Basilhs23___ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, *nenya* είπε Btw η πλατφορμα ηδη άνοιξε για προγραμματισμό 3ης δοσης νωρίτερα. Και γίνεται χαμουλης. Ελαχιστα διαθέσιμα ραντεβου βλέπω (δημο Αθηναιων κ περιξ). Απο την αλλη Κυριακή και μετα εχει λίγα περισσότερα διαθεσιμα. Αργά απόγευμα είχα μπει για να κλείσω για την μητέρα μου, σχεδόν όλα ελεύθερα ήταν. 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε 2,5 με τρεις μήνες......... Πρέπει να έχουν πολύ απόθεμα και μάλλον δεν ξέρουν τι να το κάνουν. Πάρε κόσμε. Βλέπω σιγά μηνιαίες να μην πω εβδομαδιαίες δόσεις. Έχει ξεφύγει πολύ το πράγμα.🤣 Δεν έχει ξεφύγει τίποτα. Η επάρκεια και η δραστικότητα των προηγούμενων δόσεων φθίνει. Βάλε σε αυτό πως τα πραγματικά κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από πέρσι, στέλεχος Δ, αργότερα Ο κτλ, η πιθανότητα να κολλήσεις και να νοσησεις αυξάνεται πιο πολύ από πέρσι τέτοιο καιρό. Εγώ είχα κλείσει να το κάνω γιατί είμαι υπερευπαθης ομάδα, δεν περίμενα τον Κουλη να το πει, έκλεισα και για την μητέρα μου λόγω φόβου μην μεταδόσει σε εμένα αν κολλήσει κάτι, πριν λίγες εβδομάδες έκανα γρίπης και πνευμονιοκοκου. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Basilhs23___
rofl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ειδα και ενα moderna σε ενα απο τα εμβολιαστικα κεντρα οταν εκλεισα 3η δοση για τη μανα μου, δεν θυμαμαι αν ηταν ο προμηθεας η και καποιο αλλο. εγραφε παντως πανω τι κανει το καθε εμβολιαστικο.. για τα πιστοποιητικα so far μονο το παρακατω (και δεν ξερω αν θα εφαρμοστει, ειπωθηκε οτι απο 13 Δεκ θα ξεκινησει) Δεύτερον, το πιστοποιητικό εισόδου σε κλειστούς χώρους για εμβολιασμένους άνω των 60 ετών παύει να ισχύει επτά μήνες από την έκδοσή του. Θα δοθεί, δηλαδή, ένας μήνας περιθώριο για τον εμβολιασμό τους με την 3η δόση μετά την πάροδο του εξαμήνου. Και αυτό γιατί τα ιατρικά δεδομένα δείχνουν ότι, με τον καιρό, μειώνεται η άμυνα του εμβολίου. η ΕΕ συστηνει 9μηνο, αλλα ακομα δεν γνωριζουμε για ληξη για τους κατω των 60 https://www.naftemporiki.gr/story/1804424/ee-orio-9-minon-gia-tin-isxu-ton-pistopoiitikon-emboliasmou-gia-ta-taksidia Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από rofl
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Moderna 29/12 και αν. Σε λίγες ώρες θα υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού από 3-4 Ιανουαρίου και μετά.
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Το εκαναν 3μηνο για Φαιζερ οποτε μπορουμε να κλεισουμε και για Δεκεμβριο οσοι καναμε Σεπτεμβριο δευτερη δοση. Θα πηγαινα για Μαρτιο αλλα θα το κανω αμεσα. Μπηκα να δω αλλα ειναι σε συντηρηση λογικα το φτιαχνουν για να μπορουν να κλεισουν ραντεβου και αυτοι που εκαναν πριν 3 μηνες.
kage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ή κάνεις ένα τεστ αντισωμάτων 20€ πριν πας για 3η δόση για να έχεις μια εικόνα αν πρέπει να βιαστείς ή οχι... υποτίθεται στο 4 5 μηνο ήταν το peak τ εμβολίου σε αντισωματα τα ραντεβού θα αυξηθούν ανάλογα με την ζήτηση...μπείτε μετά από μερικές μέρες/βδομάδες κ πατώντας αλλαγή λογικά θα δείτε πιο κοντινα ραντεβου. Δοκιμάστε και άλλα τ.κ. από την πόλη σας... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από kage 2
Sta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Για να επιβεβαιώσω την απάντηση στη δική μου ερώτηση, μόνο Προμηθέα έχει Μοντέρνα και το γράφει όταν κλείνεις το ραντεβού. Ο έξυπνος λοιπόν μας άνοιξε τα ραντεβού σήμερα για όσους έχουν να εμβολιαστούν 3 μήνες και κάνουμε ριφρες στο σαιτ 5 ωρες σα μαλακες... Καθόμουν εγώ ο ευσυνείδητος και χεσμένος βέβαια πολίτης και του ξεστόκαρα το ΑΖ, και τώρα με βάζει να διαγκωνίζομαι για το Μοντέρνα μαζί με τον κατσαπλια που θα παει να κανει 1η δοση για να μην πληρωσει το 100αρικο... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις