poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 On 16/12/2021 at 10:11, Ducatista said: Αυτο το όνομα ειχα στο προφίλ... Βασικά δεν άλλαξαν κάτι πέραν τον κωδικό mail κλπ και μια φωτο προφίλ συν τον τοπο καταγωγής.. απλά υποθέτω για να έβαλαν φωτογραφία κοριτσάκι δεν θα είναι και τόσο αθώα η κίνηση τους γιαυτό λεω τουλάχιστον να πέσει να μην εκτεθώ με κανέναν τρόπο... sorry δεν καταλαβα οτι ηταν το δικο σου ονομα στο Profile.νομιζα οτι το αλλαξαν και αυτο .δεν ξερω ποσο θα το ψαξει το fb και ποσο θα ασχοληθει αφου αλλαχτηκαν μονο αυτα. σιγουρα μπορεις να στειλεις email με τις ανησυχιες σου και βλεπεις.
Ducatista Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, poulinos είπε sorry δεν καταλαβα οτι ηταν το δικο σου ονομα στο Profile.νομιζα οτι το αλλαξαν και αυτο .δεν ξερω ποσο θα το ψαξει το fb και ποσο θα ασχοληθει αφου αλλαχτηκαν μονο αυτα. σιγουρα μπορεις να στειλεις email με τις ανησυχιες σου και βλεπεις. Ακομη τίποτα... σε άλλους το κλείνει σε 2 μέρες...
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Ducatista said: Ακομη τίποτα... σε άλλους το κλείνει σε 2 μέρες... ικανοι ειναι να εχουν κλεισει το request ως solved
tilaverboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Να κάνω μία ερώτηση; Καλησπέρα κιόλας. Εμένα ξαφνικά μου έβγαλε ότι πρέπει να ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός μου είχα το κινητό το έδωσα μου βγάλε να βάλω το Πιν το έβαλα μου βγάλε να βάλω το Πιν από το mail το έβαλα μου όλα σωστά, ζήτησε να κάνει μια selfie με τον εαυτό μου για να δει τη φωτογραφία μου, το πάτησα έκανα το κεφάλι μου αριστερά δεξιά και μου έγραψε ότι εν τέλεια δε με αναγνώρισε έγραψε ότι δεν υπάρχει ο εν λόγω χρήστης και ο λογαριασμός διαγράφεται αυτόματα. Δεν μπορεί να με βρει κανένας πλέον ούτε η γυναίκα μου. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω το λογαριασμό μου πίσω; Όλα αυτά από την εφαρμογή Facebook για iPhone. Δεν έχω συνδεθεί ποτέ από υπολογιστή.
Ducatista Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, tilaverboy είπε Να κάνω μία ερώτηση; Καλησπέρα κιόλας. Εμένα ξαφνικά μου έβγαλε ότι πρέπει να ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός μου είχα το κινητό το έδωσα μου βγάλε να βάλω το Πιν το έβαλα μου βγάλε να βάλω το Πιν από το mail το έβαλα μου όλα σωστά, ζήτησε να κάνει μια selfie με τον εαυτό μου για να δει τη φωτογραφία μου, το πάτησα έκανα το κεφάλι μου αριστερά δεξιά και μου έγραψε ότι εν τέλεια δε με αναγνώρισε έγραψε ότι δεν υπάρχει ο εν λόγω χρήστης και ο λογαριασμός διαγράφεται αυτόματα. Δεν μπορεί να με βρει κανένας πλέον ούτε η γυναίκα μου. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω το λογαριασμό μου πίσω; Όλα αυτά από την εφαρμογή Facebook για iPhone. Δεν έχω συνδεθεί ποτέ από υπολογιστή. Οτι δεν μπορεί να σε βρει η γυναίκα σου θα έλεγα ότι είναι καλό!
tilaverboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Ducatista είπε Οτι δεν μπορεί να σε βρει η γυναίκα σου θα έλεγα ότι είναι καλό! Χαχαχα ούτε οι πελάτες μου πλέον με βρίσκουν όμως 😂 . Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να επικοινωνήσω με το Facebook? 1
Ducatista Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Χαχαχα ούτε οι πελάτες μου πλέον με βρίσκουν όμως 😂 . Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να επικοινωνήσω με το Facebook? Μακαρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και εγώ το ίδιο θέμα έχω!
tilaverboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Ducatista είπε Μακαρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και εγώ το ίδιο θέμα έχω! Και έναν συνάδελφο μου του το έχουν σβησμένο εδώ και 20 μερες
Ducatista Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Και έναν συνάδελφο μου του το έχουν σβησμένο εδώ και 20 μερες Εμενα μου το έχουν χακαρει έχει πάρει αλλος το mail το fb και δεν ξέρω τι γινεται!
tilaverboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Εμενα μου το έχουν χακαρει έχει πάρει αλλος το mail το fb και δεν ξέρω τι γινεται! Καλή καρδιά. Θα κάνω άλλο και ότι γίνει.
divnt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, είναι εφικτό να δω στο fb σε ποιες ομάδες έχω κάνει αίτηση να γίνω μέλος; Ψάχνω να βρω, αλλά δεν έχω βρει που υπάρχει αυτή η επιλογή.
tilaverboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μου το άνοιξαν από μόνοι τους. Μου είπαν ότι οι αναφορές για παραβίαση των όρων που έγιναν ήταν ανυπόστατες εν τελει. Ευχαριστώ πολύ.
thelos257 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Καλησπερα σας παιδια εμενα μου το χακαραν προψες το βραδυ η ωρα 22:15 λεπτα. Μου ηρθαν αυτα τα στοιχεια απο την ιδια την facebook στο Εμαιλ μου: Μπορω να κανω κατι ; Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ δεν βοηθαει.
expert23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Μπήκαν με τον κωδικό που υπεκλεψαν, έκαναν κάποια άσεμνη μάλλον ανάρτηση, απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός, έκανα αντίρρηση, άλλαξα κωδικό και πήρα πάλι το λογαριασμό στην κατοχή μου, αλλά εξέτασαν το αίτημα αντίρρησης και τον απενεργοποίησαν οριστικά.
nikS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/8/2022 στις 1:45 ΜΜ, expert23 είπε Το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Μπήκαν με τον κωδικό που υπεκλεψαν, έκαναν κάποια άσεμνη μάλλον ανάρτηση, απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός, έκανα αντίρρηση, άλλαξα κωδικό και πήρα πάλι το λογαριασμό στην κατοχή μου, αλλά εξέτασαν το αίτημα αντίρρησης και τον απενεργοποίησαν οριστικά. Και τι κάνεις τώρα? Ρωτάω γιατί κι εμένα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει μόνο που δε μου έδωσαν καθόλου το λογαριασμό στην κατοχή μου. Αφού τους έστειλα και φωτοτυπία ταυτότητας στις 3/8 είναι ακόμη υπό εξέταση η ένστασή μου. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από nikS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα