AtiX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ξέρετε τι είναι αυτή η μπλε κουκκίδα δίπλα από την ώρα που εμφανίστηκε ξαφνικά και σε όλες τις σελίδες του safari???
UncleKim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Κάποια εφαρμογή από το Accesibility, ζητάει μάλλον να έχει πρόσβαση στο μικρόφωνο. Κλείσε όλες τις εφαρμογές, και ξανάνοιξε τον safari. Λογικά θα εξαφανιστεί. 3
SabotazNic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, UncleKim είπε Κάποια εφαρμογή από το Accesibility, ζητάει μάλλον να έχει πρόσβαση στο μικρόφωνο. Κλείσε όλες τις εφαρμογές, και ξανάνοιξε τον safari. Λογικά θα εξαφανιστεί. Μα, η ένδειξη του μικροφώνου/κάμερας δεν είναι πάνω από το cellular? 1
Nabuko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 This icon means that some app or feature is requesting the microphone to be active. It's likely to be something in Accessibility, such as Voice Control. Με ένα restart λέει θα εξαφανιστεί 2
UncleKim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Μα, η ένδειξη του μικροφώνου/κάμερας δεν είναι πάνω από το cellular? Έκλεισες/ανοιξες σαφάρι αφού έκλεισες όλες τις εφαρμογές? Αν δεν φύγει, κάνε restart και δοκίμασε ξανά. 1
AtiX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, εντέλει έφυγε μετά από κλείσιμο του safari… ΥΓ: το μικρόφωνο δεν είναι πράσινο και δίπλα από την ένδειξη σήματος? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από AtiX
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, AtiX said: Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, εντέλει έφυγε μετά από κλείσιμο του safari… ΥΓ: το μικρόφωνο δεν είναι πράσινο και δίπλα από την ένδειξη σήματος? Ναι η κουκκίδα που σου εμφανίστηκε δεν έχει καμία σχέση με την ένδειξη χρήσης μικροφώνου/κάμερας! Εμένα μου βγάζει που και που κάτι παρόμοιο αλλά σε γκρι χρώμα στο ipad όταν χρησιμοποιώ το magic keyboard και κάπου κολλάει το κυκλικό σύμβολο του κέρσορα (όπως όταν χρησιμοποιώ το touchpad). 1
AtiX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι η κουκκίδα που σου εμφανίστηκε δεν έχει καμία σχέση με την ένδειξη χρήσης μικροφώνου/κάμερας! Εμένα μου βγάζει που και που κάτι παρόμοιο αλλά σε γκρι χρώμα στο ipad όταν χρησιμοποιώ το magic keyboard και κάπου κολλάει το κυκλικό σύμβολο του κέρσορα (όπως όταν χρησιμοποιώ το touchpad). Λογικά κάποιο bug θα είναι του Safari…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα