phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε η βαφη παει στο 300αρη για παπι να ξες, ειναι αρκετα τα χρηματα Τι αποτέλεσμα παιρνεις με αυτά τα χρήματα; Πλησιάζει καθόλου το εργοστασιακό; Στο δικό μου που με τράκαραν το καλοκαίρι ζήτησα να βαφτούν και τα πλαστικά που δεν είχαν πάθει τίποτα, για λόγους ομοιομορφίας, και βγήκε στα 100€. Μόνο το μπροστά φτερό δε βάφτηκε γιατί ήταν το μόνο που είχε η Kawasaki σε μπλε. Π.χ. ο διακόπτης του ρουμπινέτου ή το φιλετάκι μπροστά απ' τη σέλα δε χρεώθηκαν. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με το εργοστασιακό, αλλού είναι κοντά και αλλού είναι ανάγλυφο.
Fordakias7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 κατοστάρικα είναι πάρα πολλά για παπί βρίσκεις και πιο φθηνά με πολύ καλή ποιότητα χρώματος-βερνίκι γύρω στα 200 ευρω φίλε μου!
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, phanispal είπε Τι αποτέλεσμα παιρνεις με αυτά τα χρήματα; Πλησιάζει καθόλου το εργοστασιακό; Στο δικό μου που με τράκαραν το καλοκαίρι ζήτησα να βαφτούν και τα πλαστικά που δεν είχαν πάθει τίποτα, για λόγους ομοιομορφίας, και βγήκε στα 100€. Μόνο το μπροστά φτερό δε βάφτηκε γιατί ήταν το μόνο που είχε η Kawasaki σε μπλε. Π.χ. ο διακόπτης του ρουμπινέτου ή το φιλετάκι μπροστά απ' τη σέλα δε χρεώθηκαν. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με το εργοστασιακό, αλλού είναι κοντά και αλλού είναι ανάγλυφο. Ε αμα στα εβαψε απο πανω που να εχει σχεση, με 300 παιρνεις κανονικο βαψιμο, ξυσιμο ασταρωμα ξανα ξυσιμο βαψιμο βερνικι κλπ. Σαν το εργοστασιακο. Με 70-80 και μονος μπορεις αν παρεις τα υλικα και εχεις κομπρεσερ, αλλα ειναι πολυ χρονοβορο και δεν αξιζει, καλυτερα 300 σε συνεργειο και να το παρεις ετοιμο. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από TRILOBYTER
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Σαν το εργοστασιακο. Εμ αυτό το "σαν" είναι το θέμα, γιατί γενικά θεωρώ ότι ισχύει ο κανόνας ότι τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως το εργοστασιακό και ότι θα φαίνεται η διαφορά έστω και μικρή.
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, phanispal είπε Εμ αυτό το "σαν" είναι το θέμα, γιατί γενικά θεωρώ ότι ισχύει ο κανόνας ότι τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως το εργοστασιακό και ότι θα φαίνεται η διαφορά έστω και μικρή. Μια χαρα ειναι, εχω βαψει δικο μου σκουτερ με μερακι και καλα υλικα και ηταν σαν καινουργιο. Ο μαστωρας που θα στο κανει καλα προφανως θα κανει ακομη καλυτερη δουλεια. Γενικα οι φθηνες δουλειες ειναι φθηνες επειδη δεν κανουν καλη δουλεια, η δε στα ξυνουν καθολου, η δε βαζουν ασταρι η δε βαζουν πλαστικοποιητη η βαζουν κακια ποιουητα χρωματος. Δε μπορει μια δουλεια των 100 ευρω να ειναι καν κοντα σε μια δουλεια των 300. 1
Candela Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 8:17 ΠΜ, Fordakias7 είπε Αν το μηχανάκι δεν καίει λάδια δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις κυλινδροπιστονο πεταμένα λεφτά. Πες ότι άλλαζες με ένα μεγαλύτερο 57μμ για παράδειγμα το μηχανάκι αν βάλεις μόνο το κυλινδροπιστονο και δεν πειράξεις τίποτα άλλο όπως ροικη στην κεφαλή,πιο άγριο εκκεντροφόρο,καρμπυρατέρ μεγαλύτερο με σωστη ρύθμιση θα πηγαίνει χειρότερα από ότι το μαμά! Δεν αξίζει να το πειράξεις είναι ένα μηχανάκι σκυλί Αν ένα μηχανάκι καίει λάδια και το συμπληρώνεις λάδι για πάντα χωρίς να το αφήσεις στεγνό, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Candela είπε Αν ένα μηχανάκι καίει λάδια και το συμπληρώνεις λάδι για πάντα χωρίς να το αφήσεις στεγνό, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Οταν καίει δεν συμπληρώνουμε και το αφήνουμε.Τα αλλάζουμε όταν πρέπει.
Fordakias7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Candela είπε Αν ένα μηχανάκι καίει λάδια και το συμπληρώνεις λάδι για πάντα χωρίς να το αφήσεις στεγνό, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Άλλαξε ένα κυλινδροπιστονο και τσιμουχακια να ξεμπερδευεις είναι φθηνά. Δεν πρέπει να το αφήσεις οπωσδήποτε χωρίς λάδια και τουλάχιστον κάθε 2κ χλμ αλλαγή αναλόγως το ποσο καίει όμως.Αν καίει πολύ λάδι κάνεις αυτό που σου είπα 1
Candela Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Άλλαξε ένα κυλινδροπιστονο και τσιμουχακια να ξεμπερδευεις είναι φθηνά. Δεν πρέπει να το αφήσεις οπωσδήποτε χωρίς λάδια και τουλάχιστον κάθε 2κ χλμ αλλαγή αναλόγως το ποσο καίει όμως.Αν καίει πολύ λάδι κάνεις αυτό που σου είπα Τα κυλινδροπίστονα της aspira είναι καλής ποιότητας? Είναι καλύτερα από άλλα ιμιτασιόν κυλινδροπίστονα?
Fordakias7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Candela είπε Τα κυλινδροπίστονα της aspira είναι καλής ποιότητας? Είναι καλύτερα από άλλα ιμιτασιόν κυλινδροπίστονα? Νομίζω είναι καλό vfm για τι μηχανάκι πρόκειται;
Candela Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Νομίζω είναι καλό vfm για τι μηχανάκι πρόκειται; Για παπάκι γενικά μίλησα. Πάντως τα γνήσια τα πλαστικά για astrea, innova είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα από τα ιμιτασιόν. Τα πλαστικά πιάτα που πουλάνε στις λαϊκές με 1 ευρώ είναι από πολύ ανώτερης ποιότητας πλαστικό από τα γνήσια πλαστικά της Honda που τα πουλάει πανάκριβα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από Candela
visualizer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Candela είπε Αν ένα μηχανάκι καίει λάδια και το συμπληρώνεις λάδι για πάντα χωρίς να το αφήσεις στεγνό, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Ανάλογα πόσο καίει και υπό ποιες συνθήκες .. Εμένα πχ στο ένα λίτρο καίει 200-300 ML Στα 2500-3000 χλμ , βέβαια τρώει σκισιμο συνεχώς . Αν βλέπεις ότι καίει αρκετά και βγάζει καπνά η εξάτμιση θα σ έλεγα να πας για κυλινδροπιστονο κατευθείαν .
Candela Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, visualizer είπε Ανάλογα πόσο καίει και υπό ποιες συνθήκες .. Εμένα πχ στο ένα λίτρο καίει 200-300 ML Στα 2500-3000 χλμ , βέβαια τρώει σκισιμο συνεχώς . Αν βλέπεις ότι καίει αρκετά και βγάζει καπνά η εξάτμιση θα σ έλεγα να πας για κυλινδροπιστονο κατευθείαν . Ποιο μηχανάκι έχεις? Πόσα ml λαδιού παίρνει στο κάρτερ? Κάθε πόσα χιλιόμετρα αλλάζεις τα λάδια? 1
visualizer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Cbf 125 , 900 ML παίρνει . Μάξιμουμ στα 4.000 χλμ αλλάζω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα