therock Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Τι σημαινει αυτο ρε παιδια. Περιμενω ενα δεμα σε χωρο που δεν βρισκομαι αυτη τη στιγμη, και μολις τωρα μου στειλε το tracking το καταστημα και βλεπω οτι απο χθες πρωι λεει εισαγωγη στη Θυριδα. Και ειναι κλειστα τα ΕΛΤΑ μεχρι δευτερα για να ρωτησω. Δε πιστευω να μου αφησαν δεμα εξω απο το σπιτι και να ψαχνομαι
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Λες για απλό ταχυδρομείο; Δεν παραδίδει δέματα κατ' οίκον, έτσι κι αλλιώς. Εσύ θα πας να το παραλάβεις από εκεί. Λογικά, θα σου ήρθε και SMS ειδοποίησης, εφόσον έβαλαν το κινητό σου.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 9 hours ago, therock said: Σορρυ ELTA COURIER οτι γυρισε στο καταστημα αφου δεν σε βρηκαν.συνηθως γραφει πιο πριν οτι δεν παραδοθηκε 1
therock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Ωραία με καθησυχάσατε. Από Δευτέρα θα ξέρουμε και στα σίγουρα τι έχει γίνει
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 η θα το ξαναφερουν η θα πας απο εκει 2 minutes ago, therock said: Ωραία με καθησυχάσατε. Από Δευτέρα θα ξέρουμε και στα σίγουρα τι έχει γίνει
therock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, poulinos είπε η θα το ξαναφερουν η θα πας απο εκει Τηλέφωνο δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε παίρνουν, όπως κάθε φυσιολογικό κούριερ. ACS-Speedex-Ταχυδρομική. Φοβούνται χρέωση σε κινητό. Έστω ένα μήνυμα μέσω viber ρε γαμωτο
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 53 minutes ago, therock said: Τηλέφωνο δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε παίρνουν, όπως κάθε φυσιολογικό κούριερ. ACS-Speedex-Ταχυδρομική. Φοβούνται χρέωση σε κινητό. Έστω ένα μήνυμα μέσω viber ρε γαμωτο πονεμενη ιστορια.αφου δεν το αφηνουν και πορτα οπως εξωτερικο καλα ειμαστε.acs πχ εμενα δεν με εχει παρει ποτε.ουτε καν ερχονται. εχει να κανει με την περιοχη και το γραφειο 1
notist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί και που παίρνουν τα σηκώνουν? Δεν λέω για σένα προσωπικά μιλάω για τους περισσότερους. Δούλεψα πριν καιρό και ξέρω. 8 στους 10 δεν το σηκώνουν,ακόμα και όταν λένε στις παρατηρήσεις τηλέφωνο πριν την παράδοση. Γυναίκες 9 στις 10 δεν το σηκώνουν. Ειδικά όταν είναι αντικαταβολή γίνεται πανηγύρι. Η σε παίρνουν πίσω μετά απο κάνα δίωρο που εσύ είσαι στην άλλη άκρη του τομέα, και άλλα πολλά ευτράπελα. 1
therock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εγω εδω ειμαι επαρχεια και ειναι τοπικη κοινωνια, και ξερει ο ενας τον αλλο. Ακομα και στα ELTA με ξερουνε και θα ρωτησω αυριο γιατι δε με πηραν. Αλλα πχ μιας και το ανεφερες, πχ αν με παρουν απο ACS, παιρνουν παντα 9:30-10 και να μιλαω σε αλλη γραμμη και να μη το σηκωσω, καταλαβαινω αμεσα οτι εχω δεμα και σε μιση ωρα ειμαι στα καταστημα τους να το παραλαβω. Ακομα και αν δεν ειμαι εκει, σε αλλο συντομο χρονικο διαστημα μου σκαει μυνημα στο viber, αποστολη αριθμο ταδε για τον ταδε προς παραδοση. Παραδειγματικη συμπεριφορα και ευτυχως τα περισσοτερο μου ρχοτναι με ACS, Ταχυδρομικη επισης οταν περιμενω δεμα μου ρχεται μυνημα στο Viber καθως κιολας διακινειται, πριν καν την παραδοση. Σε αυτους μου χει τυχει αν ερθει αργα το δεμα, να με παρουν την επομενη εργασιμη. Ομοιως και Sppedex. Μονο Elta Courier ειναι τετοιο τεμπελχανειο Και εν τω μεταξυ εν προκειμενω ειχε γινει ενα μπερδεμα και εξου ολο αυτο. Ετσι για την καβλαντα, μιας και ειναι κυριακη ακουστε την ιστοριουλα.. Storytelling Time TLDR GTFO Warning Black fridays, μεσανυχτα 00:10 πεμπτης, ανοιγει το προμο σε μαγαζι που παραγγελνω, και μπαινω στα γρηγορα και κανω την παραγγελια για να μην την στελνω πρωι απο το γραφειο που εχω δουλεια. Απλα επειδη πληρωσα μεσω paypal, τραβηξε τη διευθυνση αποστολης απο κει, και επειδη ημουν κοιμησης απλα παταγα next next μολις εβαλα τα προιοντα στο καλαθι, και το δα μολις ολοκληρωσα την παραγγελια. Αμεσως στελνω μειλ, εκανα λαθος αλλαξτε μου παρακαλω την διευθυνση στην σωστη που ειναι η ταδε. -Την αλλη μερα πρωι τους παιρνω τηλ, ναι γεια σας εκανα παραγγελια με αριθμο ταδε, εκανα λαθος στην διευθυνση, εστειλα μειλ, επιβεβαιωστε μου πως το ειδατε και θα το στειλετε στη σωστη. Ναι μεινετε ησυχος αφου μας στειλατε θα το δουνε ευχαριστω που μας ενημερωσατε -Απο δευτερα (μεσολαβησε ΣΚ μετα απο BF) βλεπω στο πανελ του λογσμου, status shipped. Τους παιρνω, ναι γεια σας ειδα οτι εχει φυγει, απλα πειτε μου αν θελετε πως εφυγε σωστα, και δωστε μου παρακαλω και ενα tracking γιατι τα ELTA courier εδω ειναι πολη προβλημα (το πα, δεν το πα?). Ναι μισο λεπτο, επειδη εγω εδω μεταβιβαζω ερωτηματα θα σας παρω να το μεταφερω και αν δε προλαβω θα σας παρω αυριο -Ξαναπαιρνω αυριο, ναι ναι σας θυμαμαι τους εστειλα μειλ, δε μου απαντησαν θα σας πω -Ξαναπαιρνω μεθαυριο, ναι ξερετε τι μαλλον φυγαν για την λαθος διευθυνση και θα τους παρακααλουσε στα ελτα να το δορμολογησουν για την σωστη να μην τα ξαναστελνουν πισω (θεσσαλονικη το μαγαζι, Αθηνα η παραδοση). Ναι μαλιστα, αλλα παρακαλω ενα tracking. ναι θα μιλησω με εργοστασιο θα σας πω -Παιρνω πεμπτη, ναι γεια σας η κοπελα που μιλατε ειναι σε αδεια θα σας παρει αυτη μην ανησυχειτε -Παρασκευη δε με πηρε κανεις, και λεω κατσε ρε. Paypal δεν εχω πληρωση? Ας τραβηξω μια αναφορα να δουμε τι θα γινει. Στην χειροτερη θα πρω τα λεφτα πισω, αλλα αυτο που θελω ειναι το προιον. Αλλα αφου δε βλεπω προκοπη γιατι να παιρνω ξανα τηλεφωνο. Παταω ενα dispute αλλα οχι escalate που σου δινει παραθυρο να μιλησεις με καταστημα. Γραφω απλα, "δεν παρελαβα κατι, και δεν εχω στοιχεια για την πορεια της παραγγελιας." Το στελνω απογευμα 6:15. 6:50 ειχαν απαντησει και ειχαν δωσει το tracking.. Καταληξη. Τα προιοντα ειχαν ερθει απο Πεμπτη. Τα Κουριερ δεν με ειχαν ειδοποιησει, και εγω μιλαγα με μια ευγενικη κοπελα στο μαγαζι που απλα δεν ειχε ουσιαστικες πληροφοριες να μου δωσει. Και μολις εκανα dispute στο paypal σε μιση ωρα μου ειχαν απαντησει οτι αλλαξαν τη διευθυνση στη σωστη και ειχα και το tracking. Αλλα ηταν αργα και εχασα και το ΣΚ χωρις να χω το παραγγελια μου Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από therock 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, therock είπε Τηλέφωνο δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε παίρνουν, όπως κάθε φυσιολογικό κούριερ. ACS-Speedex-Ταχυδρομική. Φοβούνται χρέωση σε κινητό. Έστω ένα μήνυμα μέσω viber ρε γαμωτο Εχεις βαλει πορτα πορτα,ή θυριδα θυριδα; Εχουν αλλη χρεωση για παραδοση. Τα υπολοιπα που λες,να σε παρουν τηλ οπως καθε φυσιολογικο κουριερ δεν τα καταλαβαινω,πρωτη μερα στον πλανητη;
The_Judas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, therock είπε Τηλέφωνο δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε παίρνουν, όπως κάθε φυσιολογικό κούριερ. ACS-Speedex-Ταχυδρομική. Φοβούνται χρέωση σε κινητό. Έστω ένα μήνυμα μέσω viber ρε γαμωτο εμένα με acs και γενική πρόσφατα δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. πήγαν δεν με βρήκαν -ενω ήμουν στον χώρο- κι έφυγαν χωρίς να αφήσουν καν χαρτί. από ΕΛΤΑ κουριερ με πήραν τηλέφωνο. νομίζω ότι δεν καθένας κάνει του κεφαλιού του.
therock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει το πιο σωστό συμπέρασμα είναι πως έχει να κάνει με τοπική θέση. Εμένα εδώ ειδικά που τα ΕΛΤΑ κούριερ είναι συστεγασμένα με τα ΕΛΤΑ είναι δημόσιο και ότι χειρότερο για την περιοχή μου. Τεσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα