Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Vault13 είπε Μια που πουλουσαν πριν κατι χρονια τα SM με 10€. https://www.skroutz.gr/s/366625/Oral-B-Advance-Power-Ηλεκτρική-Οδοντόβουρτσα-Μπαταρίας-με-Χρονομετρητή.html Εβγαινε και με τερατακια για παιδια. το μονο καλο που εχει ειναι οτι δεν πεφτει ποτε η αποδοση γιατι οι μπαταριες αλλαζουν. Σε αντιθεση με εμας που καθε 3-4 χρονια θελει πεταμα. 7 ώρες πριν, pigos23 είπε Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Braun Oral-B Advance Power 400 OralB-400 5,95€ την παρήγγειλα μόλις. Thank you! 1
default Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Η Braun Oral-B Advance Power 400 ειναι στις 7.600 κινησεις/λεπτο ενω η Oral-B Pro 750 στις 8.800 (και λεει και παλμικη κινηση). Για την Oral b Pro 3 3500 δε βρηκα κατι επισημο (μονο στο Αμαζον στις απαντημενες ερωτησεις οτι ειναι στις 9.900).
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, default είπε Η Braun Oral-B Advance Power 400 ειναι στις 7.600 κινησεις/λεπτο ενω η Oral-B Pro 750 στις 8.800 (και λεει και παλμικη κινηση). Για την Oral b Pro 3 3500 δε βρηκα κατι επισημο (μονο στο Αμαζον στις απαντημενες ερωτησεις οτι ειναι στις 9.900). Όσες έχουν μπαταρία λίθου ή nimh έχουν φθίνουσα πορεία στις στροφές μετά τα 2 ΧΡΌΝΙΑ. Αρχίζει να φθιρεται η μπαταρία. Οπότε αυτό για τις στροφές είναι σχετικό.
Apos74 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Doubt είπε 5,95€ την παρήγγειλα μόλις. Thank you! Και εγω τοσο την παρηγγειλα αλλα θα μου βγει 10 € με τα μεταφορικα. Παλι ειναι πολυ καλη τιμη. Εψαχνα για ηλεκτρικη με απλες μπαταριες. Και για μενα πολυ κακως που σχεδον σε ολα τα προΐοντα που χρησιμοποποιουν μπαταριες, δεν υπαρχει η δυνατοτητα η μπαταρια να αλλαζει ευκολα. Απο ξυριστικες μηχανες και ηχειακια μεχρι και κινητα. Θα επρεπε η αλλαγη της μπαταριας να ηταν μια απλη υποθεση και οχι να τα στελνουμε σε ειδικα σερβις εφοσον θελουμε να αλλαξουμε μπαταριες.
manpower Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ενταξει εδω να συμπληρωσω οτι το θεμα με τις μπαταρίες δεν ειναι τόσο τραγικό. Την προηγούμενη που ειχα (νομιζω oral B pro 600) την αλλαξα στα 7 χρονια πριν απο λιγους μηνες, καθαρα λογω μπαταριας. Την χρησιμοποιουσαμε 2 ατομα, οχι ομως αποκλειστικά (σποραδικά χρησιμοπιουσαμε και τις απλες). Νομιζω Ni-Mh μπαταρία ειχε που την βρηκα ebay 12€. Δεν άξιζε η αντικατάσταση οποτε εδω και λιγους μηνες πηγα σε νεο μοντέλο pro 2 2500 με λιθίου πλεον. Πιο δυνατό αλλά οκ και με την παλιά δεν είναι οτι ειχα θεμα. Για όσους αναρωτιούνται αν πρέπει να πανε σε ηλεκτρική, η απάντηση ειναι ΝΑΙ πρέπει. Τυπικα μπορείς να κανεις εξίσου καλη δουλεια με απλη, αλλα κανεις δεν το κάνει. Στην τελική το θεμα ειναι να πλενεις συστηματικα και επαρκως τα δόντια σου (ενδεχομένως σε συνδυασμό με νημα/μεσοδοντια αναλόγως στόματος). Για ανταλλακτικά εχω δοκιμάσει διάφορα, ακόμη και απο AliExpress με σχετική επιτυχία. Εντάξει δεν ειναι το ιδιο ποιοτικά στα πλαστικά, αλλα δεν μπορω να αντιληφθώ αλλη διαφορά που θα έχει μειωμένα αποτελέσματα σε σχέση με τα original. 1
camel555 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Τι διαφορά έχει η παρακάτω με αυτή του topic? https://www.e-shop.gr/ilektriki-odontoboyrtsa-oral-b-pro-cross-action-hbox-81774716-p-HAP.315849 Επίσης αυτή του θέματος στην περιγραφή αναφέρει : 2 προγράμματα βουρτσίσματος: καθημερινό καθάρισμα και φροντίδα των ούλων. Ενώ η Oral-B Pro 3 3500 Cross Action που δίνει το eshop με βάση φώτο που ανέβασε φίλος στις προηγούμενες σελίδες, έχει 3 προγράμματα (2 + λεύκανση). Κόπος για το εσοπ να βάλει την πλήρη ονομασία των προιόντων έτσι ακριβώς όπως τις παρέχει ο κατασκευαστής.... 1
