tollisth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Πριν από λίγο έλαβα αυτό το phishing email και καλά από εθνική οπότε προσοχή παιδιά 1 1
matsakonistisbm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου εχουν στειλει 3 email απο τις αρχες του μηνα και με διαφορετικα domain. [email protected] [email protected] Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από matsakonistisbm
tollisth Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, matsakonistisbm είπε Μου εχουν στειλει 3 email απο τις αρχες του μηνα και με διαφορετικα domain. [email protected] [email protected] Τόσα είχαν στειλει και σε εμένα μετα σταμάτησαν βέβαια από την αρχή ανεπιθύμητα και καδο
Narayan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, tollisth είπε Τόσα είχαν στειλει και σε εμένα μετα σταμάτησαν βέβαια από την αρχή ανεπιθύμητα και καδο Εγώ πρώτα τους γράφω στο Mailbait για να τους σπάσω τα νεύρα με 100άδες spam μυνήματα.
tollisth Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Narayan είπε Εγώ πρώτα τους γράφω στο Mailbait για να τους σπάσω τα νεύρα με 100άδες spam μυνήματα. Ωραίος δεν το ηξερα αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 5:56 ΜΜ, tollisth είπε Πριν από λίγο έλαβα αυτό το phishing email και καλά από εθνική οπότε προσοχή παιδιά Πρέπει να έχει γίνει υποκλοπή στοιχείων δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός Έχω ένα προσωπικό email, ενα επαγγελματικό ένα για τις τράπεζες (eurobank,εθνικη) και αυτες τις ημέρες συνέχεια μου έρχονται email οτι η κάρτα σας μπλόκαρε πατήστε εδώ, οι κωδικοί e banking σας μπλοκαραν πατηστε εδω και το email το χρησιμοποιώ μόνο για τις 2 τράπεζες Στην eurobank δεν μου έρχεται ούτε ένα email με τέτοιο περιεχόμενο
korakios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 αφού κάνεις αναφορά για phising κάνε ένα φίλτρο ωστε να διαγράφεται αυτόματα
tollisth Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από ότι φαίνεται οι φίλοι μας απέναντι προσπαθούν να πάρουν κάτι Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από tollisth
filipN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Στις 20/12/2021 στις 6:59 ΜΜ, korakios είπε αφού κάνεις αναφορά για phising κάνε ένα φίλτρο ωστε να διαγράφεται αυτόματα Αναφορά που;
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, filipN είπε Αναφορά που; gmail, 3 τελίτσες κάνε αναφορά phising και μετά αποκλεισμό
pink_glitter Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Εδώ πριν έλαβα από έναν "χάκερ" ότι δήθεν έβαλε trojan και παρακολουθεί τις συσκευές μου μέσω του mail μου. Υποτίθεται ότι "έγραψε το mail" μέσα στο inbox μου. Ωστόσο το mail είχε ως όνομα την διεύθυνση του mail μου αλλά ήταν από άλλη διεύθυνση. Ζητούσε το ποσό του ενός bitcoin για να μην δημοσιεύσει λέει κάτι "πονηρά μου βίντεο" (τα οποία δεν υπήρξαν και ποτέ). Όσο πάνε και χαζεύουν αυτοί οι "scammers" μου φαίνεται...
Bitbit Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Εδώ πριν έλαβα από έναν "χάκερ" ότι δήθεν έβαλε trojan και παρακολουθεί τις συσκευές μου μέσω του mail μου. Υποτίθεται ότι "έγραψε το mail" μέσα στο inbox μου. Ωστόσο το mail είχε ως όνομα την διεύθυνση του mail μου αλλά ήταν από άλλη διεύθυνση. Ζητούσε το ποσό του ενός bitcoin για να μην δημοσιεύσει λέει κάτι "πονηρά μου βίντεο" (τα οποία δεν υπήρξαν και ποτέ). Όσο πάνε και χαζεύουν αυτοί οι "scammers" μου φαίνεται... αν οι scammers είναι χαζοί, αυτοί που την πατάνε από κάποιον χαζό τι είναι; 2*χαζοί
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, pink_glitter είπε Ζητούσε το ποσό του ενός bitcoin για να μην δημοσιεύσει λέει κάτι "πονηρά μου βίντεο" (τα οποία δεν υπήρξαν και ποτέ). ούτε εμένα υπήρχαν αλλά ανησύχησα και αναγκάστηκα να του στείλω φωτό για τυχών επαλήθευση , δε μου απάντησε , μάλλον αλλουνού βίντεο είχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα