Ducatista Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά! πάω σήμερα να μπω στο fb κ η εφαρμογή λέει δεν μπορώ να συνδεθώ πατάω το κωδικό λέει δεν είναι αυτός λέω τι έγινε κατσε να τσεκάρω με το email βλέπω ότι το mail αλλαχθηκε αρα άλλαξαν και τον κωδικο; δεν γίνεται να το πάρω πισω;;;
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Ducatista said: Καλησπέρα παιδιά! πάω σήμερα να μπω στο fb κ η εφαρμογή λέει δεν μπορώ να συνδεθώ πατάω το κωδικό λέει δεν είναι αυτός λέω τι έγινε κατσε να τσεκάρω με το email βλέπω ότι το mail αλλαχθηκε αρα άλλαξαν και τον κωδικο; δεν γίνεται να το πάρω πισω;;; στειλε στο fb μπας και με καμια επιβεβαιωση στοιχειων με καμια ταυτοτητα το παρεις πισω και μετα ενεργοποιησε 2 factor authentication αν τα στοιχεια σου ηταν πραγματικα
Ducatista Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, poulinos είπε στειλε στο fb μπας και με καμια επιβεβαιωση στοιχειων με καμια ταυτοτητα το παρεις πισω και μετα ενεργοποιησε 2 factor authentication αν τα στοιχεια σου ηταν πραγματικα Ήταν του μαγαζιού το προφίλ! Λεςν να βρω ακρη;;
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 αμα ηταν πραγματικα στοιχεια λογικα θα βγαλεις ακρη.στειλε τους αμεσα ομως.
Ducatista Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Τιποτα.. δεν βλέπω φως! Μπορούμε όλοι θέλουμε να κάνουμε αναφορά στο προφίλ μπας και πέσει γιατί έχει βάλει φωτο απο ενα κοριτσάκι και ποιος ξέρει τι θα κάνει ο αληταρας
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 μαλλον με βαση την εικονα spamming απο το profile σου ή να στειλει κανα αρχειο μαζικα μπας και ξεγελασει κανεναν και το τρεξει 1
Ducatista Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, poulinos είπε μαλλον με βαση την εικονα spamming απο το profile σου ή να στειλει κανα αρχειο μαζικα μπας και ξεγελασει κανεναν και το τρεξει Και τι θα καταφέρει ο τυπος;
Necrogenisis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 12:42 ΠΜ, poulinos είπε στειλε στο fb μπας και με καμια επιβεβαιωση στοιχειων με καμια ταυτοτητα το παρεις πισω και μετα ενεργοποιησε 2 factor authentication αν τα στοιχεια σου ηταν πραγματικα Δεν ξερω αν θα το συνιστουσα το 2fa στο fb. Ειναι τελειως broken, τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα, απλα δεν δεχοταν τους κωδικους απο το 2fa app που χρησιμοποιω (Aegis authenticator) και καταφερα ευτυχως να λυσω το θεμα επειδη για καλη μου τυχη δεν ημουν logged out απο το PC μου στο σπιτι, αλλιως θα επρεπε να στειλω ταυτοτητα, πραγμα που δεν με ψηνει καθολου. 1
Ducatista Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε Δεν ξερω αν θα το συνιστουσα το 2fa στο fb. Ειναι τελειως broken, τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα, απλα δεν δεχοταν τους κωδικους απο το 2fa app που χρησιμοποιω (Aegis authenticator) και καταφερα ευτυχως να λυσω το θεμα επειδη για καλη μου τυχη δεν ημουν logged out απο το PC μου στο σπιτι, αλλιως θα επρεπε να στειλω ταυτοτητα, πραγμα που δεν με ψηνει καθολου. Πάμε καμιά αναφορά τε παιδιά!!
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 50 minutes ago, Necrogenisis said: Δεν ξερω αν θα το συνιστουσα το 2fa στο fb. Ειναι τελειως broken, τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα, απλα δεν δεχοταν τους κωδικους απο το 2fa app που χρησιμοποιω (Aegis authenticator) και καταφερα ευτυχως να λυσω το θεμα επειδη για καλη μου τυχη δεν ημουν logged out απο το PC μου στο σπιτι, αλλιως θα επρεπε να στειλω ταυτοτητα, πραγμα που δεν με ψηνει καθολου. προσωπικα για μενα ισχυει το παρακατω για ολες τις υπηρεσιες. ειτε υπαρχει για σοβαρη χρηση οποτε εχεις τα μεγιστα μετρα για να μην την παθεις including το να στειλεις ταυτοτημα αμα χρειαστει ειτε την εχεις για πλακα που δεν σε νοιαζει αμα την χασεις.τωρα να βλεπω τοπικ μου εκλεψαν το email και να τους λες μιλα με hotmail και να σου λενε οτι ολα τα στοιχεια ειναι fake....απλα i give up. σε 2υπηρεσιες που χρησιμοποιω 2fa η μια με google authenticator και η αλλη με microsoft ολα οκ.επισης στο microsoft authenticator που χρησιμοποιω με email δεν μου δινει pin να βαλω απλα κανω approve απο το κινητο.fb ουτε εγω θα γουσταρα να στειλω id απο την αλλη δεν το θεωρω σοβαρη υπηρεσια εκτος αν εισαι καταστημα ή γενικοτερα το χρησιμοποιεις για δουλεια και λεφτα 35 minutes ago, Ducatista said: Πάμε καμιά αναφορά τε παιδιά!! το εκανα report.
Ducatista Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, poulinos είπε προσωπικα για μενα ισχυει το παρακατω για ολες τις υπηρεσιες. ειτε υπαρχει για σοβαρη χρηση οποτε εχεις τα μεγιστα μετρα για να μην την παθεις including το να στειλεις ταυτοτημα αμα χρειαστει ειτε την εχεις για πλακα που δεν σε νοιαζει αμα την χασεις.τωρα να βλεπω τοπικ μου εκλεψαν το email και να τους λες μιλα με hotmail και να σου λενε οτι ολα τα στοιχεια ειναι fake....απλα i give up. σε 2υπηρεσιες που χρησιμοποιω 2fa η μια με google authenticator και η αλλη με microsoft ολα οκ.επισης στο microsoft authenticator που χρησιμοποιω με email δεν μου δινει pin να βαλω απλα κανω approve απο το κινητο.fb ουτε εγω θα γουσταρα να στειλω id απο την αλλη δεν το θεωρω σοβαρη υπηρεσια εκτος αν εισαι καταστημα ή γενικοτερα το χρησιμοποιεις για δουλεια και λεφτα link γιατι δεν το βρισκω το profile https://m.facebook.com/jewellery.silvergold.1
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 hours ago, Ducatista said: https://m.facebook.com/jewellery.silvergold.1 ναι το βρηκα. 3 hours ago, Ducatista said: https://m.facebook.com/jewellery.silvergold.1 ναι το βρηκα.
Ducatista Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, poulinos είπε ναι το βρηκα. ναι το βρηκα. Ευχαριστώ κιόλας φιλαράκο!
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 minutes ago, Ducatista said: Ευχαριστώ κιόλας φιλαράκο! μολις εβαλα και αλλο ατομο και το εκανε report 1
Ducatista Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, poulinos είπε μολις εβαλα και αλλο ατομο και το εκανε report Ευχαροστω ξανά...! Αντε να δούμε πότε θα πέσει το προφίλ δεν θελω να σκεφτώ τι στέλνει και τι κάνει αυτός ο περίεργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα