώρα τις τιμές... Είναι τραγικά τα πράγματα. Θα σε συμβούλευα να μείνεις με την 1050. 1-2 χρόνια ακόμα πιστεύω θα βγάλει...
Δεν μπορείς να δώσεις το pc  χωρίς gpu?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ε... δυστυχώς!...

Ποια παιχνίδια θα παίζετε;

κατι forza 5 κατι red dead redemption τα χτυπαω με το να σερνετε λιγο

εγω κομπλε ειμαι και με αυτο που εχω αλλα πρεπει να γινουν 2 τα pc δυστιχος 

8 λεπτά πριν, filip123go είπε

Και εγω με 1050ti είμαι φίλε... Σκυλί η κάρτα. Μέχρι τώρα δεν έχω βάλει κάτι που να μην το παίζει σε 1080 με normal γραφικά και πάνω..! Κοιτούσα και εγώ τώρα τις τιμές... Είναι τραγικά τα πράγματα. Θα σε συμβούλευα να μείνεις με την 1050. 1-2 χρόνια ακόμα πιστεύω θα βγάλει...
Δεν μπορείς να δώσεις το pc  χωρίς gpu?

ειναι οτι πρεπει να γινουν 2 τα pc δυστιχος γιατι δεν εχει καν  pc το αλλο ατομο 

Δημοσ.

Δυστυχώς στις μέρες μας για gaming συμφέρει η κονσόλα.

Το κόστος κτήσης gpu έχει φτάσει να είναι ασύμφορο. Έχουμε κλείσει ένα χρόνο με αυτή την κατάσταση.

Αν και στα 1500 φτιάχνεις αρκετά καλό gaming pc καλύτερα θα ήταν να το σκεφτείς σοβαρά.

Μπορεί να αγοράσεις κονσόλα και pc για όλες τις δουλειές σε αυτά τα λεφτά.

Πες μας αν το  gaming είναι μοναδικός σκοπός του build, αν την σύνθεση μπορείς να την κάνεις μόνος ή αν θα χρειαστεί να πάει από ένα κατάστημα για συναρμολόγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Με 1500 πάρε μια τηλεόραση και κονσόλα. Αν πρόκειται δε και για τα παιχνίδια που λες θα τα χαρείς και πολύ περισσότερο στην κονσόλα σε αυτό το budget. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, veteranosSs είπε

Ντάξει αλλά και το να αγοράζεις 50-60 ευρώ το παιχνίδι δεν είναι και ότι καλύτερο ενώ στο pc έχεις λύσεις 

Ε για αυτό μας έχουν χεσμενους στο pc master race και τα δίνουν όλα στις κονσόλες... Μην απορούμε μετά.

Πάρε ένα Xbox και μια ετήσια συνδρομή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνταξει ρε παιδια νομιζω τον αποπηραμε λιγακι τον ανθρωπο.......

1500 ευρω ειπε δεν ειπε 300.

Βγαινει με μια οθονη στα 200 ευρω ας πουμε και 700 για ενα build και μια 1660 ti/super στα 600 ευρω.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.

Τρολοθέμα detected, έχει να διαθέσει 1500€ αλλά του ξινίζει το xbox γιατί είναι ''ακριβά'' τα παιχνίδια.... 

Οπότε θα επενδύσει σε φοβερό pc gaming με επιδόσεις κατώτερες από τις κονσόλες κατεβάζοντας σπασμένα παιχνίδια (οι άλλες ''λύσεις'') 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...