Προς το περιεχόμενο

Facebook hack?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 16/12/2021 at 10:11, Ducatista said:

Αυτο το όνομα ειχα στο προφίλ...  Βασικά δεν άλλαξαν κάτι πέραν τον κωδικό mail κλπ και μια φωτο προφίλ συν τον τοπο καταγωγής.. απλά υποθέτω για να έβαλαν φωτογραφία κοριτσάκι δεν θα είναι και τόσο αθώα η κίνηση τους γιαυτό λεω τουλάχιστον να πέσει να μην εκτεθώ με κανέναν τρόπο...

sorry δεν καταλαβα οτι ηταν το δικο σου ονομα στο Profile.νομιζα οτι το αλλαξαν και αυτο .δεν ξερω ποσο θα το ψαξει το fb και ποσο θα ασχοληθει αφου αλλαχτηκαν μονο αυτα. σιγουρα μπορεις να στειλεις email με τις ανησυχιες σου και βλεπεις.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, poulinos είπε

sorry δεν καταλαβα οτι ηταν το δικο σου ονομα στο Profile.νομιζα οτι το αλλαξαν και αυτο .δεν ξερω ποσο θα το ψαξει το fb και ποσο θα ασχοληθει αφου αλλαχτηκαν μονο αυτα. σιγουρα μπορεις να στειλεις email με τις ανησυχιες σου και βλεπεις.

Ακομη τίποτα... σε άλλους το κλείνει σε 2 μέρες...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να κάνω μία ερώτηση; Καλησπέρα κιόλας. Εμένα ξαφνικά μου έβγαλε ότι πρέπει να ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός μου είχα το κινητό το έδωσα μου βγάλε να βάλω το Πιν το έβαλα μου βγάλε να βάλω το Πιν από το mail το έβαλα μου όλα σωστά, ζήτησε να κάνει μια selfie με  τον εαυτό   μου για να δει τη φωτογραφία μου, το πάτησα έκανα το κεφάλι μου αριστερά δεξιά και μου έγραψε ότι εν τέλεια δε με αναγνώρισε έγραψε ότι δεν υπάρχει ο εν λόγω χρήστης και ο λογαριασμός διαγράφεται αυτόματα. Δεν μπορεί να με βρει κανένας πλέον ούτε η γυναίκα μου. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω το λογαριασμό μου πίσω;  Όλα αυτά από την εφαρμογή Facebook για iPhone. Δεν έχω συνδεθεί ποτέ από υπολογιστή. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Να κάνω μία ερώτηση; Καλησπέρα κιόλας. Εμένα ξαφνικά μου έβγαλε ότι πρέπει να ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός μου είχα το κινητό το έδωσα μου βγάλε να βάλω το Πιν το έβαλα μου βγάλε να βάλω το Πιν από το mail το έβαλα μου όλα σωστά, ζήτησε να κάνει μια selfie με  τον εαυτό   μου για να δει τη φωτογραφία μου, το πάτησα έκανα το κεφάλι μου αριστερά δεξιά και μου έγραψε ότι εν τέλεια δε με αναγνώρισε έγραψε ότι δεν υπάρχει ο εν λόγω χρήστης και ο λογαριασμός διαγράφεται αυτόματα. Δεν μπορεί να με βρει κανένας πλέον ούτε η γυναίκα μου. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω το λογαριασμό μου πίσω;  Όλα αυτά από την εφαρμογή Facebook για iPhone. Δεν έχω συνδεθεί ποτέ από υπολογιστή. 

Οτι δεν μπορεί να σε βρει η γυναίκα σου θα έλεγα ότι είναι καλό!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ducatista είπε

Οτι δεν μπορεί να σε βρει η γυναίκα σου θα έλεγα ότι είναι καλό!

Χαχαχα ούτε οι πελάτες μου πλέον με βρίσκουν όμως 😂 . Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να επικοινωνήσω με το Facebook?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Χαχαχα ούτε οι πελάτες μου πλέον με βρίσκουν όμως 😂 . Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να επικοινωνήσω με το Facebook?

Μακαρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και εγώ το ίδιο θέμα έχω!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ducatista είπε

Μακαρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και εγώ το ίδιο θέμα έχω!

Και έναν συνάδελφο μου του το έχουν σβησμένο εδώ και 20 μερες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Και έναν συνάδελφο μου του το έχουν σβησμένο εδώ και 20 μερες

Εμενα μου το έχουν χακαρει έχει πάρει αλλος το mail  το fb και δεν ξέρω τι γινεται!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Εμενα μου το έχουν χακαρει έχει πάρει αλλος το mail  το fb και δεν ξέρω τι γινεται!

Καλή καρδιά. Θα κάνω άλλο και ότι γίνει.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, είναι εφικτό να δω στο fb σε ποιες ομάδες έχω κάνει αίτηση να γίνω μέλος;

Ψάχνω να βρω, αλλά δεν έχω βρει που υπάρχει αυτή η επιλογή.

Δημοσ.

Μου το άνοιξαν από μόνοι τους. Μου είπαν ότι οι αναφορές για παραβίαση των όρων που έγιναν ήταν ανυπόστατες εν τελει. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια εμενα μου το χακαραν προψες το βραδυ η ωρα 22:15 λεπτα.

Μου ηρθαν αυτα τα στοιχεια απο την ιδια την facebook στο Εμαιλ μου:

1107819987_3.PNG.cb6fdf6bab005c13676ba23ac3e733b1.PNG1914555996_2.PNG.9e442f5b1a9f2cea44937f98003d0aa1.PNG1392901977_1.PNG.2a7461ae9860b1897ac1ccf593978f68.PNG

Μπορω να κανω κατι ; Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ δεν βοηθαει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα και εγώ.

Μπήκαν με τον κωδικό που υπεκλεψαν, έκαναν κάποια άσεμνη μάλλον ανάρτηση, απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός, έκανα αντίρρηση, άλλαξα κωδικό και πήρα πάλι το λογαριασμό στην κατοχή μου, αλλά εξέτασαν το αίτημα αντίρρησης και τον απενεργοποίησαν οριστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/8/2022 στις 1:45 ΜΜ, expert23 είπε

Το ίδιο πρόβλημα και εγώ.

Μπήκαν με τον κωδικό που υπεκλεψαν, έκαναν κάποια άσεμνη μάλλον ανάρτηση, απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός, έκανα αντίρρηση, άλλαξα κωδικό και πήρα πάλι το λογαριασμό στην κατοχή μου, αλλά εξέτασαν το αίτημα αντίρρησης και τον απενεργοποίησαν οριστικά.

Και τι κάνεις τώρα?

Ρωτάω γιατί κι εμένα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει μόνο που δε μου έδωσαν καθόλου το λογαριασμό στην κατοχή μου.

Αφού τους έστειλα και φωτοτυπία ταυτότητας στις 3/8 είναι ακόμη υπό εξέταση η ένστασή μου.

Επεξ/σία από nikS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...