taslikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε προσφορά η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα: https://www.e-shop.gr/ilektriki-odontoboyrtsa-oral-b-pro-cross-action-thiki-taxidioy-80345176-p-HAP.315850 Είχε παίξει Black Friday Amazon κάπου στα 40€ συν μτφ οπότε θεωρείται προσφορά νομίζω. Την έχω και είναι εξαιρετική. Επειδή η περιγραφή στο Eshop είναι λειψή το μοντέλο είναι το pro 3 3500 black edition με δώρο θήκη ταξιδιού. Περιέχει και φορτιστή μέσα. Disclaimer: η προσφορά είναι δώρο με την θήκη ενώ Σκρουτζ υπάρχουν 2 εκδόσεις μια με και μια χωρίς την θήκη. Ουσιαστικά δίνουν στην τιμή της απλής δώρο και την θήκη όποτε θεωρείται οριακά προσφορά. Εχουν και άλλες προσφορές σε προϊόντα oral b (δες παρακάτω ποστ) skroutz: https://www.skroutz.gr/s/31087782/Oral-B-Pro-3-3500-Cross-Action-Ηλεκτρική-Οδοντόβουρτσα-με-Αισθητήρα-Πίεσης-Travel-Case-Black.html https://www.skroutz.gr/s/31575886/Oral-B-Pro-3-3500-Cross-Action-Ηλεκτρική-Οδοντόβουρτσα-με-Αισθητήρα-Πίεσης-Black-Edition.html?from=sku_color_variations Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από matrixxx αφαιρεση affiliate + σωστος συνδεσμος σκρουτζ 4
DownUNDERground Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δεν είναι αυτή; https://www.skroutz.gr/s/31575886/Oral-B-Pro-3-3500-Cross-Action-Ηλεκτρική-Οδοντόβουρτσα-με-Αισθητήρα-Πίεσης-Black-Edition.html 1
thodoris_9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ TS, το εψηνα για μια ακόμη. Θα την τσιμπήσω Edit: Ανάθεμα και αν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά των 2 συσκευών που έχει στο σκρουτζ... Ημουν έτοιμος για παραγγελία αλλά το σταμάτησα. Δώσε λίγο φως Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από thodoris_9
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Ευχαριστώ TS, το εψηνα για μια ακόμη. Θα την τσιμπήσω Edit: Ανάθεμα και αν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά των 2 συσκευών που έχει στο σκρουτζ... Ημουν έτοιμος για παραγγελία αλλά το σταμάτησα. Δώσε λίγο φως Travel case λεει
taslikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι και εγώ τώρα αυτό βλέπω από Σκρουτζ έχει δυο διαφορετικές που μοιάζουν ίδιες. Όπως και να έχει και τιμή Σκρουτζ να είναι γλιτώνεις μεταφορικά συν καλύτερη εξυπηρέτηση. Την είχε το Eshop 40€ σε προσφορά και την έβαλε τώρα 35 και βάρεσα το κανόνι. Την παρέλαβα σήμερα εγώ και είναι η παρακάτω. ———————————————————————— Δείτε ακόμα και αυτή την προσφορά: https://www.e-shop.gr/ilektriki-odontoboyrtsa-oral-b-pro1-790-black-edition-80334052-p-HAP.315804 skroutz από 36+μτφ: https://www.skroutz.gr/s/24237110/Oral-B-Oral-B-Pro-1-790-Black-Edition-Cross-Action-Ηλεκτρική-Οδοντόβουρτσα-με-Χρονομετρητή-και-Αισθητήρα-Πίεσης-2τμχ.html ———————————————————————— Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από matrixxx αφαιρεση affiliate 4
thodoris_9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Travel case λεει Είναι μόνιμα για το σπίτι, δεν χρειάζομαι τη θήκη οπότε μάλλον τελικά θα πάω πάσο αν είναι αυτή η διαφορά τους.
taslikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά όντως η διαφορά είναι μόνο η θήκη. Ουσιαστικά δίνουν στην τιμή Σκρουτζ μαζί και την θήκη. Όντως λοιπόν είναι προσφορά για 10€ κάτω. Αν κάποιος δεν θέλει την θήκη (εγώ στα ταξίδια μου έχω κατά βολευτεί γιατί είχα μια παλιά pro πάλι με θήκη) τότε δεν χανει κάτι από την απλή έκδοση. το πρόσθεσα και στο αρχικό. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από taslikos 1
lancias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 ρε παιδια,για ποιο λόγο να πάρει κάποιος ηλεκτρική οδοντόβουρτα??τι παραπάνω παρέχει???το σκέφτομαι γι αγορα 1
blueangel3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Την έχω κάνα 3μηνο περίπου,έχω πολύ καλή άποψη για την συγκεκριμένη.Έχει 3 λειτουργίες (διαφορετικές εντάσεις) με το πάτημα ενός κουμπιού ,καθώς και φωτεινή κόκκινη ένδειξη σε περίπτωση που την πιέσετε παραπάνω σε κάποιο σημείο,ώστε να αποφύγετε τον τραυματισμό κάποιου ούλου. 1
taslikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lancias είπε ρε παιδια,για ποιο λόγο να πάρει κάποιος ηλεκτρική οδοντόβουρτα??τι παραπάνω παρέχει???το σκέφτομαι γι αγορα Αν δεν πάρεις δεν θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη της ηλεκτρικής όσο και αν περίεργο ακούγεται. Μόλις πάρεις δεν θα ξαναπάς σε απλή. Θα δεις ότι δεν θα βγάζουν πέτρα τα δόντια πλέον εύκολα έως καθόλου και θα καθαρίζονται καλύτερα ακόμα και σε δύσκολα σημεία όπως τα πίσω δόντια! Επίσης με απλή οδοντόβουρτσα συνήθως τραυματίζεις τα ούλα χωρίς να το καταλαβαίνεις. Γενικά θα προσφέρει έναν καθημερινό μινι καθαρισμό που κάνει ένας οδοντίατρος. Δεν παύει να είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε οδοντίατρο κάθε 1-2 χρόνια για καθαρισμό αλλα προστατεύεις πολύ καλύτερα τα δόντια σου. edit: μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι καλή και για τους ξεχασιάρηδες! Γίνεται παιχνίδι με τον καιρό και βουρτσίζεις τα δόντια 2-3 φορές την μέρα όπως πρέπει κανονικά ενώ με την απλή ξεχνιέσαι γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία. Αυτήν την βάζεις μπροστά και κάνει την δουλειά μόνη της! Είναι καλή επένδυση μιας και μια τέτοια οδοντόβουρτσα συνήθως κρατάει όσο η μπαταρία της δηλαδή 4 χρόνια σίγουρα! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από taslikos 6 1
lancias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, taslikos είπε Αν δεν πάρεις δεν θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη της ηλεκτρικής όσο και αν περίεργο ακούγεται. Μόλις πάρεις δεν θα ξαναπάς σε απλή. Θα δεις ότι δεν θα βγάζουν πέτρα τα δόντια πλέον εύκολα έως καθόλου και θα καθαρίζονται καλύτερα ακόμα και σε δύσκολα σημεία όπως τα πίσω δόντια! Επίσης με απλή οδοντόβουρτσα συνήθως τραυματίζεις τα ούλα χωρίς να το καταλαβαίνεις. Γενικά θα προσφέρει έναν καθημερινό μινι καθαρισμό που κάνει ένας οδοντίατρος. Δεν παύει να είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε οδοντίατρο κάθε 1-2 χρόνια για καθαρισμό αλλα προστατεύεις πολύ καλύτερα τα δόντια σου. αν παρω τη συγκεκριμένη ανταλακτικά βουρτσακια θα βρίσκω εύκολα?λογικα θα θελουν αντικατασταση μετα απο λιγο καιρο
dpolal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, lancias είπε ρε παιδια,για ποιο λόγο να πάρει κάποιος ηλεκτρική οδοντόβουρτα??τι παραπάνω παρέχει???το σκέφτομαι γι αγορα Η κίνηση της κεφαλής είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που κάνουμε με το χέρι και καθαρίζει καλύτερα το δόντι. Μου την έχει συστήσει οδοντίατρος πριν από χρόνια. (την ηλεκτρική γενικά, όχι το συγκεκριμένο μοντέλο). Όλα παρόμοια λειτουργία κάνουν , απλά τα ακριβότερα έχουν μερικά παραπάνω features. 1
taslikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, lancias είπε αν παρω τη συγκεκριμένη ανταλακτικά βουρτσακια θα βρίσκω εύκολα?λογικα θα θελουν αντικατασταση μετα απο λιγο καιρο Πουλάνε παντού ανταλλακτικά αυθεντικά oral b όπως πχ σε σουπερ μαρκετ η αποθήκες. σε σουπερ μαρκετ δεν έχουν καλές προσφορές αλλά Σκρουτζ η αποθήκες θα βρεις πχ 8-10€ Τα 4 ανταλλακτικά. Επίσης έχει το Lidl με 3-4€ τα 6 ανταλλακτικά αλλά δεν είναι ίδια ποιότητα. 1
panosdOUG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα έχω την oral b pro 750 εδώ και δύο χρόνια αξίζει αναβάθμιση στο συγκεκριμένο μοντέλο? 1
dispi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρέπει να τρέχει προμοσιον της ίδιας της oral b σε κάποια μοντέλα . Αν δείτε τιμές στον ΑΒ έχει μεγάλες εκπτώσεις από τις αρχικές, μεγαλύτερες από άλλες φορές που οδηγούν σε τιμές μικρότερες από Σκρουτζ. Για παράδειγμα την Smart 4 4000 με 39,90€ . https://www.ab.gr/eshop/Eidi-prosopikis-peripoiisis/Stomatiki-ygieini/Odontovoyrtses/c/012006001?q=:relevance:manufacturerNameFacet:ORAL+B&sort=relevance&pageNumber=2 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από dispi 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα