Προς το περιεχόμενο

πολιτικών μηχανικών ΕΜΠ

Jim745

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, αυτό το θρεντ το γράφω εκ μέρους ενός φίλου από θετική κατεύθυνση, θα δώσει και αυτός φέτος πανελλήνιες και είναι αρκετά καλός μαθητής οπότε στοχεύει μου είπε για το συγκεκριμένο τμήμα, αρχικά τμήμα είναι δύσκολο να βγεί στα 4 χρόνια με κάποιο σχετικά καλό βαθμό? Εδώ να πω πως γενικά δε θέλει να ξαναδεί το διάβασμα το πανελληνίων στη ζωή από όσο μου είπε, δεύτερον είναι τι επαγγελματική αποκατάσταση έχει ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αρχη το τμημα ειναι πενταετες οποτε ναι το να βγει στα 4 με καποιο σχετικα καλο βαθμο ειναι αδυνατο εξορισμου.

Αν νομιζει οτι το διαβασμα πανελληνιων ειναι το πιο δυσκολο που εχει να αντιμετωπισει, τοτε η ζωη μαλλον θα τον εκπληξει. Κατα τα αλλα το διαβασμα στις σχολες ειναι διαφορετικου τυπου, μπορει να μην πηγαινεις για το 20 (αντιστοιχα το 10αρι) αλλα εισαι υποχρεωμενος να μαθεις να διαβαζεις και σπανια καποιος θα σου εξηγησει ακριβως τι και που πρεπει να ψαξεις.

Κατα τα αλλα η ερωτηση ειναι πολυ γενικη, αποκατασταση που; στην Ελλαδα; εξωτερικο;

• Like 3

3 λεπτά πριν, epp είπε

για αρχη το τμημα ειναι πενταετες οποτε ναι το να βγει στα 4 με καποιο σχετικα καλο βαθμο ειναι αδυνατο εξορισμου.

Αν νομιζει οτι το διαβασμα πανελληνιων ειναι το πιο δυσκολο που εχει να αντιμετωπισει, τοτε η ζωη μαλλον θα τον εκπληξει. Κατα τα αλλα το διαβασμα στις σχολες ειναι διαφορετικου τυπου, μπορει να μην πηγαινεις για το 20 (αντιστοιχα το 10αρι) αλλα εισαι υποχρεωμενος να μαθεις να διαβαζεις και σπανια καποιος θα σου εξηγησει ακριβως τι και που πρεπει να ψαξεις.

Κατα τα αλλα η ερωτηση ειναι πολυ γενικη, αποκατασταση που; στην Ελλαδα; εξωτερικο;

Γενικά ακούγεται ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον, η φοιτητική ζωή είναι πιο χαλαρή απ'τήν λυκειακή και έτσι συνήθως οι φοιτητές με ένα τίμιο και τακτικό διάβασμα περνάνε τις σχολές τους, βέβαια εγώ από πληροφορική οικονομικά εχω ακούσει που είναι και η δική μου κατεύθυνση οπότε για περί φυσικοχημείας δε γνωρίζω.

39 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ο φίλος σου να ξεκινήσει απο τα βασικά, όπως το οτι τα Πολυτεχνικά τμήματα στην Ελλάδα είναι 5ετή...

Του το είπα, εντάξει δεν έχει πρόβλημα μ'αυτο αρκεί να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται και να μπορέσει να έχει μια ισορροπημένη ζωή, όχι όπως τώρα λόγω πανελληνίων που δε μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Προσπαθώ να τα μεταφέρω όπως μου τα είπε .

Θέλει Πολυτεχνείο, να το βγάλει στα 4 χρόνια (;!!;;), να είναι χαλαρός και στο τέλος αποκατάσταση; 

Πες του να ξυπνήσει γρήγορα και βίαια στο τι συμβαίνει, το Λύκειο είναι οδοντόκρεμα σε σχέση με τέτοιες σχολές, εάν θέλεις να τις βγάλεις σε νορμάλ χρόνια πάντα, όχι στα 15+.

Βέβαια επειδή Ελληνικό ίδρυμα γαρ, εάν έχει τα φόντα για αρχι-κομματόσκυλο (εννοώ αυτά που έρχονται από τζάκι με μπάρμπα, όχι απλά αφισοκολλητής μπας και πιάσει κανένα κ@λαράκι και πάρει καμία σημείωση), τότε και στα 4 θα το βγάλει (που είναι θεωρητικά παράνομο) και χαλαρός θα είναι (στα μαθήματα, όχι στα κομματικά) και η αποκατάσταση τζιμάνι θα έρθει σε κανένα υπουργείο. 

Δυσκολη η αποκατάσταση των Π.Μ στην Ελλάδα. Οι τεχνικές ρουφούν το αίμα για λίγα € και αμέτρητες ώρες στο εργοτάξιο. Από την άλλη αν ανοίξεις γραφείο θα ασχολείσαι με τακτοποίησεις, πεα και άλλα βαρετά πράγματα. εξωτερικό έχει καλές δουλειές και $$.

13 ώρες πριν, LongTom είπε

Θέλει Πολυτεχνείο, να το βγάλει στα 4 χρόνια (;!!;;), να είναι χαλαρός και στο τέλος αποκατάσταση; 

Πες του να ξυπνήσει γρήγορα και βίαια στο τι συμβαίνει, το Λύκειο είναι οδοντόκρεμα σε σχέση με τέτοιες σχολές, εάν θέλεις να τις βγάλεις σε νορμάλ χρόνια πάντα, όχι στα 15+.

Βέβαια επειδή Ελληνικό ίδρυμα γαρ, εάν έχει τα φόντα για αρχι-κομματόσκυλο (εννοώ αυτά που έρχονται από τζάκι με μπάρμπα, όχι απλά αφισοκολλητής μπας και πιάσει κανένα κ@λαράκι και πάρει καμία σημείωση), τότε και στα 4 θα το βγάλει (που είναι θεωρητικά παράνομο) και χαλαρός θα είναι (στα μαθήματα, όχι στα κομματικά) και η αποκατάσταση τζιμάνι θα έρθει σε κανένα υπουργείο. 

Υπάρχουν άτομα που όντως μπαίνουν σε παρατάξεις επειδή έχουν κονέ στα πανεπιστήμια? Φίλε αυτό είναι πολύ τραγικό. Πάντως όχι ο φίλος μου δεν έχει τέτοιο θέμα αν μπει θα μπει με την αξία του. Το θέμα είναι ότι δε θα την βγάλει, εκτός και αν το πάρει απόφαση ότι θελει να μείνει για 6+ χρόνια στη σχολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...