Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τιμή για Κουζινομηχανή Kenwood https://www.amazon.it/gp/product/B088P12PM2 στα 120,50 τελική τιμή με τα μεταφορικά και άμεση διαθεσιμότητα.

Στην Ελλάδα το ίδιο μοντέλο ξεκινάει από 259€, χωρίς να περιλαμβάνονται τα μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/s/26882964/Kenwood-KHC29-A0SI-Κουζινομηχανή-1000W-με-Ανοξείδωτο-Κάδο-4-3lt.html

Παρεμφερή μοντέλα ξεκινούν από 176,68€ χωρίς μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/c/2567/kouzinomixanes/m/72/Kenwood.html?keyphrase=KHC29&o=Kenwood+KHC29

Επεξ/σία από Psycho13
  • Moderators
Δημοσ.

20-11 βλεπω στο ιστορικο τιμων του αμαζον οτι ηταν πιο κατω κανενα 15αρι ευρω. 92 τιμη "Ιταλικη"

Το κοιτουσα απο Ελλαδα πριν κατι μηνες οταν εβγαινε κατω απο 150 σε μεγαλη αλυσιδα, αλλα στο ψαξιμο ειχα δει οτι εχει θεματα. Ενα που ειχα διαβασει ηταν οπως το λεει ο phoenix και επισης σε ενα συγκριτικο με αλλα στα ιδια λεφτα, ηταν το χειροτερο (με διαφορα μεγαλη απο ο.τι θυμαμαι, νομιζω δεν το εκανε καν) στο να κανει το ασπραδι μαρεγκα ή την κρεμα γαλακτος σαντιγι. Ετσι σταματησα να το κοιταζω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα πω για υγρά μείγματα είναι πολύ καλό, εγώ δεν είχα θέμα χτυπήματος βούτρο-ζάχαρη ή αυγά-μαρέγκα. Δηλαδή για όλα τα γλυκά νομίζω δε θα δυσκολευτεί κανείς, θα τα βγάλει μια χαρά. Τώρα για ζύμες, ήταν εύστοχη η τοποθέτηση του Phoenix, πραγματικά κοπανιέται και φοβάσαι ότι θα ξηλωθεί. Ακόμα και σε μικρές ζύμες κάνει το ίδιο. Εγώ πλέον έμαθα και ξεκινάω εκεί τη ζύμη (πχ για ψωμί), και μόλις δω ότι ζορίζουν τα πράγματα συνεχίζω με το χέρι. Πήρα και την έκδοση με τα έξτρα πράγματα (μπλέντερ, πολυκόφτης και τρίψιμο τυριών), αυτά πάλι καλά κάτι κάνουν γενικά.

Bottom line: ΟΚ για γλυκά και γενικά υγρά μείγματα, NOT OK (με προϋποθέσεις) για ζύμες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Θα πω για υγρά μείγματα είναι πολύ καλό, εγώ δεν είχα θέμα χτυπήματος βούτρο-ζάχαρη ή αυγά-μαρέγκα. Δηλαδή για όλα τα γλυκά νομίζω δε θα δυσκολευτεί κανείς, θα τα βγάλει μια χαρά. Τώρα για ζύμες, ήταν εύστοχη η τοποθέτηση του Phoenix, πραγματικά κοπανιέται και φοβάσαι ότι θα ξηλωθεί. Ακόμα και σε μικρές ζύμες κάνει το ίδιο. Εγώ πλέον έμαθα και ξεκινάω εκεί τη ζύμη (πχ για ψωμί), και μόλις δω ότι ζορίζουν τα πράγματα συνεχίζω με το χέρι. Πήρα και την έκδοση με τα έξτρα πράγματα (μπλέντερ, πολυκόφτης και τρίψιμο τυριών), αυτά πάλι καλά κάτι κάνουν γενικά.

Bottom line: ΟΚ για γλυκά και γενικά υγρά μείγματα, NOT OK (με προϋποθέσεις) για ζύμες.

Στο συγκριτικο που ειχα δει ηταν καλυτερη η κατασταση για ζυμες ψωμιου σαν διαφορα απο τα αλλα, πολυ μεγαλυτερη σε μαρεγκες και σαντιγι. Οποτε αν ειναι νοτ ΟΚ στις ζυμες, ειναι νοτ ΟΚ και στα αλλα. Ισως δεν εχεις δει πως συμπεριφερονται τα αλλα μηχανηματα της αγορας;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Στο συγκριτικο που ειχα δει ηταν καλυτερη η κατασταση για ζυμες ψωμιου σαν διαφορα απο τα αλλα, πολυ μεγαλυτερη σε μαρεγκες και σαντιγι. Οποτε αν ειναι νοτ ΟΚ στις ζυμες, ειναι νοτ ΟΚ και στα αλλα. Ισως δεν εχεις δει πως συμπεριφερονται τα αλλα μηχανηματα της αγορας;

Το συγκεκριμένο συγκριτικό που λες δε το χω δει, αλλά έχω δει διάφορα βίντεο με το συγκεκριμένο μίξερ στο youtube, και έδειχνε να τη παλεύει μια χαρά. Εγώ προσωπικά πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. αλλά σίγουρα υπάρχουν άλλα καλύτερα εκεί έξω από αυτό. Για τα χρήματα που το βρήκε ο TS δε θεωρώ ότι είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις.

• Moderators
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Το συγκεκριμένο συγκριτικό που λες δε το χω δει, αλλά έχω δει διάφορα βίντεο με το συγκεκριμένο μίξερ στο youtube, και έδειχνε να τη παλεύει μια χαρά. Εγώ προσωπικά πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. αλλά σίγουρα υπάρχουν άλλα καλύτερα εκεί έξω από αυτό. Για τα χρήματα που το βρήκε ο TS δε θεωρώ ότι είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις.

Δεν το περιγραφω εγω, ο,τι ειδα στο συγκριτικο μεταφερω: Στις βαριες ζυμες ειναι πιο κοντα στα αλλα μαλιστα δεν ηταν το χειροτερο, αλλα ενδιαμεσα ως λειτουργια, σε μαρεγκα και σαντιγι ομως πολυ πιο μακρια και νομιζω το χειροτερο ολων ή 2ο απο το τελος. "Failed" θυμαμαι οτι ελεγε αφου σταματουσε το τεστ και δεν υπηρχε αποτελεσμα, ενω στις βαριες ζυμες δεν ηταν τοσο τραγικη η κατασταση.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον, αυτη του θεματος βλεπω ειναι σκετη, δεν εχει τιποτα απο επιπλεον εξαρτηματα, παρα μονο τους 3 αναδευτηρες.

Αυτη που ειχα βρει κοντα στα 150€ (με επιστροφη) ηταν αυτη που εχει πολυ περισσοτερα, προσεξτε το. Πολλα τα 120€ μπορω να πω επομενως.

https://www.mediamarkt.gr/product/eidi-spitiou-mikrosuskeues/suskeues-kouzinas/kouzinomixani-kenwood-khc-29-j0si-prospero--inox/1450965

image.png.84c43633e022b4df018bf853d6eb7e94.png

Ενω η εκδοση του θεματος με τα 120€ ειναι η φτωχη εκδοση, κατω:

image.png.cc39ae6cedb691ceec481408426e7007.png

Επομενως η συγκριση στο αρχικο ποστ και η αναφορα "Στην Ελλάδα το ίδιο μοντέλο ξεκινάει από 259€, χωρίς να περιλαμβάνονται τα μεταφορικά:" δεν ισχυει, 215€ εχει στο ΜΜ, ισως και φτηνοτερα αλλου, το εξοπλισμενο μοντελο (η πανω φωτογραφια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα τη ζύμη και το ψωμί δεν το κάνεις με το χέρι δεν το ευχαριστιέσαι...

Δεν είναι δύσκολο, απλά μάλλον μερικοί φοβάστε να λερωθείτε... Αλλά όπως λέει και μια διαφήμιση βουτύρου, αν δεν λερωθείς δεν είσαι μάγειρας.

Επεξ/σία από 1nsom-n1k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...