Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Ποια είναι η συνάρτηση ρε παιδιά, πως τα calculators σου βγάζουν το αποτέλεσμα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Bitrate = (AvailableCDCapacity(KB) - AudioStreamSize)*8/duration AvailableCapacity = Η χωρητικότητα των CD που θα χρησιμοποιήσεις σε ΚΒ (ΜΒ*1024) Duration = Διάρκεια της ταινίας σε seconds AudioStreamSize = AudioBitrate/8 * duration Το έχω χτησιμοποιήσει σε δικό μου calculator (C#) και δουλεύει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 vagpap, σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μάγκες, νομίζω ότι ξεχνάτε τον σημαντικό παράγοντα του overhead, που παράγει το multiplexing audio+video. Άλλο overhead έχουν τα mpg, άλλο τα avi, άλλο τα ogm κ.ο.κ. Αν θυμάμαι καλά, στο http://forum.doom9.org με ένα search μπορείτε να βρείτε τον τύπο για κάθε target format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiTroGen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αν θέλεις να έχεις ακριβές αποτέλεσμα. Πρέπει να λάβεις υπόψην τον codec που θα χρησιμοποιήσεις και πως αυτός αντιλαμβάνεται το bitrate, δηλαδή αν 1KB=1000B (DivX 4+, XviD) ή 1KB=1024B (DivX 3.11), κτλ. Επίσης πρέπει να υπολογίσεις και τα video και audio frame overheads, τα οποία διαφέρουν ανάλογα με τον container. Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα εδώ: http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=52670 EDIT: Φτού, με πρόλαβε ο parsifal. Άλλη φορά δεν απαντώ σε post όταν την ίδια στιγμή βλέπω τηλεόραση και πίνω τον φραπέ μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.