Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, markos9 είπε

Oπερα και ξερο ψωμί. Από το 2004 παρακαλώ. 

Πάντα μπροστά σε τεχνολογία και δυνατότητες, κρίμα που δεν είναι πιο δημοφιλής.

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το FBI &  η CIA εντόπισαν ότι προσπαθείτε να εγκαταστήστε έναν διαφορετικό browser από τον προτεινόμενο της Microsoft!!!  Αυτό θα έπρεπε να είναι το μήνυμα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Και γιατί δεν τον πετάει έξω και αυτόν όπως τόσο κοσμάκη όπως εκείνους που δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε 11? Καλώς η κακώς ο Chrome είναι σαν το Azax...

Δημοσ.

Από τους ελάχιστους που δουλεύω κυρίως Opera. Προσπάθησα λίγο κ με edge αλλά από τη στιγμή που με καλύπτει ο Opera γιατί να ασχοληθώ ? Πολύ βολικό το ενσωματωμένο adblocker κ το ενσωματωμένο vpn για όσους βαριομαστε να ασχοληθούμε παραπάνω .

Αν κ όταν έβαλα κανονικο vpn δε ξαναμπήκα στην υποτυπώδη λειτουργία του Opera , αλλά βολεύει κ αυτό αν δεν έχεις κανονικό vpn 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε σε λίγο που θα χρεώνει 15%+για χρήση των API της να δείτε ομορφιές. Στην αρχή για αγορές μέσω καταστήματος, μετά για όλους. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Opera for the win. Μεγάλη απορία το έχω γιατί ένας τόσο αξιόλογος browser έχει τόσο χαμηλά ποσοστα χρήσης

Γιατί μπορεί χαλαρά να συγκεντρώνει όοολα τα προσωπικά δεδομένα και να μην παίρνεις χαμπάρι. Το ίδιο ισχύει και για τον brave. Γιατί να τους εμπιστευτείς; Τουλάχιστον ο ff βασίζεται σε open source αρχιτεκτονική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

μια χαρα σε αφηνει ,εκδοση 94.0.2 σε linux ,δεν ξερω αν στα win ειναι διαφορετικα

Λόγω δουλειάς έχω 3 browsers: Brave, Opera και Firefox.Βασικά έχεις δίκιο. Σε android το κάνει αυτό που έγραψα. Παρόλα αυτά σε σχέση με άλλους είναι και πιο αργός από τους άλλους 2 που χρησιμοποιώ.

12 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Λόγω δουλειάς έχω 3 browsers: Brave, Opera και Firefox.Βασικά έχεις δίκιο. Σε android το κάνει αυτό που έγραψα. Παρόλα αυτά σε σχέση με άλλους είναι και πιο αργός από τους άλλους 2 που χρησιμοποιώ.

ειναι πιο αργος σε καποιες σελιδες ,σε αλλες ειναι οκ η κ καποιες φορες ειναι πιο γρηγορος

ff δεν βαζεις για την ταχυτητα ,βαζεις γιατι ειναι η μονη εναλλακτικη στην παντοκρατορια τους google που τεινει να κανει το internet τσιφλικι της πραγμα πολυ κακο για ολους μας μακροπροθεσμα, βαζεις γιατι ειναι opensource οποτε ξερεις τι κανει κατω απο το καπω (εννοω η κοινοτητα ελεγχει τον κωδικα οποτε δεν τους παιρνει να κανουν πουστιτσες) κ τελος βαζεις γιατι ειναι ο πιο παρεμετροποιησιμος απο ολους με διαφορα

το telemetry του ff ειναι απενεργοποιησιμο κ προσβασιμο στα settings οποτε no big deal

αν μιλαμε για δουλεια προφανως θα τεσταρεις σε chrome based

για ολες τις αλλες περιπτωσεις νομιζω ο chrome ειναι ο γρηγοροτερος ολων οποτε βαζεις brave που ειναι ελαχιστα πιο αργος με την ιδια μηχανη rendering κ απειρως ασφαλεστερος κ privacy focused ,φυσικα απενεργοποιεις τις crypto σαχλιτσες του

προσωπικη γνωμη ολα αυτα ,τα γουστα του καθενος καπελο του

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Opera for the win. Μεγάλη απορία το έχω γιατί ένας τόσο αξιόλογος browser έχει τόσο χαμηλά ποσοστα χρήσης

Με κινέζικη ιδιοκτησία πάντως, δε νομίζω πως είναι για φαν της ιδιωτικότητας. 

• Like 3
Δημοσ.

H microsoft σε συνεργασία με την apple,με τα win11 και την εξαγωρά μεγάλων εταιρειών (παρτε τα και ελατα ολα σε εμενα)Κοπιάρι την apple.Θα χροισημοποιείς τα δικά μου μόνο τα θέλω όλα δικά μου(Φιλοσοφίες τους).To edge προς το παρόν δεν μας συγκινεί.Το safari σαφώς πολύ πιο γρήγορο. 

• Sad 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, savvasf1 είπε

H microsoft σε συνεργασία με την apple,με τα win11 και την εξαγωρά μεγάλων εταιρειών (παρτε τα και ελατα ολα σε εμενα)Κοπιάρι την apple.Θα χροισημοποιείς τα δικά μου μόνο τα θέλω όλα δικά μου(Φιλοσοφίες τους).To edge προς το παρόν δεν μας συγκινεί.Το safari σαφώς πολύ πιο γρήγορο. 

Τί σχέση έχει ο Safari, σε thread για τα Windows? Τί χρονιά έχουμε...? Γιατί απτο 2010 δεν υποστηρίζεται καν!

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreasl είπε

Γιατί μπορεί χαλαρά να συγκεντρώνει όοολα τα προσωπικά δεδομένα και να μην παίρνεις χαμπάρι. Το ίδιο ισχύει και για τον brave. Γιατί να τους εμπιστευτείς; Τουλάχιστον ο ff βασίζεται σε open source αρχιτεκτονική.

k o brave k o ff εχουν τον κωδικα τους σε ανοιχτη θεα ,δεν γινεται αυτο που λες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...