Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ψάχνω την καλύτερη εναλλακτική για να φιλοξενήσω ένα βαρύ και δύσχρηστο site,το οποίο όμως θέλω να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες.Σκεφτόμουν τον dedicated server ή το vps(για να μην ξεφεύγουμε και σε κόστος).Οι περισσότεροι vps servers όμως ουσιαστικά χρειάζονται τη δική σου συντήρηση αν κάτι πάει στραβά.(και συχνά πάει).Υπάρχει περίπτωση να βρω εταιρεία με σοβαρή ταχύτητα,η οποία κάνει και τη διαχείριση του server,οπότε ουσιαστικά εγώ να ανησυχώ μόνο για τις πραγματικές επιδόσεις του site;(άρα ένα plesk πχ;)

Δημοσ.

παίζει vps με διαχείριση της hetzner στο server;γιατί πραγματικά δε θέλω να μπλέξω με τη διαχείριση του server..Από την άλλη,θέλω πραγματικά καλή ταχύτητα..ποιό πακέτο θα πρότεινες;;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bananasplit είπε

παίζει vps με διαχείριση της hetzner στο server;γιατί πραγματικά δε θέλω να μπλέξω με τη διαχείριση του server..Από την άλλη,θέλω πραγματικά καλή ταχύτητα..ποιό πακέτο θα πρότεινες;;

θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους για να σε καθοδηγήσουν και βάση οικονομικών. δεν είναι οι φθηνότεροι είναι όμως οι καλύτεροι τουλάχιστον Πανευρωπαϊκά. εγώ είμαι πελάτης τους από το 2015 και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ!Τους έστειλα ήδη και περιμένω απάντηση..θέλω να δω αν όντως προσφέρουν κάτι που να το διαχειρίζονται αυτοί αλλά ταυτόχρονα να έχει σοβαρή ταχύτητα,γιατί μιλάμε για βαρύ site..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και αυτους .Παρέχουν άριστες υπηρεσίες (ειμαστε χρόνο πελάτες τους σε web hosting, απιστευτη υποστήριξη) αλλά δεν ξέρω αν εισαι ΟΚ με τα κόστη. Οπως και με την Hetzner θελει συζητηση μαζί τους για να δεις τι σου προσφέρουν και αν καλύπτεσαι

https://www.fastcomet.com/vps-pricing

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Μέχρι πριν απο λίγο καιρό έπαιζα με Arubacloud

Αν θέλεις πλήρη έλεγχο δεν νομίζω ότι θα βρεις καλύτερο...και όχι με Plesk και "φιλικά" UI

Full SSH , κονσόλα ,Webmin και αν λάχει βάζεις και Remote αν θες GUI...και εαν όλα στραβώσουν όπως μου έτυχε κάποια φορά έχεις Web based Vmware Console (ESXI) και το φτάνεις εως Virtual Bios.

Δημοσ.

Μιλά  με cretaforce καλύτερα. Σου δίνουν πρόσβαση σε server, έχει αυτόματα backup και είναι και στην Ελλάδα και τρομερά παιδιά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...