Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά! Αν βάζω το θέμα σε λάθος section, παρακαλώ μετακινήστε το. Είχα πάρει το smart tv stick της Xiaomi πριν κάνα 6μηνο για ηλικιωμένο συγγενικό μου πρόσωπο: https://www.skroutz.gr/s/24165895/Xiaomi-Smart-TV-Stick-Mi-MDZ-24-AA-TV-Stick-Full-HD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-και-Google-Assistant.html Την πάτησα από τα καλά reviews του skroutz, σκεπτόμενος πως είναι το πιο vfm αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ κακό. Ο άνθρωπος δεν το δούλεψε πολύ αλλά καταρχήν αυτό το stick δεν κλείνει ποτέ, δεν έχει off δηλαδή, με αποτέλεσμα να κρασαρει το Android όπως ήταν αναμενόμενο. Το είχε συνδεδεμένο πίσω στην TV αυτούς τους μήνες με αυτό να "δουλεύει" συνεχώς. Του είχα κάνει και ότι updates είχαν βγει. Τις προάλλες που είπαμε να δούμε καμιά ταινία από εκεί, είχε κρασάρει, ποιος ξέρει πόσο καιρό, το είδα με το που άλλαξα το source της TV. Το έβγαλα από την πρίζα και με το που το ξαναέβαλα άρχισε να κάνει endless boot/restart και από τότε ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν φτιάχνει (hard reset/factory settings, wipe data, wipe cache, mount system, κλπ). Στο παρακάτω video φαίνεται το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου: Είχε κάποιος από εδώ το ίδιο θέμα μήπως; Υπάρχει κάποια λύση ή πάει για τα σκουπίδια; Σας ευχαριστώ!
nakata1954 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Σαν πρόβλημα μη επαρκούς τροφοδοσίας μου φαίνεται, αν του δίνεις ρεύμα μέσω usb της tv χρησιμοποίησε το τροφοδοτικό του, αν χρησιμοποιείς το τροφοδοτικό του δοκίμασε κάποιο άλλο το οποίο να δίνει 5βολτ και πάνω από 1 αμπέρ.
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, nakata1954 είπε Σαν πρόβλημα μη επαρκούς τροφοδοσίας μου φαίνεται, αν του δίνεις ρεύμα μέσω usb της tv χρησιμοποίησε το τροφοδοτικό του, αν χρησιμοποιείς το τροφοδοτικό του δοκίμασε κάποιο άλλο το οποίο να δίνει 5βολτ και πάνω από 1 αμπέρ. Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά, γιατί και στο reddit τα ίδια λέγανε. Δεν αλλάζει κάτι όμως στο πρόβλημα.
nakata1954 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μια τελευταία ερώτηση το συνδέεις με hdmi της tv απευθείας η με το καλώδιο επέκτασης που έχει?
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απευθείας, δεν θυμάμαι αν υπήρχε καν καλώδιο επέκτασης στο κουτί. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Cyberdemon87
nakata1954 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δοκίμασε να το συνδέσεις με το καλώδιο επέκτασης. Πολλές φορές η tv υπερθερμαίνει τα stick.
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ok, αν και το είχα αποσυνδεδεμένο για μέρες, τώρα το ξαναδοκίμασα και κάνει τα ίδια, οπότε μάλλον απλά τα έφτυσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα