Προς το περιεχόμενο

Θέλω να επιλέξω πάροχο Internet.?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα και καλές γιορτές να έχουμε..Θέλω κάποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει στην επιλογή παρόχου Internet για 50αρα ταχύτητα και αν γνωρίζει κανείς για το εύρος τιμών,τι πρέπει να προσέξω,που μπορω να δω στη περιοχή μου τις ταχύτητες και καμία καλή προσφορά.?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω στην vodafone 50αρα πιάνω 49.3 περίπου άλλες φορές 50.5 τώρα που η τηλεφωνία είναι ιντερνετική δεν θα έχεις θέμα τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα από οποιονδήποτε πάροχο θα έχετε η ταχύτητα αυτή....το θέμα είναι οι διακοπές εγώ με vodafone δεν έχω και πληρώνω.....23.30 έχω 50 αρι απερ σταθερά 600 σε κινητα με ειδική προσφορά επειδή είμαι καιρό.....η wind είδα πρόσφατα 26 ευρώ 50αρι απερ σταθ απερ κινητά....απ' την vodafone εμηνα μόνο δυσαρεστημένος απ' τα ρούτερ τους στην προηγμένη περίπτωση λόγο voip που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν σ αυτό τον τομέα για ολοκληρωμένη λύση πας ανταπτορα kai modulus viva intertelecom ktlp.....τώρα....για εμένα....cosmote δεν αξίζει καθόλου αν ψάξεις εκτός αν θες μόνο για ίντερνετ και μηδενικό χρόνο στο σταθερό....η βόλτα το μόνο κακό ο εξοπλισμός της και ο ηλίθιος υποβολέας που έχει βάλει στην εξυπηρέτηση πελατών.....wind είχα ίδια ταχύτητα βάση κιόλας του ότι προανέφερα αλλά υπήρξε αδιαφορία προς τους πελάτες και όχι εξυπηρέτηση...ίδιος όταν είδα φέσι 165 ευρώ.....nova έχω ακούσει τα χειρότερα από φίλους.....ψάξε αν έχει στην περιοχή σου ανεξάρτητο πάροχο για οπτική ίνα μέχρι το σπίτι...Θεσσαλονίκη που είμαι έχει την hcn kai thn inalan....η ιναλαν έχει και Αθήνα νομίζω....σε αυτές τις εταιρίες που είναι "ιδιωτες" δεν πέσει συμβόλαιο και για ιναλαν έχω ακούσει τα καλύτερα σου στέλνω και λινκ

Εγώ έχω στην vodafone 50αρα πιάνω 49.3 περίπου άλλες φορές 50.5 τώρα που η τηλεφωνία είναι ιντερνετική δεν θα έχεις θέμα τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα από οποιονδήποτε πάροχο θα έχετε η ταχύτητα αυτή....το θέμα είναι οι διακοπές εγώ με vodafone δεν έχω και πληρώνω.....23.30 έχω 50 αρι απερ σταθερά 600 σε κινητα με ειδική προσφορά επειδή είμαι καιρό.....η wind είδα πρόσφατα 26 ευρώ 50αρι απερ σταθ απερ κινητά....απ' την vodafone εμηνα μόνο δυσαρεστημένος απ' τα ρούτερ τους στην προηγμένη περίπτωση λόγο voip που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν σ αυτό τον τομέα για ολοκληρωμένη λύση πας ανταπτορα kai modulus viva intertelecom ktlp.....τώρα....για εμένα....cosmote δεν αξίζει καθόλου αν ψάξεις εκτός αν θες μόνο για ίντερνετ και μηδενικό χρόνο στο σταθερό....η βόλτα το μόνο κακό ο εξοπλισμός της και ο ηλίθιος υποβολέας που έχει βάλει στην εξυπηρέτηση πελατών.....wind είχα ίδια ταχύτητα βάση κιόλας του ότι προανέφερα αλλά υπήρξε αδιαφορία προς τους πελάτες και όχι εξυπηρέτηση...ίδιος όταν είδα φέσι 165 ευρώ.....nova έχω ακούσει τα χειρότερα από φίλους.....ψάξε αν έχει στην περιοχή σου ανεξάρτητο πάροχο για οπτική ίνα μέχρι το σπίτι...Θεσσαλονίκη που είμαι έχει την hcn kai thn inalan....η ιναλαν έχει και Αθήνα νομίζω....σε αυτές τις εταιρίες που είναι "ιδιωτες" δεν πέσει συμβόλαιο και για ιναλαν έχω ακούσει τα καλύτερα σου στέλνω και λινκ https://inalan.gr/en/home/

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...