adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από τέλη Νοεμβρίου κοπηκε το τηλέφωνο αλλά εχουμε κανονικα ιντερνετ ολοι στην πολυκατοικια (με διαφορους παροχους) Μας ειχαν πει οτι ειναι μια βλαβη και θα φτιαχνοταν σε 4-5 μερες Σημερα μου εστειλε μηνυμα η Wind και λεει στις 30/12 Ειναι δυνατον 1 μηνα να μην μπορει να φτιαξει μια βλαβη ο πΟΤΕ? Να κανω καμια καταγγελια? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από adi32
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, adi32 είπε Ειναι δυνατον 1 μηνα να μην μπορει να φτιαξει μια βλαβη ο πΟΤΕ? Δηλαδή φταίει ο οτε που η wind δεν εχει τηλεφωνία;
adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή φταίει ο οτε που η wind δεν εχει τηλεφωνία; Ποια wind. Βλάβη είναι λόγω ΟΤΕ σε όλα τα σπίτια ανεξαρτήτου παροχου
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Πως γινεται να εχουμε ιντερνετ αλλα οχι τηλεφωνο? Μπορει με καποιο τροπο να λειτουργησει μεσω Voip συνδεοντας τη γραμμη στο ρουτερ ? Οταν το συνδεω και ανοιγω γραμμη κανει ενα συνεχομενο σημα σα να μιλαει
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 On 03/12/2021 at 20:40, adi32 said: Από τέλη Νοεμβρίου κοπηκε το τηλέφωνο αλλά εχουμε κανονικα ιντερνετ ολοι στην πολυκατοικια (με διαφορους παροχους) Μας ειχαν πει οτι ειναι μια βλαβη και θα φτιαχνοταν σε 4-5 μερες Σημερα μου εστειλε μηνυμα η Wind και λεει στις 30/12 Ειναι δυνατον 1 μηνα να μην μπορει να φτιαξει μια βλαβη ο πΟΤΕ? Να κανω καμια καταγγελια? μαλλον δεν συγχρονιζετε σωστα εκτος απο το να μην εχετε τηλεφωνο;
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, poulinos είπε μαλλον δεν συγχρονιζετε σωστα εκτος απο το να μην εχετε τηλεφωνο; Μία χαρά είναι το ίντερνετ και έγινε και αναβάθμιση από 50 σε 100
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 και δεν εχετε τηλεφωνο;εκτος αν ολοι εισαστε vdsl vpu και εχει θεμα το κεντρικο καλωδιο.οποτε εγω θα ζηταγα voip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα