Denmar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Μετά από περίπου 10 χρόνια ήρθα στην απόφαση να φτιάξω ένα καινούριο σύστημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ποσό: 1100 - 1400€, αλλά φυσικά συζητήσιμη κάθε πρόταση προς αύξηση budget. Χρήση υπολογιστή : Κυρίως για δουλειά, αλλά και για games εννοείτε. Είμαι software engineer και δουλεύω πάνω σε optimization & debugging (συνήθως μαζί με cloud). Ειδικά προγράμματα: Πολλά IDE (integrated development environment) software, αλλά και unreal engine. Περιφερειακά δεν περιλαμβάνονται στο build, έχω όμως μια 144hz οθόνη που σκοπεύω να βάλω. Αθήνα μένω, δεν με πειράζει η αγορά να γίνει από διαφορετικά μαγαζιά, ούτε αν αργήσουν τα κομμάτια σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καλύτερη τιμή. Θα κάνω μόνος μου συναρμολόγηση, μιας και αυτό είναι το πιο ευχάριστο κομμάτι όταν παίρνεις κάτι καινούριο! Χρειάζομαι στο build τα εξής parts: CPU - Cooler - Motherboard - RAM - SSD (NVMe) - Case - PSU Να αναφέρω επίσης ότι: Θα τρέχω 2 OS, και έχω 2 ξεχωριστούς δίσκους, αλλά θα ήθελα έναν καινούριο NVMe 1Τ ως Main OS για Win10. Χρειάζομαι σε μητρική τουλάχιστον 3xUSB 3.0, μιας και λειτουργώ Oculus μαζί με αισθητήρες. Ήμουν ανάμεσα σε AMD 5800x & 5900x, αν και στρέφω λιγο προς 5900x και ο λόγος είναι καθαρά ότι θα ήθελα τους παραπάνω πυρήνες για την δουλειά. Εκτός και αν κάποιος έχει αρκετή εμπειρία πάνω σε αυτό και μπορεί να με κατατοπίσει για το αν είναι υπερβολή ο 5900x ή όχι. Θα ήθελα χαμηλές θερμοκρασίες διότι τρέχω το PC όλη μέρα, μαζί και τα ΣΚ. Κατά προτίμηση αν υπάρχει η επιλογή αερόψυξης, διαφορετικά αν υπάρχει τεράστια διαφορά σε θερμοκρασίες πάμε και σε ΑΙΟ. Δεν έχω εμπειρία με overclocking, αλλά θα ήθελα να έχω την επιλογή ώστε να πάρω το maximum στη δουλειά μου ή να ρίξω την κατανάλωση σε μικρότερες δουλειές ανάλογα. Το μόνο που θα κρατήσω από το παλιό μου σύστημα είναι η GTX 1070 8GB ROG Strix OC. Με καλύπτει σε ότι δουλεύω, αν και σε 2-3 μήνες θα ερθει στα χέρια μου μια 2070 ή 2080 (από συνάδελφο). Στο προηγούμενο σύστημα είχα 16G RAM και θα ήθελα να πάω στα 32G αυτήν την φορά. Έκανα συχνή χρήση του Pagefile σε SSD και δε μου άρεσε η απόδοση. Αν γίνεται, το κουτί να έχει μια...."ομορφιά" (είτε άσπρο, είτε μαύρο) θα το προτιμούσα, γιατί το tower μου ήταν μια άσχημη μαυρίλα όλα αυτά τα χρόνια! πχ. είχα δει της CoolerMaster. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα μέλη του Forum! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Denmar
JDROGAS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Χωρις να ειμαι ειδικος στη δουλεια σου και διαβαζοντας καποια test,reviews, βλεπω οτι πιο all around επιλογη αυτη τη στιγμη εναντι του 5800x - 5900x ειναι ο 12700k. Kαι σαν επιδοσεις αλλα και σαν τιμη. Ριξε μια ματια εδω να δεις περιπου τι παιζει απο επιδοσεις για τη δουλεια σου αλλα και για gaming. https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i7-12700k-alder-lake-12th-gen/24.html https://www.tomshardware.com/news/intel-core-i7-12700k-review Νεα πλατφορμα με τα υπερ και τα κατα παντα βεβαια. Ενας μπουσουλας στο περιπου με αυτα που ζητας απο σκρουτζ. Στα 1300 ευρω περιπου. Η ψυκτρα επιλεχθηκε μεσα απο την ιστοσελιδα της noctua,ερχεται ετοιμη για 1700 socket. Eδω μπορεις να δεις τις recommended ψυκτρες της noctua για τον 12700k.
Denmar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Εκτιμώ πολύ την απάντηση με το build @JDROGAS, αλλά το build θα ήθελα να περιλαμβάνει AMD CPU, αντί για Intel. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα στην Seasonic από κάποια άλλη εταιρεία, εκτός και είναι χρηματικά απλά πιο φτηνή. 1
JDROGAS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει θεμα πλεονεκτηματος,το θεμα ειναι η ποιοτητα - αποδοτικοτητα,η εταιρια ειναι απο τις καλυτερες και δινει 10 ετη εγγυηση στο συγκεκριμενο. Φυσικα υπαρχουν και αλλες εταιριες αντιστοιχες οπως και η corsair,cooler master,be quiet,evga κλπ.
d4mage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να δώσει κάποιος 400.00+€ για έναν επεξεργαστή και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για DDR4. Αν μια φορά δεν αξίζει να επενδύσεις τώρα σε ακριβό pc λόγο γραφικών, αυξήσεων... δεν αξίζει 10 να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για cpu προδιαγραφής DDR5 και να τον βάλεις σε DDR4. Πήγαινε ή σε κάνα 11600Κ αν και εφόσον επιθυμείς OC ή σε 5600x.
Denmar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 @d4mage Έχω να σχολήθω χρόνια με τα builds και δεν γνωρίζω τι επιδόσεις μπορεί να μου δώσει το καθένα διαφορετικά. Έχεις να προτείνεις κάποιο build?
triplex1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Denmar είπε @d4mage Έχω να σχολήθω χρόνια με τα builds και δεν γνωρίζω τι επιδόσεις μπορεί να μου δώσει το καθένα διαφορετικά. Έχεις να προτείνεις κάποιο build? https://www.skroutz.gr/s/25636603/AMD-Ryzen-9-5900X-3-7GHz-Επεξεργαστής-12-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί.html https://www.skroutz.gr/s/30765103/MSI-MAG-X570S-Tomahawk-Max-WiFi-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html https://www.skroutz.gr/s/20656727/G-Skill-Ripjaws-V-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-F4-3600C16D-32GVKC.html https://www.skroutz.gr/s/21166169/Noctua-NH-D15NH-D15-chromax-black-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-AM3-AM3.html https://www.skroutz.gr/s/25837599/Samsung-980-Pro-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-MZ-V8P1T0BW.html https://www.skroutz.gr/s/25013951/Corsair-4000D-Airflow-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Λευκό.html https://www.skroutz.gr/s/26034998/CoolerMaster-Gold-V2-White-Edition-850W-Full-Modular-80-Plus-Gold.html 1
d4mage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κοίτα αν είναι να δώσεις 500 ευρώ για τον 5900Χ, 280 ευρώ για μητρική και 170 ευρώ για ram... καταλαβαίνεις πως πιάνεις οριακά το χιλιάρικο μαζί με τα μεταφορικά. Εκεί θα έκανα DDR5 Mε έναν 12700Κ όπου είναι και κατά 50 ευρώ φθηνότερος, μητρική θα βρεις από 200 μέχρι 600+ ευρώ ανάλογα με το τι θες και μνήμες δυστυχώς ακριβές διότι δεν υπάρχουν πέραν της Kingstone. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κι εγώ ζορίστηκα πολύ να καταλήξω επειδή είναι πέταμα χρημάτων αυτό το διάστημα και θα είναι για πολύ ακόμη. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έβαζα έναν 5600Χ ή 11600Κ και μέχρι εκεί, εκτός εάν έχεις ήδη καλή κάρτα γραφικών και σηκώνεις κάτι παραπάνω. Εγώ με την RX470 SAPPHIRE 4GB τι να πάω και να κάνω τώρα; Την είχα πάρει 260 ευρώ το 2015 και 100 πάνω ήταν η 480 8GB (που να ξερες τι θα αντικρίσεις 5 χρόνια μετά). Που η κάρτα για τα δικά μου δεδομένα παίζει τα πάντα μια χαρά δεν έτυχε να βάλω game και να μην μπορώ να παίξω άλλα μέχρι εκεί. Εγώ λόγο ανάγκης άλλαξα το pc επειδή έπρεπε να πάρω για το μαγαζί μου ένα δεύτερο και λέω ας ανεβάσω αυτό που έχω και ας πάρω λίγο καλύτερο... πάλι νιώθω πως έχασα λεφτά, ναι μεν καλύτερο από τον 6500 και την 8άρα ραμ 2133 άλλα ρε συ να θες ένα 800 άρι στο λίγο για μια κάρτα και άλλα τόσα για τα υπόλοιπα parts, όχι και να τα έχεις τα λεφτά απλώς θα δώσεις ένα καλό μεροκάματο στο εμπόριο. Είχα κάνει ένα pc για έναν φίλο πριν από 2 χρόνια περίπου και του είχα βάλει την 580 8GB 220 ευρώ; Η κάρτα είχε πάει μέχρι 170 ευρώ Και λέω είναι τζάμπα αυτή θα βάλουμε είχα βάλει την 470 4GB 260 ευρώ. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από d4mage 1
adtakhs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από adtakhs 1
Denmar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, d4mage είπε Κοίτα αν είναι να δώσεις 500 ευρώ για τον 5900Χ, 280 ευρώ για μητρική και 170 ευρώ για ram... καταλαβαίνεις πως πιάνεις οριακά το χιλιάρικο μαζί με τα μεταφορικά. Εκεί θα έκανα DDR5 Mε έναν 12700Κ όπου είναι και κατά 50 ευρώ φθηνότερος, μητρική θα βρεις από 200 μέχρι 600+ ευρώ ανάλογα με το τι θες και μνήμες δυστυχώς ακριβές διότι δεν υπάρχουν πέραν της Kingstone. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κι εγώ ζορίστηκα πολύ να καταλήξω επειδή είναι πέταμα χρημάτων αυτό το διάστημα και θα είναι για πολύ ακόμη. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έβαζα έναν 5600Χ ή 11600Κ και μέχρι εκεί, εκτός εάν έχεις ήδη καλή κάρτα γραφικών και σηκώνεις κάτι παραπάνω. Εγώ με την RX470 SAPPHIRE 4GB τι να πάω και να κάνω τώρα; Την είχα πάρει 260 ευρώ το 2015 και 100 πάνω ήταν η 480 8GB (που να ξερες τι θα αντικρίσεις 5 χρόνια μετά). Που η κάρτα για τα δικά μου δεδομένα παίζει τα πάντα μια χαρά δεν έτυχε να βάλω game και να μην μπορώ να παίξω άλλα μέχρι εκεί. Εγώ λόγο ανάγκης άλλαξα το pc επειδή έπρεπε να πάρω για το μαγαζί μου ένα δεύτερο και λέω ας ανεβάσω αυτό που έχω και ας πάρω λίγο καλύτερο... πάλι νιώθω πως έχασα λεφτά, ναι μεν καλύτερο από τον 6500 και την 8άρα ραμ 2133 άλλα ρε συ να θες ένα 800 άρι στο λίγο για μια κάρτα και άλλα τόσα για τα υπόλοιπα parts, όχι και να τα έχεις τα λεφτά απλώς θα δώσεις ένα καλό μεροκάματο στο εμπόριο. Είχα κάνει ένα pc για έναν φίλο πριν από 2 χρόνια περίπου και του είχα βάλει την 580 8GB 220 ευρώ; Η κάρτα είχε πάει μέχρι 170 ευρώ Και λέω είναι τζάμπα αυτή θα βάλουμε είχα βάλει την 470 4GB 260 ευρώ. Ευτυχώς ο @JDROGASμου έδειξε κάποια λινκ που δεν γνώριζα για την 12η σειρά και τώρα όντως το σκέφτομαι παραπάνω μιας και είχα χρόνο να τα διαβάσω. Με ενδιέφερε βέβαια το power efficiency που βλέπω να συζητάνε όλοι για τις zen3. Επίσης, το κουτί το έχεις και το δουλεύεις; Με βλέπω να καταλήγω σε αυτό και θα ήθελα συμβουλή για το πως θα ήταν καλύτερα τα fans. Δεν με νοιάζει τόσο η GPU όπως είπα, μιας και τα games που παίζω ειναι ολα smooth και τα χαίρομαι (δεν παίζω games με απαιτήσεις - π.χ. Factorio), εγώ πιο πολύ για δουλειά όμως το θέλω μέσα στον επόμενο μήνα. Αν ήθελα GPU και ήταν ανάγκη θα είχα πάρει πριν καλά-καλά πάρω το tower. Έχω το desktop μου κοντά δέκα χρόνια και ήδη έχει αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα μέρα παρά μέρα (i7-3960x θηρίο). Πιστεψέ με, δεν θα άλλαζα αν δεν είχε θέμα, αλλά μιας και πάω να αγοράσω κάτι κανούριο, είπα να παρω κάτι που θα κρατήσει και είναι δυνατό. Θέλω να ρωτήσω βέβαια: Αν πάω σε 12600Κ ή 12700Κ και πάω σε DDR4 για τώρα, μπορώ να κάνω μια αναβάθμιση σε DDR5 όταν είναι λίγο πιο σταθερά τα πράγματα; Δεν με πειράζει να δώσω κάποια χρήματα τώρα μέχρι την DDR5, μιας και θα μπορέσω να τα δώσω σε καλή τιμή αργότερα (λόγω φίλου που αγοράζει parts). Κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, αν το μονέλο της 12600/12700 είναι με UHD, "τρώει" καθόλου από την cache? Ήδη έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ ένα παλιό λαπτοπ με i7-2720QM (πολύ αργό για την δουλειά), λόγω του ότι το desktop crasharei συνεχόμενα. Χρειάζομαι ενα σύστημα αυτόν τον καιρό, με υπομονή εως και έναν μήνα γιατί στις γιορτές δουλεύω λιγότερο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Denmar 1
JDROGAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Denmar είπε Επίσης, το κουτί το έχεις και το δουλεύεις; Με βλέπω να καταλήγω σε αυτό και θα ήθελα συμβουλή για το πως θα ήταν καλύτερα τα fans. Nαι το κουτι το εχω,εχει εναν προεγκατεστημενο πισω για εξατμιση (να βγαζει αερα) εναν επανω παλι να βγαζει,κι ενα εμπρος που αυτος βαζει αερα.Εγω προσεθεσα αλλον εναν ιδιο (ειναι κορυφαιοι να ξερεις πολυ καλο cfm με πολυ λιγο θορυβο). Θερμοκρασιες κουτιου αριστες και εντελως αθορυβα. Στα πολυ σημαντικα ειναι οτι εει αρκετο πλατος και δεν θα σε παιδεψει με μεγαλες αεροψυκτρες. 19 ώρες πριν, Denmar είπε Θέλω να ρωτήσω βέβαια: Αν πάω σε 12600Κ ή 12700Κ και πάω σε DDR4 για τώρα, μπορώ να κάνω μια αναβάθμιση σε DDR5 όταν είναι λίγο πιο σταθερά τα πράγματα; Δυστυχως το slot στις ddr4 & ddr5 ειναι διαφορετικο δεν θα μπορεσεις σημερα να παρεις ddr4 και να αναβαθμισεις αργοτερα,πρεπει να παρεις αλλη μητρικη. Ριξε μια ματια σε αυτο το βιντεο να δεις διαφορες. 1
Denmar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, JDROGAS είπε Nαι το κουτι το εχω,εχει εναν προεγκατεστημενο πισω για εξατμιση (να βγαζει αερα) εναν επανω παλι να βγαζει,κι ενα εμπρος που αυτος βαζει αερα.Εγω προσεθεσα αλλον εναν ιδιο (ειναι κορυφαιοι να ξερεις πολυ καλο cfm με πολυ λιγο θορυβο). Ήδη το κουτί με έπεισε σε λευκό. 5 ώρες πριν, JDROGAS είπε Δυστυχως το slot στις ddr4 & ddr5 ειναι διαφορετικο δεν θα μπορεσεις σημερα να παρεις ddr4 και να αναβαθμισεις αργοτερα,πρεπει να παρεις αλλη μητρικη. Aυτό εννούσα, να μπορώ να πάω σε motherboard & RAM DDR5 όταν με το καλό μπορέσω. Στο βίντεο αναφέρει ότι τα workstation αναγκαστικά DDR5, αλλά μιλάει για value ή ως power? Καταλήγω στην 12600k αφού υπάρχει επιλογή αναβάθμισης σε DDR5 όταν με το καλό γίνει. Το build που είχες ποστάρει πιο πάνω, δουλεύει και σε 12600k @JDROGASσε 16G (pame se 32G σε DDR5 με το καλό)? Αν ναι, τι καλό έχει η Aorus? Σε ευχαριστώ ήδη για τις πληροφορίες!
JDROGAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Denmar είπε Το build που είχες ποστάρει πιο πάνω, δουλεύει και σε 12600k @JDROGASσε 16G (pame se 32G σε DDR5 με το καλό)? Nαι φυσικα δουλευει οπως ειναι. Πας σε 16gb https://www.skroutz.gr/s/22162387/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-BL2K8G36C16U4B.html 32 λεπτά πριν, Denmar είπε Αν ναι, τι καλό έχει η Aorus? Oλες ειναι καλες αναλογως χρηματων. Οσα θελεις να "ριξεις" επανω στο pc ριχνεις.Ειναι μια all around επιλογη σε Ζ690 σε λογικα χρηματα. Δες εδω στο σκρουτζ ολες κι ολες ειναι 21 μητρικες με υποστηριξη ddr4. https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/499829/DDR4.html?keyphrase=z690&order_by=pricevat&order_dir=asc Εαν (κατα την αποψη μου παντα) αφαιρεσεις τις asrock που στα τελευταια αντιστοιχα chipset Z490 - Z590 εχουν δειξει οτι ειναι οι χειροτερες,οι Asus για μενα ειναι πλεον ασυμφορες και ζητουν πολλα για αυτα που προσφερουν (εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων) μας μενει η gigabyte και η msi που αντιστοιχα στα τελευταια chipset εχουν δωσει πολυ καλες μητρικες σε σωστες τιμες. H gigabyte μαλιστα γενικοτερα σε ψυξη σε αυτη την κατηγορια τιμης φαινεται πολυ καλα οπλισμενη. Εγω θα πηγαινα καπου εδω. https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=32221345,32225032,32368765,32221616 1
Denmar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, JDROGAS είπε Εαν (κατα την αποψη μου παντα) αφαιρεσεις τις asrock που στα τελευταια αντιστοιχα chipset Z490 - Z590 εχουν δειξει οτι ειναι οι χειροτερες,οι Asus για μενα ειναι πλεον ασυμφορες και ζητουν πολλα για αυτα που προσφερουν (εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων) μας μενει η gigabyte και η msi που αντιστοιχα στα τελευταια chipset εχουν δωσει πολυ καλες μητρικες σε σωστες τιμες. H gigabyte μαλιστα γενικοτερα σε ψυξη σε αυτη την κατηγορια τιμης φαινεται πολυ καλα οπλισμενη. Εγω θα πηγαινα καπου εδω. https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=32221345,32225032,32368765,32221616 Υπέροχα! Δεν θα πήγαινα σε Asrock να σου πω την αλήθεια. Πέρα από την διαφορά τιμής και διαθεσιμότητα, η Aorus με την Gaming X έχουν κάποια διαφορά? Το μόνο που είδα μέσα από το site τους είναι ότι η Aorus έχει 70A Power Stage, ενώ η Gaming x 60A (δεν τα γνωρίζω αυτά). Απορία πριν κάνω τις παραγγελίες. 1) Θα πέσει στα χέρια μου σύντομα μια Asus 2080 Super 8G OC (650W), θα είναι λίγα τα 650W της Seasonic που προτείνεις ή ίσα ίσα? 2) Για το cooler δε θα σου πω ψέματα, το χρώμα φταίει, αλλά είδα οτι το ίδιο μοντέλο σε μαύρο (chromax.black) όπως και το NH-D15 chromax.black οτι υποστηρίζει 1700 socket μέσα από το site τους. Πρέπει να βεβαιωθώ από το μαγαζί οτί θα είναι τα καινούρια τους πακέτα ή να βρω mount ξεχωριστό αν δεν έχει?
JDROGAS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Denmar είπε Πέρα από την διαφορά τιμής και διαθεσιμότητα, η Aorus με την Gaming X έχουν κάποια διαφορά? Το μόνο που είδα μέσα από το site τους είναι ότι η Aorus έχει 70A Power Stage, ενώ η Gaming x 60A H ουσιαστικη τους διαφορα ειναι αυτη,επελεξε την Aorus Elite καλυτερα. 1 ώρα πριν, Denmar είπε 1) Θα πέσει στα χέρια μου σύντομα μια Asus 2080 Super 8G OC (650W), θα είναι λίγα τα 650W της Seasonic που προτείνεις ή ίσα ίσα? 750 εχουμε βαλει,απ'οτι βλεπω θελει min 650w η 2080 super. Ειδα και το coolermaster 850w (και ειναι και σε λευκο) σε πολυ καλη τιμη,με 10 ετη εγγυηση. Εξαιρετικο και αυτο σε τιμη προσφορας,εγω εδω θα κατεληγα σημερα. https://www.skroutz.gr/s/26034998/CoolerMaster-Gold-V2-White-Edition-850W-Full-Modular-80-Plus-Gold.html 2 ώρες πριν, Denmar είπε Για το cooler δε θα σου πω ψέματα, το χρώμα φταίει, αλλά είδα οτι το ίδιο μοντέλο σε μαύρο (chromax.black) όπως και το NH-D15 chromax.black οτι υποστηρίζει 1700 socket μέσα από το site τους. Πρέπει να βεβαιωθώ από το μαγαζί οτί θα είναι τα καινούρια τους πακέτα ή να βρω mount ξεχωριστό αν δεν έχει? https://www.skroutz.gr/s/26135693/Noctua-NH-D15S-Chromax-Black-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-115x-AM3-AM3.html Αυτη που αναφερεις θεωρητικα απο τον Νοεμβρη και μετα φαινεται να ερχεται ετοιμη για 1700 ( το αναφερει στο screenshop που εχω βαλει) Για παν ενδεχομενο κανε μια ερωτηση προτου την παραγγειλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα