Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, astrolavosg είπε

Η 8000 έχει επιπλέον super sensitive mode & pro clean mode. Επίσης position detection. Τώρα αν αξίζουν αυτά τα επιμέρους features τα επιπλέον 20 ευρώ δεν ξέρω. Ως πρός τι είναι το καθένα από αυτά συμβουλεύσου την εικόνα:

image.jpeg.7d1dbee29a0685d11043495c2abebef2.jpeg

Πηγή όπου άντλησα τήν πιο πάνω εικόνα: https://www.electricteeth.com/uk/oral-b-cleaning-modes-explained/ Εκεί έχει κι ένα ενδιαφέρον σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=rxNs8Jk5YzE&t=1s  

Με λίγα λόγια όλες το ίδιο είναι. 😅

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια με καλό μοτερ με υψηλές στροφές είναι οκ. Τα προγράμματα δεν τα χρησιμοποιείς ποτέ. 

Άντε να χρησιμοποιήσεις που και που αυτό που βάζει διπλάσιο χρόνο βουρτσισματος αλλά αυτό μπορείς να το κάνεις και χωρίς να έχει το πρόγραμμα η οδοντόβουρτσα.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Inler είπε

Τελικά ανάμεσα σε αυτή του eshop και την 4000-6000 του AB ποια αξίζει στο budget 35-45€?

την ιδια απορια εχω, κοιταζω την 4.000 του ΑΒ..

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει χθες την 4000 από ΑΒ, με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι δεν είναι διαθέσιμη...

• Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, viman είπε

Αν πατήσω το link στην πρώτη σελίδα βγάζει 34,90 . Είναι σωστό; Ισχύει ακόμα;

Σήμερα παρέλαβα, τόσα έδωσα (HAP.315850).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2021 στις 2:57 ΜΜ, sintalkas είπε

παιδια εγω εχω μια oral b pro 2500 εδω και 3 χρονια ,αξιζει να παω στην προ3500 η στην σμαρτ 4000 ,ή να κατσω καλυτερα με αυτην που εχω.

οχι 100% αν εννοεις την pro 2 2500/2000 ... μ φαινεται η καινουργια ιδια σε ταχυτητα και πιο φτηνιαρικη(να μην πω αντιγραφή xiaomi)...δεν εχει λαστιχενιο μεγαλο grip αλλα μονο "φτηνιαρικο" πλαστικο και μονο ενα μικροσκοπικο λεντακι σε συγκριση με αυτη π εχεις, π δειχνει ξεκαθαρα ποτε φορτιζει κ ποτε αδειασε με ξεχωριστα λεντακια π δειχνουν τι κανει το καθενα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Έχω την oral-b pro 1000 εδω και 6 χρονια βεβαια σιγα σιγα χανει δυναμη η μπαταρια αξιζει η μεταβαση στην pro 3 3500;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, fragsp είπε

Έχω την oral-b pro 1000 εδω και 6 χρονια βεβαια σιγα σιγα χανει δυναμη η μπαταρια αξιζει η μεταβαση στην pro 3 3500;

Οποιαδήποτε οραλ β μετά από 6 χρόνια θα σου φανεί τελεια! Εννοείται να κανεις αναβάθμιση και κράτησε την παλιά σαν δεύτερη όταν τελειώνει η μπαταρία στην καινουρια! 

Δημοσ.

Αγόρασα κι εγώ από το e-shop την Oral-B 3500 με 35 ευρώ και είναι όντως πολύ ωραία. Επειδή διάβασα παραπάνω ότι επειδή είναι μαύρη φαίνονται σημάδια από την οδοντόκρεμα, να σημειώσω ότι καθαρίζει πανεύκολα με σκέτο νερό και δεν μένουν πάνω στη λαβή λεκέδες. Η θήκη ταξιδίου όντως δεν είναι κάτι σπουδαίο, μια φθηνή πλαστική θήκη που αμφιβάλλω αν προσφέρει προστασία από πτώσεις και χτυπήματα, αλλά και πάλι είναι χρήσιμη για να βάζεις την οδοντόβουρτσα κάπου που θα μένει καθαρή.

Υπάρχει όμως κάτι που με προβληματίζει. Στις οδηγίες χρήσης γράφει ότι παράγει ένα ηχητικό σήμα κάθε 30'' για να σε ειδοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξεις το τεταρτημόριο της οδοντοστοιχίας σου που βουρτσίζεις και ένα ηχητικό σήμα στα 2' για να σε ειδοποιήσει ότι έχεις υπερβεί τον συνιστώμενο χρόνο βουρτσίσματος των 2 min. H δικιά μου οδοντόβουρτσα δεν παράγει ήχους, αλλά κάθε 30'' κάνει μια στιγμιαία παύση και μια λίγο μεγαλύτερο παύση στα 2'. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και κάνει παύσεις αντί για ήχους;

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον την αγόρασε, η δική του παράγει αυτούς τους ήχους που γράφει στο manual ή κάνει αυτές τις στιγμιαίες παύσεις;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, emmanuel5 είπε

Αγόρασα κι εγώ από το e-shop την Oral-B 3500 με 35 ευρώ και είναι όντως πολύ ωραία. Επειδή διάβασα παραπάνω ότι επειδή είναι μαύρη φαίνονται σημάδια από την οδοντόκρεμα, να σημειώσω ότι καθαρίζει πανεύκολα με σκέτο νερό και δεν μένουν πάνω στη λαβή λεκέδες. Η θήκη ταξιδίου όντως δεν είναι κάτι σπουδαίο, μια φθηνή πλαστική θήκη που αμφιβάλλω αν προσφέρει προστασία από πτώσεις και χτυπήματα, αλλά και πάλι είναι χρήσιμη για να βάζεις την οδοντόβουρτσα κάπου που θα μένει καθαρή.

Υπάρχει όμως κάτι που με προβληματίζει. Στις οδηγίες χρήσης γράφει ότι παράγει ένα ηχητικό σήμα κάθε 30'' για να σε ειδοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξεις το τεταρτημόριο της οδοντοστοιχίας σου που βουρτσίζεις και ένα ηχητικό σήμα στα 2' για να σε ειδοποιήσει ότι έχεις υπερβεί τον συνιστώμενο χρόνο βουρτσίσματος των 2 min. H δικιά μου οδοντόβουρτσα δεν παράγει ήχους, αλλά κάθε 30'' κάνει μια στιγμιαία παύση και μια λίγο μεγαλύτερο παύση στα 2'. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και κάνει παύσεις αντί για ήχους;

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον την αγόρασε, η δική του παράγει αυτούς τους ήχους που γράφει στο manual ή κάνει αυτές τις στιγμιαίες παύσεις;

Και σε μένα τις παύσεις κάνει, προφανώς ο ήχος αναφέρεται σε άλλα μοντέλα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, emmanuel5 είπε

Είναι φυσιολογικές οι παύσεις. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...