Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Παιδια καλησπερα. Ποια απτις δυο εχει καλυτερη ποιοτητα; Σε πουλοβερ κυριως
Land-decked Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καμιά Και οι 2 ελληνικές εταιρίες που κάνουν εισαγωγή ρούχα...ούτε καν ράβονται στην Ελλάδα.. καλύτερα ρούχα από λαϊκή 1
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φιλε μου κανεις τεραστιο λαθος. H navy green έχει απιστευτη ποιότητα. Γιαυτο και είναι πανακριβη. Αγοραζω πολλα χρονια ρούχα. Εχω πουλοβερακι 11 χρόνια κ ειναι σαν καινούργιο. Μη λεμε οτι ναναι. Απλα prince oliver δεν εχω παρει ποτε εξου κ η απορια μου Παρακαλω να απαντησει καποιος που έχει εμπειρια κ απο τις δύο, όχι απλα να πετάμε σκεψεις κ θεωρίες χωρίς βάση. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Hamurabi
DownUNDERground Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Και η Αχαϊκή DUR θυμάμαι από παλιά ότι έχει ποιοτικά ρούχα: https://dur.gr/ 2
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Πολλές έχουν ποιοτικά ρούχα. Αλλα εχω κανει μια πολυ συγκεκριμένη ερωτηση. Για δυο πολυ συγκεκριμένες εταιρείες.
DownUNDERground Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Hamurabi είπε Πολλές έχουν ποιοτικά ρούχα. Αλλα εχω κανει μια πολυ συγκεκριμένη ερωτηση. Για δυο πολυ συγκεκριμένες εταιρείες. Εντάξει μη μας δείρεις. Αφού δε σου απαντάνε.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Προσωπικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με ότι και να πήρα από Prince Oliver γι αυτό και δεν είμαι πια πελάτης τους. Για τα δικά μου γούστα αν θέλω κάτι σίγουρα ποιοτικό πάω σε Camel Active σε Ελλάδα, τιμές σίγουρα στο ακριβούτσικο αλλά όχι παράλογο. Εξωτερικό την βρίσκεις φθηνότερα. Navy and green εύκολα καλύτερη από prince Oliver. 1
Dante80 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για πουλόβερ από μικρός είχα μάθει την Benetton, δεν έχω ιδέα από άλλη εταιρία. Δεν έχω καν ιδέα για το αν είναι καλή η Benetton βασικά, απλά πάντα από εκεί είχα πουλόβερ. Ένα κλείνει 20ετία πάντως και την παλεύει ακόμα. Navy & Green είχε πάρει κάτι το μάτι μου σε ζακέτα μάλλινη φέτος, θα της ρίξω μια ματιά αν λένε οι φίλοι πως είναι καλή. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Dante80
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Οκ φιλε ευχαριστώ. Ναι η navy green εχω παρει κ παντελονια κ πουλοβερ εχει τρομερη ποιότητα. Ειναι βεβαια ακριβη, ενα πουλοβερακι κάνει 80 ευρω. Αλλα αξίζει. 1
DownUNDERground Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dante80 είπε Για πουλόβερ από μικρός είχα μάθει την Benetton, δεν έχω ιδέα από άλλη εταιρία. Δεν έχω καν ιδέα για το αν είναι καλή η Benetton βασικά, απλά πάντα από εκεί είχα πουλόβερ. Ένα κλείνει 20ετία πάντως και την παλεύει ακόμα. Οικονομική αλλά vfm.
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Εντάξει μη μας δείρεις. Αφού δε σου απαντάνε. Πεσμου που εισαι να έρθω να σε βρω τώρα
DownUNDERground Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Πεσμου που εισαι να έρθω να σε βρω τώρα Στο περίπτερο της Navy & Green στο Attica. Φοράω Prince Oliver. Σε περιμένω. Μην αργήσεις. 21:00 κλείνουν. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από DownUNDERground 1
tutuyo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Hamurabi είπε Αγοραζω πολλα χρονια ρούχα ωραιος! δωσε μας τα φωτα σου οι περισσοτεροι με προβιες κυκλοφορουμε Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από tutuyo
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tutuyo είπε ωραιος! δωσε μας τα φωτα σου οι περισσοτεροι με προβιες κυκλοφορουμε Πααααψε, απτην συγκεκριμένη εταιρία εννοουσα. Χαιρομαι πάντως που το διασκεδάζουμε:-D 4 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Στο περίπτερο της Navy & Green στο Attica. Φοράω Prince Oliver. Σε περιμένω. Μην αργήσεις. 21:00 κλείνουν. Με θυμασαι ρε π****η;;;
Sta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Prince Oliver μετρια ποιότητα σε ότι έχω πάρει. Nay and green καλή ποιότητα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα