JohnConstantine Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Περσι αγορασα ενα μεταχειρισμενο αμαξι. Μου εχει βγει αριστο. Του εκανα σερβις σε (λαδια , παραφλου , υγρα φρενων ) και την Δευτερα θα το παω για το σερβις του. Συμπληρωσα τα χιλιομετρα που εχει και θα παω να το κανω. Εχω 2 αποριες. Το αμαξι ειναι ενα Golf 5 μοντελο του 2006. Δεν εχει αναψει κανενα check engine και απο οτι μου ειπε ειναι το μεγαλο σερβις. Και εχω τις εξης αποριες. Στο μεγαλο σερβις ακομα και εναν υπαρχει κατι καλο αλλαζει; Και τι αλλαζουμε κυριως; Στις μερες μας ποσο μπορει να φτασει εαν θελουν ολα άλαγμα; Εαν πω να πληρωσω με πιστωτικη θα με παρει με τις πετρες;;; ( Την διαχειριζομαι αψογα την καρτα και την εξοφλω παντα την ημερα της δοσης οταν μου πει η τραπεζα) Οπως καταλαβατε με εχει πιασει ενα αγχος.... και δεν θελω να πιαστω κοροιδο Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από JohnConstantine
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Καλησπερα παιδια. Περσι αγορασα ενα μεταχειρισμενο αμαξι. Μου εχει βγει αριστο. Του εκανα σερβις σε (λαδια , παραφλου , υγρα φρενων ) και την Δευτερα θα το παω για το σερβις του. Συμπληρωσα τα χιλιομετρα που εχει και θα παω να το κανω. Εχω 2 αποριες. Το αμαξι ειναι ενα Golf 5 μοντελο του 2006. Δεν εχει αναψει κανενα check engine και απο οτι μου ειπε ειναι το μεγαλο σερβις. Και εχω τις εξης αποριες. Στο μεγαλο σερβις ακομα και εναν υπαρχει κατι καλο αλλαζει; Και τι αλλαζουμε κυριως; Στις μερες μας ποσο μπορει να φτασει εαν θελουν ολα άλαγμα; Εαν πω να πληρωσω με πιστωτικη θα με παρει με τις πετρες;;; ( Την διαχειριζομαι αψογα την καρτα και την εξοφλω παντα την ημερα της δοσης οταν μου πει η τραπεζα) Οπως καταλαβατε με εχει πιασει ενα αγχος.... και δεν θελω να πιαστω κοροιδο Manual δεν υπάρχει ; εκεί υπάρχουν αναλυτικά το τι αλλαγές χρειάζονται ανά service.
terry308 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανα 15.000χλμ λαδια , φιλτρο λαδιου 30.000χλμ οπως στα 15.000χλμ +φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) 60.000χλμ μπουζί + φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) 90.000χλμ ιμάντα χρονισμου + αντλια νερου + φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) κ.ο.κ. επανω κατω αυτα ειναι , καρτα δεχονται ολοι όπου 15.000χλμ διανυθέντα ή 1 ημερολογιακό έτος μετά το τελευταιο service Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από terry308 1
JohnConstantine Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Manual δεν υπάρχει ; εκεί υπάρχουν αναλυτικά το τι αλλαγές χρειάζονται ανά service. εννοειτα οτι εχω αλλα δεν καταλαβα τπτ ουτε απο γραμματα αλλα και γενικα 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Ανα 15.000χλμ λαδια , φιλτρο λαδιου 30.000χλμ οπως στα 15.000χλμ +φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) 60.000χλμ μπουζί + φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) 90.000χλμ ιμάντα χρονισμου + αντλια νερου + φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) κ.ο.κ. επανω κατω αυτα ειναι , καρτα δεχονται ολοι Καδενα εχει το δικο μου
terry308 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, JohnConstantine είπε Καδενα εχει το δικο μου Δες το manual σου τότε 1
Nabuko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 4L λάδια κανα 40αρι 4 μπουζί κανά 40αρι 1 Φίλτρο Λαδιού, 10 ευρώ 1 Φίλτρο Αέρος 15 ευρώ 1 Φίλτρο Καυσίμου 20 ευρώ 1 Φίλτρο Καμπίνας 15 ευρώ Οι τιμές στο περίπου αν τα αγοράσεις μόνος σου. Βάλε αν χρειαστεί κάτι άλλο, υγρά φρένων, τακάκια κλπ Συν την εργασία.
meletis_m Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 9:42 ΜΜ, JohnConstantine είπε Καλησπερα παιδια. Περσι αγορασα ενα μεταχειρισμενο αμαξι. Μου εχει βγει αριστο. Του εκανα σερβις σε (λαδια , παραφλου , υγρα φρενων ) και την Δευτερα θα το παω για το σερβις του. Συμπληρωσα τα χιλιομετρα που εχει και θα παω να το κανω. Εχω 2 αποριες. Το αμαξι ειναι ενα Golf 5 μοντελο του 2006. Δεν εχει αναψει κανενα check engine και απο οτι μου ειπε ειναι το μεγαλο σερβις. Και εχω τις εξης αποριες. Στο μεγαλο σερβις ακομα και εναν υπαρχει κατι καλο αλλαζει; Και τι αλλαζουμε κυριως; Στις μερες μας ποσο μπορει να φτασει εαν θελουν ολα άλαγμα; Εαν πω να πληρωσω με πιστωτικη θα με παρει με τις πετρες;;; ( Την διαχειριζομαι αψογα την καρτα και την εξοφλω παντα την ημερα της δοσης οταν μου πει η τραπεζα) Οπως καταλαβατε με εχει πιασει ενα αγχος.... και δεν θελω να πιαστω κοροιδο Τα περί μεγάλου/ μικρού service είναι περσότερο θέμα marketing. Λάδια κινητήρα να βάλεις οτι προδιαγραφή ορίζει ο κατασκευαστής. Καλό είναι το μεγιστο κάθε 10,000 χιλιόμετρα αλλαγή . Εάν έχεις >150,000 δείτε αντλία νερου μήπως δακρύζει , και το ιμάντα δυναμού-τιμνιού. Συνήθως τα manual έχουν καιπλάνο συντήρησης αναλόγως τα χιλιόμετρα ή τα χρόνια. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 9:42 ΜΜ, JohnConstantine είπε Καλησπερα παιδια. Περσι αγορασα ενα μεταχειρισμενο αμαξι. Μου εχει βγει αριστο. Του εκανα σερβις σε (λαδια , παραφλου , υγρα φρενων ) και την Δευτερα θα το παω για το σερβις του. Συμπληρωσα τα χιλιομετρα που εχει και θα παω να το κανω. Εχω 2 αποριες. Το αμαξι ειναι ενα Golf 5 μοντελο του 2006. Δεν εχει αναψει κανενα check engine και απο οτι μου ειπε ειναι το μεγαλο σερβις. Και εχω τις εξης αποριες. Στο μεγαλο σερβις ακομα και εναν υπαρχει κατι καλο αλλαζει; Και τι αλλαζουμε κυριως; Στις μερες μας ποσο μπορει να φτασει εαν θελουν ολα άλαγμα; Εαν πω να πληρωσω με πιστωτικη θα με παρει με τις πετρες;;; ( Την διαχειριζομαι αψογα την καρτα και την εξοφλω παντα την ημερα της δοσης οταν μου πει η τραπεζα) Οπως καταλαβατε με εχει πιασει ενα αγχος.... και δεν θελω να πιαστω κοροιδο Μαλλον ετσι οπως το βλεπεις θα πιαστεις Κοτσος! Πες να σου προτεινουν καλο και οικονομικο μαστορα και μετα βρες απο που θα παρεις εσυ τα ανταλλακτικα! Απο την στιγμη που δεν γνωριζεις σιγουρα θα σε φανε..!
lary7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 10:00 ΜΜ, terry308 είπε Ανα 15.000χλμ λαδια , φιλτρο λαδιου 30.000χλμ οπως στα 15.000χλμ +φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) 60.000χλμ μπουζί + φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) 90.000χλμ ιμάντα χρονισμου + αντλια νερου + φιλτρο αερα+καμπινας(γυρης) κ.ο.κ. επανω κατω αυτα ειναι , καρτα δεχονται ολοι όπου 15.000χλμ διανυθέντα ή 1 ημερολογιακό έτος μετά το τελευταιο service Πανω κάτω αυτά ειναι, τα λάδια προσοχή να είναι αριστης ποιότητας και αν δεν κανεις 15Κ τότε τα αλλαζεις ανα έτος. Ανα 60.000 μην ξεχνάς και το φίλτρο καυσίμων. Επίσης πρεπει να δείς τι εχει κάνει ο προηγούμενος, αν πχ. δεν εχει αλλαξει αντλία βενζίνης τότε καλό ειναι μετά τα 150.000 να την αλλαξεις προληπτικά. Το FSI έχεις ή TSI;
terry308 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, lary7 είπε Το FSI έχεις ή TSI; Tgi έχω εγώ, με φυσικό αέριο Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από terry308
Bitbit Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Οπως σου είπαν και οι παραπάνω, θα χρειαστείς λάδια, τα 4 φίλτρα και μπουζί. Μπορεί με τον έλεγχο να βρεθεί και τίποτα άλλο που να έχει θέμα πχ τακάκια φρένων. αγοράζεις εσύ τα αναλώσιμα και πας στο συνεργείο. Προτίμησε να πληρώσεις μετρητοίς. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις το λόγο.
lary7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, terry308 είπε Tgi έχω εγώ, με φυσικό αέριο Στον TS αναφερόμουν, εσυ είσαι απο τους τυχερούς με TSI, αν και στα VW τα τελευταία 15 χρόνια πανω κάτω την ίδια συντήρηση θέλουν.
terry308 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, lary7 είπε Στον TS αναφερόμουν, εσυ είσαι απο τους τυχερούς με TSI, αν και στα VW τα τελευταία 15 χρόνια πανω κάτω την ίδια συντήρηση θέλουν. Το δικό μου μήνυμα έκανες παράθεση 😉😂
lary7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, terry308 είπε Το δικό μου μήνυμα έκανες παράθεση 😉😂 Τα είπες σωστά και ήθελα να τα επαναλαβω😉 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα