Arkassa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Αφού μου είχε πάρει 2-3 βδομάδες για να πάρω το κλειδί και να δω επιτέλους τι λέει, αποφασίζω σήμερα να δοκιμάσω να κάνω virtual drive, ώστε να δοκιμάσω να μην χρειάζεται να βάζω το πρώτο cdάκι κάθε φορά. Και κάνω το λάθος να κάνω "απεγκατάσταση"... Έλα όμως που τώρα μου βγάζει άλλο αρχικό κλειδί... Άααντε πάλι να παίρνω τηλέφωνο για νέο κλειδί ενεργοποίησης... Και δηλαδή κάθε φορά αυτό θα γίνεται??? ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andrip Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Mamakia einai apo tin pleura mas ki autoi omos kapos prepei na diasfalistoun. Ola ta epaggelmatika programmata me auti ti logiki leitourgoun. An tous ksanapareis kai ksanazitiseis kleidi tha sou dosoun. Kai go 3 fores ekana format 3 fores tous pira kai mou dosan kainourgio kleidi.
Arkassa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Και τελικά ανακάλυψα γιατί άλλαξε το κλειδί! Για όλα φταίει η 256ΜΒ μνήμη που έβαλα!!! (Πάντως Warrior thanks γιατί κατά τα άλλα τώρα το μηχάνημα είναι πύραυλος Άνοιξα τον υπολογιστή και έβγαλα την επιπλέον μνήμη... μετά από αυτό η εγκυκλοπαίδεια "έτρεχε" μια χαρά. Αλήθεια, μέχρι πότε θα δίνουν κλειδιά... δηλαδή αν στο μέλλον σταματήσουν για κάποιο λόγο (χλωμό να κλείσει η Δομή, αλλά λέμε τώρα...) εγώ θα βρεθώ με 33 CD που δε θα τρέχουν;;; Υ.Γ: Φυσικά και ξαναέβαλα τη μνήμη!!!
wallbaber Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Re paidia to eixa kai ego aporia.Den iparxei tropos na mhn zhtaei kleidi h ena programmataki pou na paragei kleidia oste na min pernoume thl?Afou einai dorean to programma ti to balane askopo einai.Kai na thes na to antigrapseis eykolo einai kai pairnei o opoiosdipote thl.Ligo blakeia mou fenete ayto.
doc1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Οντως φίλε wallbaber. Το είχα τονίσει κι εγω πριν αρκετό καιρο σε topic στην insomnia (το οποίο μάλιστα μου το κλείδωσαν επειδή ρώτησα αν υπάρχει κανένα patch, ώστε να μη χρειάζεται μετά από κάθε επανεγκατάσταση να τους παίρνω τηλ για την έτσι κι αλλιως αγορασμένη και νόμιμη εγκυκλοπαίδειά μου) Γιατί μην πει κανένας ότι είναι τζάμπα αφού μόνο τζάμπα δεν είναι με τα τόσα 4,5euro για το κάθε περιοδικό + τα επιπλέον χρήματα για να το πάρεις μετά σε dvd και να μη σου σπάει τα νεύρα το βάλε-βγάλε των cds... Τελικά όμως μετά το 1ο τεύχος παράτησα την προσφορά εξαιτίας αυτού του κλειδώματος που μόνο τους νόμιμους χρήστες πονοκεφαλιάζει. Γιατί στους πειρατές υπάρχει ήδη το full DVD με το αντίστοιχο patch οπότε ούτε τηλ, ούτε βάλε-βγάλε 35cds(!), ούτε "τζάμπα" εγκυκλοπαίδειες! Κι ετσι αυτοί που ταλαιπωρούνται είναι μόνο αυτοί που το πλήρωσαν (και εξακολουθούν να το πληρώνουν...) Μου θυμίζει λίγο winXP η υπόθεση με τα activations!
mikaha Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δυστυχώς είναι πολύ σπαστικό αυτο. Πήρα ένα τηλέφωνο να μου δώσουν το κλεδί ενεργοποίησης αλλά δεν πετυχαίνει. Μήπως εγώ έκανα κάποιο λαθος? Ο κωδικός ενεργοποίησης ειναι 14 χαρακτηρες ενώ το κλειδί 13. Έτσι είναι?
wallbaber Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 File Mikaha pira dyo fores gia ton kodiko energopoihsis gia na to balo sto diko mou kai stis aderfhs mou to pc tin mia mou dosan kodiko me 14 xaraktires thn alli me 12.Tora pos to exoun kanei ayto kai me pia logiki aporias aksio.Opos les oi nomimoi einai pou ponokefaliazontai.Etsi skeftomai na gino paranomos apo edo kai pera. :twisted: Mallon tha katafigo se aprepeis kiniseis!!
Red_Phantom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Den nomizo an exeis pragmatika agorasei to programma na peirazei xrisimopoiiseis kapoio crack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.