specre Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, camel555 είπε Τι διαφορά έχει η παρακάτω με αυτή του topic? https://www.e-shop.gr/ilektriki-odontoboyrtsa-oral-b-pro-cross-action-hbox-81774716-p-HAP.315849 Επίσης αυτή του θέματος στην περιγραφή αναφέρει : 2 προγράμματα βουρτσίσματος: καθημερινό καθάρισμα και φροντίδα των ούλων. Ενώ η Oral-B Pro 3 3500 Cross Action που δίνει το eshop με βάση φώτο που ανέβασε φίλος στις προηγούμενες σελίδες, έχει 3 προγράμματα (2 + λεύκανση). Κόπος για το εσοπ να βάλει την πλήρη ονομασία των προιόντων έτσι ακριβώς όπως τις παρέχει ο κατασκευαστής.... Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Τους έστειλα e-mail (πριν 4-5 ημέρες) ρωτώντας τους τα ίδια πράγματα και ποτέ δεν μου απάντησαν. Μάλιστα στη συγκεκριμένη (των 39.90 €) δεν είχαν καθόλου περιγραφή. Μετά από 1-2 ημέρες που έστειλα το e-mail, έβαλαν την περιγραφή που έχουν τώρα. Υποθέτω ότι είναι η ίδια (pro 3 3500), αλλά με 2 κεφαλές. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από specre 2
camel555 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, specre είπε Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Τους έστειλα e-mail (πριν 4-5 ημέρες) ρωτώντας τους τα ίδια πράγματα και ποτέ δεν μου απάντησαν. Μάλιστα στη συγκεκριμένη (των 39.90 €) δεν είχαν καθόλου περιγραφή. Μετά από 1-2 ημέρες που έστειλα το e-mail, έβαλαν την περιγραφή που έχουν τώρα. Υποθέτω ότι είναι η ίδια (pro 3 3500), αλλά με 2 κεφαλές. Έστειλα mail στο τοπικό κατάστημα, ελπίζω να λάβω απάντηση και θα ενημερώσω. 1
specre Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Η "προσφορά" του e-shop είναι έως την Κυριακή; Λέει cyber week, αλλά δεν πρόσεξα ακριβώς πότε τη βάλανε. Την είδα τη Δευτέρα.
MasterX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 εχω μια Vitality πανω απο 8-9 χρονια.. η μπαταρια αντεχει ακομα για περιπου 3 λεπτα χρησης! δηλαδη ενα βουρτισμα των 2 λεπτων ανετα γινεται. Τ ο μονο κακο ειναι οτι στις ραβδωσεις που εχει στο πισωμερος η λαβη εχει μαυρισει και δεν φευγει με τιποτα. Μαλλον αυτη του θεματος ειναι καλη αναβαθμιση μετα απο τοσα χρονια ε;
Bourdoulas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, MasterX είπε εχω μια Vitality πανω απο 8-9 χρονια.. η μπαταρια αντεχει ακομα για περιπου 3 λεπτα χρησης! δηλαδη ενα βουρτισμα των 2 λεπτων ανετα γινεται. Τ ο μονο κακο ειναι οτι στις ραβδωσεις που εχει στο πισωμερος η λαβη εχει μαυρισει και δεν φευγει με τιποτα. Μαλλον αυτη του θεματος ειναι καλη αναβαθμιση μετα απο τοσα χρονια ε; Εννοείται είναι. 1 1
Vault13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Doubt είπε 5,95€ την παρήγγειλα μόλις. Thank you! Θελω και εγω μια δευτερη για ταξιδια με μπαταριες.Ασε που εχω το toshiba 50% pack γεμισα μπαταριες βρηκες κανα καταστημα που γλιτωνεις τα μεταφορικα με παραλαβη απο καταστημα; Ή κατι τετοιο.
stark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, manpower είπε Για ανταλλακτικά εχω δοκιμάσει διάφορα, ακόμη και απο AliExpress με σχετική επιτυχία. Εντάξει δεν ειναι το ιδιο ποιοτικά στα πλαστικά, αλλα δεν μπορω να αντιληφθώ αλλη διαφορά που θα έχει μειωμένα αποτελέσματα σε σχέση με τα original. Απλά προσωπικά θα έλεγα να αποφεύγετε τα συμβατά ανταλλακτικά βουρτσάκια του LIDL, καθότι από ποιότητα είναι τραγικά. Αφελώς σκεπτόμενος, και ορμώμενος από την χαμηλή τιμή τους, είχα αγοράσει στο παρελθόν αρκετά και στην πορεία διαπίστωσα ότι σε λιγότερο από 10 μέρες χρήσης όλα σπάνε - συγκεκριμένα στο σημείο που στηρίζεται η περιστρεφόμενη κεφαλή. Το αποτέλεσμα είναι η κεφαλή να κινείται πλέον σε πολλές κατευθύνσεις τραυματίζοντας τα ούλα και φυσικά υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να φύγει εντελώς η κεφαλή και να συμβεί σοβαρό ατύχημα στην στοματική κοιλότητα. Με τα αυθεντικά βουρτσάκια της Oral-B δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Χάος η διαφορά στην ποιότητα, τόσο στο πλαστικό και στα κινούμενα μέρη, όσο και στις ίδιες τις ίνες της βούρτσας. Παρεμπιπτόντως οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες του LIDL (που είναι συμβατές και παίρνουν ORAL-B βουρτσάκια) είναι μια χαρά (με τα ORAL-B βουρτσάκια) !
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Vault13 είπε βρηκες κανα καταστημα που γλιτωνεις τα μεταφορικα με παραλαβη απο καταστημα; Ή κατι τετοιο. Στο Χαϊδάρι, μπορώ να πάω με το ΙΧ.
gkasta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Έχω αρκετες κεφαλές precision ..Ταιριάζουν με την οδοντόβουρτσα του νήματος ή θα πάνε χαμένες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα