nickol-us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ο Νικ καλά στα λέει. Γενικά η μητρική είναι προς τα low range και ενώ όντως μπορεί να σηκώσει όλους τους επεξεργαστές που αναφέρει στο support list δεν σημαίνει ότι θα παίξουν ιδανικά κσι χωρίς προβλήματα. Κάποιος που γνωρίζει από hardware δεν θα έβαζε σε αυτή την μητρική επεξεργαστή μεγαλύτερο από ryzen 5. Όσο για τις μνήμες, καταλαβαίνω ότι τις πήρες για να τρέξουν σε 3600 όμως εδώ ψάχνουμε να βρούμε τον φταιχτη. Γενικά η gigabyte δεν έχει δείξει στο παρελθόν να τα πηγαίνει καλά με υπερχρονισμους μνημών σε AMD ειδικότερα. Αν δούμε ότι ευθύνονται οι μνήμες μπορεί μετά να δοκιμάσεις να κάνεις αναβάθμιση του bios μήπως λύσεις το πρόβλημα. 1
MiziGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Επίσης όταν λες κοντά στο max πόσους βαθμούς εννοείς ; Οι μαξ που λέει το πρόγραμμα πόσοι είναι; Οι max που λέει το πρόγραμμα μεταβάλλονται προϊόντος του χρόνου. Παίζουν από 50 έως 65 ανάλογα με το ποσό ζορίζει το μηχάνημα φαντάζομαι. Όπως και να έχει πάνω από 61 βαθμούς δεν πήγε ποτέ.
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, MiziGr είπε Μου το πρότεινε κάποιος τεχνικός από το plaisio σαν συνδυασμό. Και αυτό το λέτε για καλό; Ό, τι πιο περίεργο μπορεί να φτιάξει κάποιος από σύστημα εκεί το έχουμε δει και στο eShop. Επίσης, πολλοί παίρνουν μνήμες στα 3.200 και μετά βίας δουλεύουν στα 2.400. 2
MiziGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gianniz_k είπε Το τροφοδοτικό δεν μας είπες ποιο είναι Corsair PSU RMX Series 650 W 80+ Gold 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Και αυτό το λέτε για καλό; Ό, τι πιο περίεργο μπορεί να φτιάξει κάποιος από σύστημα εκεί το έχουμε δει και στο eShop. Επίσης, πολλοί παίρνουν μνήμες στα 3.200 και μετά βίας δουλεύουν στα 2.400. Συγνώμη, αλλά εγώ που δεν έχω γνώσεις θεώρησα καλο να ρωτήσω έναν ο οποίος ξέρει παραπάνω από μένα. Αυτό με τις μνήμες δεν το ξέρω
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορούσατε να ρωτήσετε εδώ, να σας προτείνουμε κομμάτια και να σας στήσει το κατάστημα το σύστημα να το πάρετε έτοιμο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
MiziGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μπορούσατε να ρωτήσετε εδώ, να σας προτείνουμε κομμάτια και να σας στήσει το κατάστημα το σύστημα να το πάρετε έτοιμο Δυστυχώς η εμπειρία είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός! Κακώς δεν το έκανα, αλλά πλέον είναι αργά! 3
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Τέλος πάντων, ό, τι έγινε-έγινε. Μπορείτε να το πάτε στο Πλαίσιο να το κοιτάξουν. Πάντως το τροφοδοτικό είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας του.
MiziGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Επίσης κάνω μια σκέψη. Αν ήταν πρόβλημα υπερθέρμανσης δε θα έπρεπε στη μισή ώρα που έτρεξα το funmark δε θα έπρεπε να το έχει ξανακάνει; Μπορούμε με ασφάλεια να αποκλείσουμε το θέμα ψυκτρας και γενικά της υπερθέρμανσης;
MiziGr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Αγαπητοί φίλοι , αφού έτρεξα όσα προγράμματα μου προτείνατε και το memtest86 για πάνω από 5 ώρες, έκανα φλας το bios και όλα δουλεύουν ρολόι. Ευχαριστώ όλους όσοι μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα