Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, matsakonistisbm είπε

1305423023_Screenshot2021-12-20135600.png.af9ca2de8df2e0235d746f7996368285.png

Μου εχουν στειλει 3 email απο τις αρχες του μηνα και με διαφορετικα domain.

[email protected]

[email protected]

Τόσα είχαν στειλει και σε εμένα μετα σταμάτησαν βέβαια από την αρχή ανεπιθύμητα και καδο    

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tollisth είπε

Τόσα είχαν στειλει και σε εμένα μετα σταμάτησαν βέβαια από την αρχή ανεπιθύμητα και καδο    

Εγώ πρώτα τους γράφω στο Mailbait για να τους σπάσω τα νεύρα με 100άδες spam μυνήματα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Narayan είπε

Εγώ πρώτα τους γράφω στο Mailbait για να τους σπάσω τα νεύρα με 100άδες spam μυνήματα.

Ωραίος δεν το ηξερα αυτο 

Δημοσ.
Στις 3/12/2021 στις 5:56 ΜΜ, tollisth είπε

Πριν από λίγο έλαβα αυτό το phishing email και καλά από εθνική οπότε προσοχή παιδιά 

Screenshot_20211203-175028.png

Screenshot_20211203-175139.png

Screenshot_20211203-175239.png

Πρέπει να έχει γίνει υποκλοπή στοιχείων δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός

Έχω ένα προσωπικό email, ενα επαγγελματικό ένα για τις τράπεζες (eurobank,εθνικη) και αυτες τις ημέρες συνέχεια μου έρχονται email οτι η κάρτα σας μπλόκαρε πατήστε εδώ, οι κωδικοί e banking σας μπλοκαραν πατηστε εδω και το email το χρησιμοποιώ μόνο για τις 2 τράπεζες

Στην eurobank δεν μου έρχεται ούτε ένα email με τέτοιο περιεχόμενο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι φαίνεται οι φίλοι μας απέναντι προσπαθούν να πάρουν κάτι 

Screenshot_20211222-082908~2.png

Επεξ/σία από tollisth
Δημοσ.
Στις 20/12/2021 στις 6:59 ΜΜ, korakios είπε

αφού κάνεις αναφορά για phising κάνε ένα φίλτρο ωστε να διαγράφεται αυτόματα

Αναφορά που;

Δημοσ.

Εδώ πριν έλαβα από έναν "χάκερ" ότι δήθεν έβαλε trojan και παρακολουθεί τις συσκευές μου μέσω του mail μου. Υποτίθεται ότι "έγραψε το mail" μέσα στο inbox μου. Ωστόσο το mail είχε ως όνομα την διεύθυνση του mail μου αλλά ήταν από άλλη διεύθυνση. Ζητούσε το ποσό του ενός bitcoin για να μην δημοσιεύσει λέει κάτι "πονηρά μου βίντεο" (τα οποία δεν υπήρξαν και ποτέ). Όσο πάνε και χαζεύουν αυτοί οι "scammers" μου φαίνεται...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, pink_glitter είπε

Εδώ πριν έλαβα από έναν "χάκερ" ότι δήθεν έβαλε trojan και παρακολουθεί τις συσκευές μου μέσω του mail μου. Υποτίθεται ότι "έγραψε το mail" μέσα στο inbox μου. Ωστόσο το mail είχε ως όνομα την διεύθυνση του mail μου αλλά ήταν από άλλη διεύθυνση. Ζητούσε το ποσό του ενός bitcoin για να μην δημοσιεύσει λέει κάτι "πονηρά μου βίντεο" (τα οποία δεν υπήρξαν και ποτέ). Όσο πάνε και χαζεύουν αυτοί οι "scammers" μου φαίνεται...

αν οι scammers είναι χαζοί, αυτοί που την πατάνε από κάποιον χαζό τι είναι; 2*χαζοί

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pink_glitter είπε

Ζητούσε το ποσό του ενός bitcoin για να μην δημοσιεύσει λέει κάτι "πονηρά μου βίντεο" (τα οποία δεν υπήρξαν και ποτέ).

ούτε εμένα υπήρχαν αλλά ανησύχησα και αναγκάστηκα να του στείλω φωτό για τυχών επαλήθευση ,

δε μου απάντησε , μάλλον αλλουνού βίντεο είχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...