NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 52 minutes ago, stormoffire said: Το ότι είναι για παιδιά και έχει όσο ένα 125 cc μηχανάκι, ή και μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, με ξεπερνάει... Δηλαδή επειδή υπάρχουν κινέζικα μηχανάκια και αυτοκίνητα 20+ ετών σε αυτά τα λεφτά δεν θα έπρεπε να έχει αυτό τόσο? Η περίπτωση να μην απευθύνονται στο ίδιο κοινό δεν υπάρχει? 3
costis ni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, NickTG είπε Δηλαδή επειδή υπάρχουν κινέζικα μηχανάκια και αυτοκίνητα 20+ ετών σε αυτά τα λεφτά δεν θα έπρεπε να έχει αυτό τόσο? Η περίπτωση να μην απευθύνονται στο ίδιο κοινό δεν υπάρχει? Η η άλλη περίπτωση, να μην απευθύνεται στο μέσο Ελληνα γονιό;; γιατί δηλαδή πρέπει όλα να τα κάνουμε αναφορά στον εαυτό μας; 1
pao13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, iwnas28 είπε Κριμα να μην ειναι για ενηλικες να αγορασω μια... πάρε φίλος ποιος θα το καταλάβει
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Head mechanic : κύριε Ελον μας περισσεύουν κάτι αλουμίνια από κάτι cybertruck και κάτι μισοχαλασμενες μπαταρίες να τα επιστρέψουμε πίσω? Elon Musk: όχι ρε τρελός είσαι βάλε εκεί 4 ρόδες και ένα τιμόνι να το πουλάμε στα πιτσιρίκια.
andreasl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Ο γείτονας από κάτω έχει μίνι ΚΤΜ στον γιο του από 3-4 χρόνων Αν δεις τον πιτσιρικά πως το πάει στο χώμα θα πάθεις πλάκα… Τον χαίρομαι πραγματικά, μακάρι να μπορέσω να βάλω και εγώ τον γιο μου με αυτόν τον τρόπο στους 2 τροχούς Χάθηκε να του πάρεις ένα ποδήλατο, να μπει στους 2 τροχούς με τον συνηθισμένο τρόπο; 😄 1
RTW4ever Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, stormoffire είπε Το ότι είναι για παιδιά και έχει όσο ένα 125 cc μηχανάκι, ή και μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, με ξεπερνάει... Το ότι εσύ και εγώ είμαστε μπατίρηδες, δε σημαίνει ότι όλος ο κόσμος είναι έτσι... 2
emperor4her Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Retromaniac είπε Ότι πρέπει η γουρούνα για να σπάσεις σβέρκο.... Καλα με 15 χιλιομετρα λεει παει.. δεν σπας τιποτα, εκτος και να κατεβεις κανα γκρεμο με κωλοτουμπες!
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, costis ni είπε Η η άλλη περίπτωση, να μην απευθύνεται στο μέσο Ελληνα γονιό;; γιατί δηλαδή πρέπει όλα να τα κάνουμε αναφορά στον εαυτό μας; Γιατί και εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι υπάνθρωποι έχουμε και εμείς δικαίωμα στην tesla γουρούνα βέβαια αντί να τα βάζουμε με την tesla θα έπρεπε να τα βάζουμε με αυτούς που μας πληρώνουν μερικά εκατοστάρικα για βασικό Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Dr_Pepper
billpap13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Κάτι τέτοια δεν είχαν και στην ταινία Armageddon
Retromaniac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, emperor4her είπε Καλα με 15 χιλιομετρα λεει παει.. δεν σπας τιποτα, εκτος και να κατεβεις κανα γκρεμο με κωλοτουμπες! Τουμπάρουν πολύ εύκολα. Αν πάρεις στροφή απότομα δηλαδή. Άνετα σπάει σβέρκο. 1
I'm_busy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τουμπάρουν πολύ εύκολα. Αν πάρεις στροφή απότομα δηλαδή. Άνετα σπάει σβέρκο. Ισχύει (έχω δει μπροστά μου να συμβαίνει) αλλά πρέπει να έχεις κάποια χιλιόμετρα, με 15 χλμ μέγιστο δε τουμπάρει αλλά και να τουμπάρει δε θα συμβεί και τίποτα πόσο μάλλον σε ένα παιδάκι που έχει "λαστιχένια" κόκκαλα. Εμείς πιτσιρικάδες τρέχαμε με 25/30 σε κατηφόρες με τα ποδήλατα και τρώγαμε τις πιο ακραίες τούμπες και καταλήγαμε με κανα γδάρσιμο ή στη χειρότερη με ράμματα, αλλά ως εκεί σε αντίθεση με φίλο μου (28ρη) φέτος που έπεσε σε slow motion με το ποδήλατο και έσπασε το χέρι..
Retromaniac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, I'm_busy είπε Ισχύει (έχω δει μπροστά μου να συμβαίνει) αλλά πρέπει να έχεις κάποια χιλιόμετρα, με 15 χλμ μέγιστο δε τουμπάρει αλλά και να τουμπάρει δε θα συμβεί και τίποτα πόσο μάλλον σε ένα παιδάκι που έχει "λαστιχένια" κόκκαλα. Εμείς πιτσιρικάδες τρέχαμε με 25/30 σε κατηφόρες με τα ποδήλατα και τρώγαμε τις πιο ακραίες τούμπες και καταλήγαμε με κανα γδάρσιμο ή στη χειρότερη με ράμματα, αλλά ως εκεί σε αντίθεση με φίλο μου (28ρη) φέτος που έπεσε σε slow motion με το ποδήλατο και έσπασε το χέρι.. Υποτιμάς τα 15 χιλιόμετρα. Είναι πολύ πιο γρήγορα από τι νομίζεις. Με το ποδήλατο δεν σπάει σβέρκο εύκολα γιατί έχεις το πλεονέκτημα να προσέξεις πως θα πέσεις και έτσι και αλλιώς ο τρόπος που συνήθως πέφτεις δεν είναι πλαγια με το κεφάλι να χτυπάει κάτω. Αντίθετα ακόμη και αυτή η μικρή γουρούνα σε λίγο κατηφορικό μέρος με απότομη στροφή από το παιδιά θα γυρίσει πλάγια και το παιδί δεν θα μπορέσει να κάνει τιποτε. Και όσο και ελαστικό να είναι φαντάσου του κεφάλι να ακουμπά στο έδαφος και από πάνω να πιέζει και το σώμα του και το βάρος της γουρούνας.
halastar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, pao13 είπε πάρε φίλος ποιος θα το καταλάβει Έγραψες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα