giannis_al Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα, Σημερα παρελαβα την παραγγελια μου απο amazon uk warehouse, ενα oneplus 8 pro που ειχα παρει σε πολυ καλη κατασταση. Τραβηξα βιντεο (ΕΥΤΥΧΩΣ!!) για να διασβαλισω οτι τα "ελαττώματα" θα ήταν μόνο αυτά που αναφέρονταν κατά την αγορά, και με έκπληξη συνειδητοποίησα οτι στο κουτί της συσκευής παρέλαβα μονο τον warp φορτιστή. Προφανώς δε θελω refund, αλλά να παραλαβω εφάμιλλο προϊόν, γιατί πλεον οι εκπτώσεις της bf εχουν λήξει για να αγορασω κατι άλλο. Αλλά δε μπορώ πουθενά να βρω email για το customer service. Οταν παταω στο app με βγαζει σε chatbot μονο με πολλαπλες επιλογες, και οταν πηγαινω στην κατάλληλη μου δινει απευθειας φορμα επιστροφης. Που δεν ξερω καν κατα ποσο θα γινει και δεκτη χωρις περεταιρω επικοινωνια ενω θα λειπει το ιδιο το κινητο! Τι κάνω; 😕
george1807 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, giannis_al είπε Καλησπερα, Σημερα παρελαβα την παραγγελια μου απο amazon uk warehouse, ενα oneplus 8 pro που ειχα παρει σε πολυ καλη κατασταση. Τραβηξα βιντεο (ΕΥΤΥΧΩΣ!!) για να διασβαλισω οτι τα "ελαττώματα" θα ήταν μόνο αυτά που αναφέρονταν κατά την αγορά, και με έκπληξη συνειδητοποίησα οτι στο κουτί της συσκευής παρέλαβα μονο τον warp φορτιστή. Προφανώς δε θελω refund, αλλά να παραλαβω εφάμιλλο προϊόν, γιατί πλεον οι εκπτώσεις της bf εχουν λήξει για να αγορασω κατι άλλο. Αλλά δε μπορώ πουθενά να βρω email για το customer service. Οταν παταω στο app με βγαζει σε chatbot μονο με πολλαπλες επιλογες, και οταν πηγαινω στην κατάλληλη μου δινει απευθειας φορμα επιστροφης. Που δεν ξερω καν κατα ποσο θα γινει και δεκτη χωρις περεταιρω επικοινωνια ενω θα λειπει το ιδιο το κινητο! Τι κάνω; 😕 Εδώ https://www.amazon.co.uk/hz/contact-us/csp?ref_=hp_ss_v3_cu_t4&source=contact-us& και μετά γράψε live agent και θα σε συνδέσει με εκπρόσωπο. 1
giannis_al Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, george1807 είπε Εδώ https://www.amazon.co.uk/hz/contact-us/csp?ref_=hp_ss_v3_cu_t4&source=contact-us& και μετά γράψε live agent και θα σε συνδέσει με εκπρόσωπο. Αυτο εκανα, απο κινητο ειχε ενα εικονιδιακι που ζητας agent, δε μπορεις να πληκτρολογησεις. Μονο refund δεχονται, ουτε καν νεα παραγγελια και επιστροφη στη διαφορα τιμης.. Αντε παλι τωρα να ξημεροβραδιαζομαστε στο thread των προσφορων να παρουμε κινητο 😢
fragos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 2/12/2021 στις 6:34 ΜΜ, giannis_al είπε Αυτο εκανα, απο κινητο ειχε ενα εικονιδιακι που ζητας agent, δε μπορεις να πληκτρολογησεις. Μονο refund δεχονται, ουτε καν νεα παραγγελια και επιστροφη στη διαφορα τιμης.. Αντε παλι τωρα να ξημεροβραδιαζομαστε στο thread των προσφορων να παρουμε κινητο 😢 Καλημερα φιλε και χρόνια πολλά.. Μια απο τα ιδια και εγώ χτες. Αδειο πακετο oneplus. Τα πηρες τα χρήματα εύκολα πισω?? Τι τα κάνουν γαμωτο τα κινητά?? Τα κλεβουν οι courrier?? Σε τι κατάσταση ηταν το κουτι τις amazon σε εσενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα