Elantee Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Όπως λέει ο τίτλος, θέλω να ρωτήσω σχετικά με το δίπλωμα. Τι μπορώ να οδηγήσω με αυτό το δίπλωμα? Με μπερδεύουν λίγο τα kw 😅 θέλω να μαζέψω χρήματα για να πάρω κάτι, κοιτούσα ninja 250 αλλά θέλω άνεση στον δρόμο όσο αφορά την ταχύτητα. Όχι να τρέχω, να μπορώ να πηγαίνω στον δρόμο κ αν θέλω λίγο γκάζι παραπάνω, να το έχω. Κ σκέφτομαι πως ίσως το ninja λόγω κυβισμου δεν θα με καλύψει ενω είναι πολύ ωραίο κ μου αρέσει. Πείτε μου τι μπορώ να οδηγήσω. (Δυστυχώς duke 390 δεν γίνεται λόγω budget 😭) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Elantee
ReviveIT Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπορείς να οδηγήσεις οποιαδήποτε μηχανή ανεξαρτήτως κυβισμού που έχει ιπποδύναμη μικρότερη ή ίση 35kw
Elantee Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Οριακά χάνεται η xtx660 δηλαδή χαχαχα Γενικά τα καλύτερα από άποψη αξιοπιστίας, δύναμης κ όχι πάνω από 3000 που μπορώ να αγοράσω? (Όχι πάνω από 3000 λόγω οικονομικών, αλλιώς θα έπαιρνα mt 03 ή duke 390 που μου αρέσουν)
TheMigoftima Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Γενικά μπορείς να οδηγήσεις μηχανή έως 96 ίππους με προσθήκη restrictor που σου το παει 48 ίππους να είσαι μέσα. Βέβαια υπάρχει και ένας περιορισμός με τον λόγο kw/kg αλλά δε σε ενδιαφέρει τόσο τώρα. Επειδή δεν υπάρχει ο περιορισμός των κυβικών όπως είπε παραπάνω, η xt660 οδηγείται νομίζω πρέπει να είναι εντός αυτών των ορίων, δίχως restrictor. Δηλαδή όλα τα καλά τύπου er6n/f, xt660, mt03 το παλιο, τα βρίσκεις οικονομικά στα λεφτά που θες με λίγη υπομονή και ψάξιμο για κάτι αξιόλογο
Elantee Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ουσιαστικά παίρνω ότι μηχανή θέλω, την πάω σε συνεργείο να της περιορίσουν τους ίππους κ όλα καλά? Πώς αποδεικνύω στην αστυνομία ότι είναι στο νόμιμο όριο κ δεν είναι όσο είναι το εργοστασιακό?
jimzak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 12:48 ΜΜ, Elantee είπε Ουσιαστικά παίρνω ότι μηχανή θέλω, την πάω σε συνεργείο να της περιορίσουν τους ίππους κ όλα καλά? Πώς αποδεικνύω στην αστυνομία ότι είναι στο νόμιμο όριο κ δεν είναι όσο είναι το εργοστασιακό? Πρέπει να βγαίνει από την εταιρεία με περιοριστή έως 48hp για Α2, δεν μπορείς να πάρεις ninja zx10r και να πας στον μάστορα να το βαφτισετε 48 άλογα, δεν γίνεται αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα