Aris_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Τι εφαρμογή έχεις για video και τι φίλτρα χρησιμοποιείς? Render με την gpu που έχεις δεν μπορείς να κάνεις σε λογικούς χρόνους άρα Πρώτα κοιτάς εκεί
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, triplex1 είπε ο ιδιος ουτε ενδιαφερεται να μα δωσει να καταλαβουμε τι μπορουμε να προτεινουμε , μεσα σ'αυτα που θελει χρειαζεται οπωσδηποτε τροφοδοτικο Εντάξη, είναι και μεγάλος άνθρωπος. Δεν πολυξέρει από αυτά. Σίγουρα θέλει τροφοδοτικό. Τώρα έχει: https://www.e-shop.gr/chieftec-gps-550ab-550w-pci-e-p-PER.700619 1 ώρα πριν, triplex1 είπε δεν μπορω αλλο ο καθενας τετοιου τυπου , τα βγαζω ενα-ενα με το τσιγκελι και θελω αυτο και θελω εκεινο Όσοι με γνωρίζουν, μαζί με την καλημέρα μου σε p.m., τους γράφω και ένα κείμενο με πρόλογο, κυρίως θέμα με δύο παραγράφους, επίλογο και δύο υστερόγραφα! 1
JDROGAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Multicopter. https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i5-10400-vs-intel-core-i3-10320 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από JDROGAS 1
dimitris1964 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, triplex1 είπε δεν διαφωνω και γω ειπα για ιντελ στην αρχη αλλα οσο ειναι αναποφασιστος ο φιλος τοσο δυσκολευουν τα πραγματα , ηδη τα χρηματα ειναι πολυ λιγα. Καταρχην μονο ο Τερης αναφερε για καρτα γραφικων , ο ιδιος ουτε ενδιαφερεται να μα δωσει να καταλαβουμε τι μπορουμε να προτεινουμε , μεσα σ'αυτα που θελει χρειαζεται οπωσδηποτε τροφοδοτικο.......................δεν μπορω αλλο ο καθενας τετοιου τυπου , τα βγαζω ενα-ενα με το τσιγκελι και θελω αυτο και θελω εκεινο , οτι θελει ας κανει , καλημερα απο μενα. Φίλε μου μη με μαλώνεις, ειστε μεσα στην τεχνολογια της εποχης, ασχολουμε πολλα χρονια με τους υπολογιστες αλλα ποτε δεν ημουν "μεσα στα πραγματα", ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν ο zx spectrum με το κασετοφωνο (που τον εχω ακομη) αλλα ποτε δεν παρακολουθησα απο κοντα τις εξελιξεις. 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Εντάξη, είναι και μεγάλος άνθρωπος. Δεν πολυξέρει από αυτά. Τωρα να μην αρχισουμε για τις ηλικιες, με το hi hi παντα 8 ώρες πριν, nickol-us είπε Ναι θα έχεις πολύ μεγάλη διαφορά, δεν υπάρχει σύγκριση. Σε μεταχειρισμένο δεν γνωρίζω καθώς δεν τα παρακολουθώ. Είναι καθαρά τι θα σου κάτσει. Λόγω επεξεργασίας video ίσως να έπιανες καλύτερες επιδόσεις με κάποιον ryzen, όμως υπάρχει παγίδα. Οι περισσότεροι ryzen, δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Οι κάρτες γραφικών στις μέρες μας είναι απλησίαστες. Κινδυνέυεις μετά να χαλάσεις χρήματα σε "σάπια" κάρτα που θα έχει χειρότερες επιδόσεις και από τα ενσωματωμένα της intel. Αφου θα εχει μεγαλη διαφορά φιλε μου μαλλον θα προχωρησω στην επιλογη του intel 10400, αλλα να μου προτεινετε και ενα τροφοδοτικο μηπως δεν την αντεχει. Οσο για δίσκο εχω ssd 250 gb. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. 2
triplex1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, dimitris1964 είπε Φίλε μου μη με μαλώνεις, ειστε μεσα στην τεχνολογια της εποχης, ασχολουμε πολλα χρονια με τους υπολογιστες αλλα ποτε δεν ημουν "μεσα στα πραγματα", ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν ο zx spectrum με το κασετοφωνο (που τον εχω ακομη) αλλα ποτε δεν παρακολουθησα απο κοντα τις εξελιξεις. Τωρα να μην αρχισουμε για τις ηλικιες, με το hi hi παντα Αφου θα εχει μεγαλη διαφορά φιλε μου μαλλον θα προχωρησω στην επιλογη του intel 10400, αλλα να μου προτεινετε και ενα τροφοδοτικο μηπως δεν την αντεχει. Οσο για δίσκο εχω ssd 250 gb. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Δεν σε μαλωνω , ειμαστε κοντα ηλικιακα , απλα δεν επιτρεπεται απο την αρχη να μην αναφερεις τι εχει πχ απο καρτα γραφικων , δισκο κτλ για να ξερουμε τι μπορουμε να βαλουμε για να σε βοηθησουμε οσο γινεται καλυτερα , ειναι κατι που το συνανταμε οι περισσοτεροι καθε μερα γιατι εχει γεμισει το σαιτ με μαστορια κατω των 16 ετων , και ενας λογος ακομη οτι εχεις ασχοληθει με υπολογιστες , οτι χρειαστεις ρωτα απλα συγκεκριμενα πραγματα για να βγαζουμε ακρη ολοι μας. 2
JDROGAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, dimitris1964 είπε Αφου θα εχει μεγαλη διαφορά φιλε μου μαλλον θα προχωρησω στην επιλογη του intel 10400, αλλα να μου προτεινετε και ενα τροφοδοτικο μηπως δεν την αντεχει. Καταρχην για να μην μιλαμε χωρις τον "ξενοδοχο" θα μπορεσεις να το στησεις μονος σου,ουτως ωστε να μπορεσουμε να βρουμε τις καλυτερες τιμες απο διαφορετικα καταστηματα; 4 ώρες πριν, dimitris1964 είπε Οσο για δίσκο εχω ssd 250 gb. Ο δισκος που ανεφερα (ssd/nvme) θα σε βοηθησει σε οτι κανεις γιατι εχει πενταπλασιες ταχυτητες απο αυτον που προφανως εχεις. Ο δικος σου ειναι ας πουμε ειναι sata ssd 400-500mb/s και ο ssd/nvme μπορει να ειναι 2000-3000 mb/s,καποιοι ακριβοτεροι πιανουν 5000-6000 mb/s.
Nik1239 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, triplex1 είπε Δεν σε μαλωνω , ειμαστε κοντα ηλικιακα , απλα δεν επιτρεπεται απο την αρχη να μην αναφερεις τι εχει πχ απο καρτα γραφικων , δισκο κτλ για να ξερουμε τι μπορουμε να βαλουμε για να σε βοηθησουμε οσο γινεται καλυτερα , ειναι κατι που το συνανταμε οι περισσοτεροι καθε μερα γιατι εχει γεμισει το σαιτ με μαστορια κατω των 16 ετων , και ενας λογος ακομη οτι εχεις ασχοληθει με υπολογιστες , οτι χρειαστεις ρωτα απλα συγκεκριμενα πραγματα για να βγαζουμε ακρη ολοι μας. συγνωμη τι εχουν τα μαστορια κατω των 16?😋 1
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε συγνωμη τι εχουν τα μαστορια κατω των 16?😋 Και ο @Mult1C0r3Cpu 15 χρονών ήταν όταν έγραφε και έχει γράψει έπος!
triplex1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε συγνωμη τι εχουν τα μαστορια κατω των 16?😋 Αστο μη το κανουμε συζητηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα