Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/12/2021 στις 11:38 ΜΜ, N3M3SiS είπε

Παιδια το εχετε πει 100 φορες, να ξερουμε λιγο τι λεμε.  Οταν η εμπορικη εγγυηση ειναι 3ετης ή 5ετης, παλι με τον πωλητη μιλας, οχι με τον κατασκευαστη. Δεν σημαινει οτι επειδη η νομιμη εγγυηση ειναι 2ετης, στα 2 χρονια σταματουν οι υποχρεωσεις του καταστηματος πωλησης, αν το προιον εχει παραπανω εμπορικη εγγυηση. Οταν πατε στα 2 χρονια παρα μια μερα και επιστρεφετε ελαττωματικο προιον, κανετε χρηση της εμπορικης σας εγγυησης, οχι της νομιμης. Η νομιμη εγγυηση, οπως την εχετε εσεις στο μυαλο σας, σταματαει επι της ουσιας στους 6 μηνες. Μετα ισχυουν αλλοι οροι και προυποθεσεις, που τις εχουμε αναλυσει σε αλλο post (οπως να αποδειξεις εσυ οτι το προιον το παρελαβες ελαττωματικο). 

Ο 980Pro πχ που εχει 5 χρονια εγγυηση ή 300TBW, αν στα 4 χαλασει, στο καταστημα θα τον πατε, οχι στη Samsung στη Κορεα. Το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να καλυπτει το προιον, για οσο διαστημα διαρκει η εμπορικη του εγγυηση, οση και αν ειναι αυτη. 

Στο θεμα μας, απο την στιγμη που το καταστημα σου προτεινε αντικατασταση, ληγει εκει το θεμα και οι υποχρεωσεις του. Την δεχεσαι και περιμενεις να ερθει νεο προιον ή συμφωνεις με καποιον απο τους υπολοιπους ορους που σου παρεθεσαν. Εκεινοι ειναι καλλυμενοι, μιας και εχεις την επιλογη της αντικατάστασης. 

Σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση. Συμφωνώ απολύτως με ότι είπες και μίλησα με αρκετά άτομα έμπειρα σε τέτοιες καταστάσεις αλλά επικοινώνησα και με Προστασία καταναλωτή και τα σχετικά και όλοι μου είπαν αυτά που λες. Με τα πολλά έγινε η αντικατάσταση του δίσκου γιατί εννοείται οι άλλες επιλογές που έδινε το κατάστημα δεν στέκανε ούτε λογικά ούτε νομικά αλλά επειδή δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω απλά περίμενα την αντικατάσταση που εννοείται έφτασε 1+ μήνα αλλά ευτυχώς των είχα πριν το τέλος του χρόνου.

Απλά από το συγκεκριμένο ποστ το μόνο που με χάλασε είναι οτι άτομα που είναι active στο σαιτ γράφανε ότι τους ερχόταν ή απλά μπήκαν να με φάνε λες και έκανα εγώ κάτι λάθος σε όλη την υπόθεση.

Τελικό συμπέρασμα δεν αγοράζουμε από σκρουτζομαγα που έχουν λίγες κριτικές για να γλιτώσουμε κάποιο χρηματικό ποσό ή απλά επειδή έχουν διαθέσιμο το προϊόν. Είπα και εγώ μια φορά ε σιγά ssd τι θα πάθει ας τον πάρω από τον χ γιατί τον έχει διαθέσιμο να τον έχω πιο γρήγορα και μετά έτρεχα εγώ.

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...