Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ducatista, προσπάθησες να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, ή περιμένεις πότε θα πέσει το προφίλ απ' τις αναφορές; Προσπάθησε να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, αν δεν το 'χεις κάνει. Μετά, δώσε περιθώριο 1-2 βδομάδες. Προσωπικά, μετά θα το θεωρούσα χαμένη υπόθεση και θα έφτιαχνα νέο προφίλ. Το πάθημα να σου γίνει μάθημα, όμως. Αδύναμο password; Συνδεόσουν από τίποτε ίντερνετ καφέ; Εγώ θα έβαζα και το κινητό μου, σαν επιπλέον διασφάλιση, αφού είναι κάτι που αφορά την δουλειά μου. Επίσης, μια φιλική συμβουλή. Αφού πρόκειται για το κατάστημά σου, κάν' το Σελίδα. Πολύ πιο επαγγελματικό, και σου δίνει και την δυνατότητα να συνδεθεί πχ με τυχόν ιστοσελίδα κλπ απ' όσο ξέρω. Μπορείς να την διαφημίσεις και καλύτερα... Κι είναι αλλιώς κάποιος να κάνει like σε μια σελίδα, ή/και να την επισκέπτεται, απ' το να έχεις friend request και να βάζεις τον καθένα στο προφίλ σου. Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα, κάποιοι έχουν. Χάνεις πιθανούς πελάτες έτσι. Ps. Έκανα κι εγώ αναφορά. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Mrs. Hyde
Ducatista Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ducatista, προσπάθησες να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, ή περιμένεις πότε θα πέσει το προφίλ απ' τις αναφορές; Προσπάθησε να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, αν δεν το 'χεις κάνει. Μετά, δώσε περιθώριο 1-2 βδομάδες. Προσωπικά, μετά θα το θεωρούσα χαμένη υπόθεση και θα έφτιαχνα νέο προφίλ. Το πάθημα να σου γίνει μάθημα, όμως. Αδύναμο password; Συνδεόσουν από τίποτε ίντερνετ καφέ; Εγώ θα έβαζα και το κινητό μου, σαν επιπλέον διασφάλιση, αφού είναι κάτι που αφορά την δουλειά μου. Επίσης, μια φιλική συμβουλή. Αφού πρόκειται για το κατάστημά σου, κάν' το Σελίδα. Πολύ πιο επαγγελματικό, και σου δίνει και την δυνατότητα να συνδεθεί πχ με τυχόν ιστοσελίδα κλπ απ' όσο ξέρω. Μπορείς να την διαφημίσεις και καλύτερα... Κι είναι αλλιώς κάποιος να κάνει like σε μια σελίδα, ή/και να την επισκέπτεται, απ' το να έχεις friend request και να βάζεις τον καθένα στο προφίλ σου. Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα, κάποιοι έχουν. Χάνεις πιθανούς πελάτες έτσι. Ps. Έκανα κι εγώ αναφορά. Ευχαριστω! επισης ευχαριστω για τις προτασεις σου... 1
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 3 hours ago, Ducatista said: Ευχαριστω! επισης ευχαριστω για τις προτασεις σου... επισης μια σελιδα ειναι πιο Official απο ενα profile. αν προκειται για profile καταστηματος τοτε πρεπει ολα τα στοιχεια να ειναι πραγματικα και να εχεις 2factor authentication καλου κακου.δεν παιζεις με αυτα διοτι ειναι για δουλεια και οχι ενα Profile που λιγο σε νοιαζει και να το χασεις.επισης οπως ειπς και η hyde θεωρω αυτονοητο οτι εκτος απο τα report εχεις στειλεικαι στο support και τους εχεις εξηγησει τι εχει γινει ωστε ταυτοχρονα με τα reports να γινει καποιο αποτελεσμα.
Ducatista Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, poulinos είπε επισης μια σελιδα ειναι πιο Official απο ενα profile. αν προκειται για profile καταστηματος τοτε πρεπει ολα τα στοιχεια να ειναι πραγματικα και να εχεις 2factor authentication καλου κακου.δεν παιζεις με αυτα διοτι ειναι για δουλεια και οχι ενα Profile που λιγο σε νοιαζει και να το χασεις.επισης οπως ειπς και η hyde θεωρω αυτονοητο οτι εκτος απο τα report εχεις στειλεικαι στο support και τους εχεις εξηγησει τι εχει γινει ωστε ταυτοχρονα με τα reports να γινει καποιο αποτελεσμα. Έχετε δίκιο παιδιά απλα δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ιστορία η μάλλον δεν ήξερα ότι θα υπήρχαν πιθανότητες να γίνει αυτό.. πως θα στείλω στο support όταν δεν μπορώ να επαλήθευσω το όνομα;;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ducatista είπε Έχετε δίκιο παιδιά απλα δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ιστορία η μάλλον δεν ήξερα ότι θα υπήρχαν πιθανότητες να γίνει αυτό.. πως θα στείλω στο support όταν δεν μπορώ να επαλήθευσω το όνομα;; Άμα δεν υπάρχει τρόπος επαλήθευσης, μην περιμένεις άδικα. Πάει άκλαφτο. Φτιάξε μια Σελίδα (γίνεται κι απ' το δικό σου προφίλ, το υπάρχον) και αναβάθμισε password σε πιο δύσκολο (όχι μόνο γράμματα ή αριθμούς - μπέρδεψε γράμματα με αριθμούς, σύμβολα - και να έχει αρκετά ψηφία) και βάλε κινητό για ένα παραπάνω βήμα πρόσβασης στον λογαριασμό σου.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 9 hours ago, Ducatista said: Έχετε δίκιο παιδιά απλα δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ιστορία η μάλλον δεν ήξερα ότι θα υπήρχαν πιθανότητες να γίνει αυτό.. πως θα στείλω στο support όταν δεν μπορώ να επαλήθευσω το όνομα;; στειλε στο support και εξηγησε τους τι εχει γινει. ισως να μπορουν να δουν οτι αλλαξε το ονομα σου πχ απο ducatista σε juwellery silver gold. 9 hours ago, Mrs. Hyde said: Άμα δεν υπάρχει τρόπος επαλήθευσης, μην περιμένεις άδικα. Πάει άκλαφτο. Φτιάξε μια Σελίδα (γίνεται κι απ' το δικό σου προφίλ, το υπάρχον) και αναβάθμισε password σε πιο δύσκολο (όχι μόνο γράμματα ή αριθμούς - μπέρδεψε γράμματα με αριθμούς, σύμβολα - και να έχει αρκετά ψηφία) και βάλε κινητό για ένα παραπάνω βήμα πρόσβασης στον λογαριασμό σου. ισως να γινονται Logging οι αλλαγες του ονοματος.αν ξαφνικα απο το ενα ονομα βρεθηκε στο αλλο ή αν φαινεται που λογικα φαινεται οτι εγινε αλλαγή email τοτε ισως να μπορει να γινει κατι αν ασχοληθει βεβαια το fb διοτι και αυτοι σιγουρα λαμβανουν απειρα καθε μερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εξ αρχής άνοιξε ένα προφίλ με το όνομα του καταστήματος, οπότε δώρον άδωρον ο κόπος και ο χρόνος του. Δεν θα βγάλει άκρη, αφού πρακτικά δεν μπορεί ν' αποδείξει τίποτα. Συνήθως το πάνε με ταυτότητα... 🙄 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Mrs. Hyde
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, Mrs. Hyde said: Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εξ αρχής άνοιξε ένα προφίλ με το όνομα του καταστήματος, οπότε δώρον άδωρον ο κόπος και ο χρόνος του. Δεν θα βγάλει άκρη, αφού πρακτικά δεν μπορεί ν' αποδείξει τίποτα. Συνήθως το πάνε με ταυτότητα... 🙄 εγω καταλαβα οτι εχει ενα Profile που το ανοιξε με το δικο του ονομα και καποιος το πηρε και αλλαξε το ονομα του profile μαζι με τα email και τα Pass. δεν καταλαβα οτι απο την αρχη ειχε αυτο το ονομα.ας μας το πει ο ιδιος βεβαια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, poulinos είπε εγω καταλαβα οτι εχει ενα Profile που το ανοιξε με το δικο του ονομα και καποιος το πηρε και αλλαξε το ονομα του profile μαζι με τα email και τα Pass. δεν καταλαβα οτι απο την αρχη ειχε αυτο το ονομα.ας μας το πει ο ιδιος βεβαια. Αφού ο ίδιος είπε ότι ήταν του μαγαζιού. 😛
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 4 minutes ago, Mrs. Hyde said: Αφού ο ίδιος είπε ότι ήταν του μαγαζιού. 😛 ναι αλλα δεν ξερω αν το ονομα του μαγαζιου ειναι αυτο που εχει τωρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι αλλα δεν ξερω αν το ονομα του μαγαζιου ειναι αυτο που εχει τωρα. Α, νόμιζα λες το δικό του όνομα. ΟK. Αυτό που σκέφτομαι ως λύση είναι να παίξει μ' αυτή τη φόρμα. Αν έχει ακόμα το όνομα του δικού του μαγαζιού. Μπορεί να κατεβάσουν το προφίλ, ή με λίγη τύχη (και πιθανώς αποστολή (από τον Ducatista) κάποιων εγγράφων, που να αποδεικνύουν ότι είναι δικό του το μαγαζί) του το δώσουν πίσω. Θυμάμαι, όμως, πως για καταστήματα προμοτάρουν τις Σελίδες, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει αίσια κατάληξη. Ας δοκιμάσει, όμως.
Ducatista Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά! Ναι μάλλον είναι δύσκολο να αποδείξω ότι με λένε jewellery silver-gold 😛 Τουλάχιστον Ν το κατεβάσουν το προφίλ μην στέλνει τίποτα χαζομάρες αυτό με νοιάζει! Προφίλ ξανακανω αν και δεν το βλέπω...!
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 48 minutes ago, Mrs. Hyde said: Α, νόμιζα λες το δικό του όνομα. ΟK. Αυτό που σκέφτομαι ως λύση είναι να παίξει μ' αυτή τη φόρμα. Αν έχει ακόμα το όνομα του δικού του μαγαζιού. Μπορεί να κατεβάσουν το προφίλ, ή με λίγη τύχη (και πιθανώς αποστολή (από τον Ducatista) κάποιων εγγράφων, που να αποδεικνύουν ότι είναι δικό του το μαγαζί) του το δώσουν πίσω. Θυμάμαι, όμως, πως για καταστήματα προμοτάρουν τις Σελίδες, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει αίσια κατάληξη. Ας δοκιμάσει, όμως. καλα οτι δεν το γυρισε σε σελιδα δεν λεει κατι.ή μετα αν αποδειξει οτι εγινε αλλαγή email και του το πηραν αλλα και παλι δυσκολο. 28 minutes ago, Ducatista said: Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά! Ναι μάλλον είναι δύσκολο να αποδείξω ότι με λένε jewellery silver-gold 😛 Τουλάχιστον Ν το κατεβάσουν το προφίλ μην στέλνει τίποτα χαζομάρες αυτό με νοιάζει! Προφίλ ξανακανω αν και δεν το βλέπω...! αυτο ειναι το ονομα του δικου σου καταστηματος τελικα που απλα στο πηραν αλλα ατομα ή αλλαξαν και το ονομα κιολας?αν ναι τοτε φτιαξε οπως ειπε η hyde μια σελιδα. καλα θα μπορουσες να ειχες φτιαξει και σελιδα και να εφτιαχνε καποιο Profile με αυτο το ονομα. το κακο ειναιοτι πηρε τους followers κτλ. αλλαξε στοιχεια σε email κτλ επισης.
Ducatista Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, poulinos είπε καλα οτι δεν το γυρισε σε σελιδα δεν λεει κατι.ή μετα αν αποδειξει οτι εγινε αλλαγή email και του το πηραν αλλα και παλι δυσκολο. αυτο ειναι το ονομα του δικου σου καταστηματος τελικα που απλα στο πηραν αλλα ατομα ή αλλαξαν και το ονομα κιολας?αν ναι τοτε φτιαξε οπως ειπε η hyde μια σελιδα. καλα θα μπορουσες να ειχες φτιαξει και σελιδα και να εφτιαχνε καποιο Profile με αυτο το ονομα. το κακο ειναιοτι πηρε τους followers κτλ. αλλαξε στοιχεια σε email κτλ επισης. Αυτο το όνομα ειχα στο προφίλ... Βασικά δεν άλλαξαν κάτι πέραν τον κωδικό mail κλπ και μια φωτο προφίλ συν τον τοπο καταγωγής.. απλά υποθέτω για να έβαλαν φωτογραφία κοριτσάκι δεν θα είναι και τόσο αθώα η κίνηση τους γιαυτό λεω τουλάχιστον να πέσει να μην εκτεθώ με κανέναν τρόπο...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Ducatista είπε Αυτο το όνομα ειχα στο προφίλ... Βασικά δεν άλλαξαν κάτι πέραν τον κωδικό mail κλπ και μια φωτο προφίλ συν τον τοπο καταγωγής.. απλά υποθέτω για να έβαλαν φωτογραφία κοριτσάκι δεν θα είναι και τόσο αθώα η κίνηση τους γιαυτό λεω τουλάχιστον να πέσει να μην εκτεθώ με κανέναν τρόπο... Μέσα από την φόρμα, που σου έστειλα παραπάνω, ίσως μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Αξίζει να προσπαθήσεις. Για τα υπόλοιπα, θα πω να μην ανησυχείς. Αφενός κάνει μπαμ σε όλους ότι έπεσε θύμα χάκερ το προφίλ και δεν είσαι εσύ, αφετέρου ούτε νομικά μπορείς να πάθεις κάτι - που δεν θα φτάσει καν εκεί, αλλά το λέω για να σε καθησυχάσω. Το μόνο άσχημο είναι πως έχασες τα άτομα που 'χες κερδίσει στο προφίλ, όπως είπε κι ο Πουλίνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα