petranthe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, killerx3 είπε Καλά... Tώρα λέει για παιδιά.. Σε λίγο θα λένε καινούργια γουρούνα της Tesla μόνο για εμβολιασμένους. Οι ανεμβολίαστοι μέχρι 50 cc η τσαλι. 1 1
DisRaptor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Retromaniac είπε Τουμπάρουν πολύ εύκολα. Αν πάρεις στροφή απότομα δηλαδή. Άνετα σπάει σβέρκο. αυτα τα λες γιατι δεν εχεις δει καγκουρα να κανει μισο χιλιομετρο side wheelies με γουρουνα. Αντε να δουμε και cyber καγκουρες τωρα..
Tigio13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Πραγματικά πάντως ρε παιδιά έχω 13 χρόνια γουρούνα, αυτήν την καραμέλα ότι τουμπαρουν και οτι είναι σκοτωστρες δεν μπορώ να την καταλάβω. Όλα τα οχήματα γίνονται σκοτωστρες ανάλογα ποιος τα οδηγάει. Δεν υπάρχουν οχήματα σκοτωστρες. Οποιοδήποτε όχημα αν κάτσεις και το μάθεις είναι μια χαρά. Για τη γυναίκα μου που δεν είχε καμία εμπειρία με οχήματα ήταν το 1ο της και ύστερα από πολλά χιλιόμετρα που έκανε είχε μόνο μια σύγκρουση στην οποία δεν έφταιγε κιόλας. Πέρασε ενα πυροσβεστικό με κόκκινο, κοκκαλωσε το μπροστινό της αμάξι και έπεσε πάνω του με φρένα. Το μόνο που έγινε ήταν να τρανταχτεί και να μείνει στη θέση της. Θα ήθελα κάποιος να μου πει τι θα γινόταν αν αντί για γουρούνα ήταν πάνω σε μηχανάκι.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 7:12 ΜΜ, Tigio13 είπε Θα ήθελα κάποιος να μου πει τι θα γινόταν αν αντί για γουρούνα ήταν πάνω σε μηχανάκι. Θα είχε σταματήσει πιο γρήγορα ή θα έκανε λίγο δεξιά και θα προσπέρναγε το αυτοκίνητο. Ένα δίκυκλο δεν πηγαίνει πίσω από τα αυτοκίνητα αλλά στην άκρη ή στα κενά ώστε να μπορεί να ελίσσεται άνετα. Οι γουρούνες έχουν τα μειονεκτήματα των δικύκλων που είσαι εκτεθειμένος στα καιρικά φαινόμενα και ταυτόχρονα τα μειονεκτήματα των αυτοκινήτων που είναι η δυσκολία ελιγμών. Με τις ικανότητες ένας απλός άνθρωπος για να οδηγήσει μία γουρούνα με ασφάλεια, σημαίνει να κινείται σαν κότα, ειδικά στις στροφές, να καταναλώνει περισσότερα καύσιμα και περισσότερες φθορές στο όχημα, με μοναδικό πλεονέκτημα τη δυνατότητα να κινηθεί σε αμμώδη εδάφη. Μία γουρούνα στην άσφαλτο πάει πιο δύσκολα από ότι μία φόρμουλα 1 στην άμμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα