JohnnypR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Τζάμπα θα τσακωθεις. Ζήτησέ τους να σου κάνουν μια καλύτερη τιμή για τα έξτρα μαθήματα. Πρέπει να επιμένεις αν δεν καταλάβεις εκείνη τη στιγμή. Τώρα είναι αργά
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, ioannis112 είπε Όταν ο νέος δάσκαλος της ίδιας σχολής λέει ότι δεν ήξερα τίποτα πριν με αναλάβει αυτός , κάτι θα αποδεικνύει πιστευω. Όπως σου είπαν και παραπάνω, αυτό αποδεικνύει απλώς ότι δεν ήξερες τίποτα, όχι την αιτία που δεν ήξερες τίποτα. Και περιμένεις να κόψουν φράγκα και να ομολογήσουν ότι ένας εργαζόμενός τους δεν έκανε καλή δουλειά, εκθέτοντας και τη δουλειά της σχολής γενικότερα;
SilentVoice Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που ο δάσκαλος μου με είχε για σοφέρ. Σε κάθε μάθημα με έβαζε να τον πάω Χολαργό στο υπουργείο όπου έπιανε την κουβέντα με τους φίλους του, ή να πηγαίνουμε να πάρουμε την γυναίκα του ή να τον πάω σούπερ μάρκετ ή να τον πάω σε άλλες εξωτερικές δουλειές. Εντωμεταξύ δεν ήξερα να οδηγώ , μόνο τα βασικά, αλλά επειδή μου άρεσε, πρόσεχα και δεν είχα προβλήματα στην οδήγηση. Ευτυχώς τα 3 τελευταία μαθήματα δεν μπορούσε ο ίδιος και μου έστειλε άλλον δάσκαλο και κάναμε πιο σοβαρή πρακτική με θεωρητικά.
stefan123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Εγω τον δάσκαλο συνηθως τον πήγαινα στην γκομενα που περίμενα κανένα τεταρτακι απο κάτω η για ψώνια και μετα σπιτι στην αγαπημένη γυναίκα του.... Για τα μαθήματα εσενα σε νοιάζει να μπορείς να παρεις τον αερα του αυτοκινητου οποτε τα εξτρα μαθήματα μην τα λυπασαι γιατι το ατύχημα καραδοκει... Τωρα να σου κοψουν τα 5 μαθήματα μπορείς να το ζητήσεις αλλα καλο θα ηταν να μην μαλώσεις...κοίτα να κάνεις την δουλεια σου και να παρεις το διπλωμα...αυτο θα έπρεπε να σε απασχολεί...
kage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κ γω θα ήθελα να ζητήσω πίσω τα χρόνια μου πίσω από μερικές τάξεις από το σχολείο 😛 O νόμος λέει 25 μαθήματα 45λεπτα ή τα μισά δίπλα 1.5ωρας... όσους ξέρω να έκαναν τόσα πολλά μαθήματα και διακεκομμένα οπότε το θυμόντουσαν ή όσοι δεν είχαν αυτοκίνητο να οδηγήσουν απευθείας μετα το δίπλωμα ακόμη κ μετά από χρόνια δεν έμαθαν να οδηγούν κ έχουν αυτοκίνητα γεμάτα λακούβες/γρατζουνιες Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από kage
harconst Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Με αυτή τη λογική, μη πληρώνουμε τους φροντιστές αν το παιδί δεν περάσει Ιατρική ( γιατί δεν έμαθε, αλλιώς το παιδί θα περνούσε ), και μη πληρώνουμε και τους καθηγητές οδήγησης αν κοπούμε στις εξετάσεις ( γιατί αν είχαν κάνει καλά τη δουλειά τους, θα οδηγούσαμε καλά και θα περνούσαμε ). Ωραίος. 1
tilaverboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχικά στηρίζεσαι σε άνθρωπο που κατηγορεί συνάδελφο του; Αυτός ο άνθρωπος θα σου πει την αλήθεια;
censOred Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 3:35 ΜΜ, NikosKallithea είπε Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίρνουν ολοι δίπλωμα οδήγησης, δεν ειναι για ολους η οδήγηση. Αλλα τεσπα Θα έρθει η αυτόνομη οδήγηση και θα λύσει τετοιου είδους θέματα.🤸♂️
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2021 στις 2:44 ΜΜ, ioannis112 είπε θα χρειαστώ έξτρα ώρες παρ'ολο που είχα κάνει τα 5 μαθήματα Απλα σου λεει με ομορφο τροπο οτι δεν τα παιρνεις,αλλατα ριχνει στον αλλο. Φαουλ οπως και να το κανεις,απο συναδελφικη αλληλεγγυη και μονο δεν το κανεις. Αυτο λεει πιο πολλα για το νεο δασκαλο,παρα για τον παλιο. Στις 2/12/2021 στις 3:27 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και πως αποδεικνύεται οτι δεν έμαθες τίποτα; Αυτο ειναι ξεκαθαρο,δε χρειαζεται αποδειξη. Αυτο που πρεπει να αποδειχθει ειναι ποιος απο τους 2 εφταιγε πιο πολυ. Στις 6/12/2021 στις 1:58 ΠΜ, tilaverboy είπε Αρχικά στηρίζεσαι σε άνθρωπο που κατηγορεί συνάδελφο του; Αυτός ο άνθρωπος θα σου πει την αλήθεια; Ετσι ακριβως. Στις 2/12/2021 στις 3:33 ΜΜ, ioannis112 είπε Όταν ο νέος δάσκαλος της ίδιας σχολής λέει ότι δεν ήξερα τίποτα πριν με αναλάβει αυτός , κάτι θα αποδεικνύει πιστευω. Αποδεικνύει το γεγονος οτι δεν ξερεις τιποτα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από StamTheMan 3
tilaverboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Απλα σου λεει με ομορφο τροπο οτι δεν τα παιρνεις,αλλατα ριχνει στον αλλο. Φαουλ οπως και να το κανεις,απο συναδελφικη αλληλεγγυη και μονο δεν το κανεις. Αυτο λεει πιο πολλα για το νεο δασκαλο,παρα για τον παλιο. Αυτο ειναι ξεκαθαρο,δε χρειαζεται αποδειξη. Αυτο που πρεπει να αποδειχθει ειναι ποιος απο τους 2 εφταιγε πιο πολυ. Ετσι ακριβως. Αποδεικνύει το γεγονος οτι δεν ξερεις τιποτα. Σε έναν κόσμο που θέλουμε να αλλάξει πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους και να μάθουμε να κάνουμε μια σωστή αυτοκριτική και να εξετάζουμε τον εαυτό μας με το χάρακα. Θα κάνετε παραπάνω μαθήματα και θα γίνετε καλύτερος οδηγός άρα θα έχετε μικρότερη πιθανότητα να κάνετε ατύχημα. Γιατί δεν προσπαθείτε να δείτε το κέρδος που θα έχετε από τα 5 επιπλέον μαθήματα και προσπαθείτε να βρείτε αρνητικά? Πρέπει να μάθουμε να είμαστε ανοιχτοί στην κριτική των άλλων για να βελτιωνόμαστε. Εγώ π.χ. στο επάγγελμα μου θεωρώ τον εαυτό μου άσχετο και άχρηστο, προσπαθώ έτσι να βελτιωθώ και άλλο και άλλο. Φυσικά και δέχομαι κάθε κριτική προκειμένου να γίνω καλύτερος. Και έχω ακούσει και κάποια αρνητικά σχόλια και τους ευχαριστώ γιατί αν δεν είχα αυτά τα σχόλια θα παρέμενα πάντα μέτριος και δεν θα υπήρχε κίνητρο για να βελτιωθώ. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από tilaverboy
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Σε έναν κόσμο που θέλουμε να αλλάξει πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους και να μάθουμε να κάνουμε μια σωστή αυτοκριτική και να εξετάζουμε τον εαυτό μας με το χάρακα. Θα κάνετε παραπάνω μαθήματα και θα γίνετε καλύτερος οδηγός άρα θα έχετε μικρότερη πιθανότητα να κάνετε ατύχημα. Γιατί δεν προσπαθείτε να δείτε το κέρδος που θα έχετε από τα 5 επιπλέον μαθήματα και προσπαθείτε να βρείτε αρνητικά? Πρέπει να μάθουμε να είμαστε ανοιχτοί στην κριτική των άλλων για να βελτιωνόμαστε. Εγώ π.χ. στο επάγγελμα μου θεωρώ τον εαυτό μου άσχετο και άχρηστο, προσπαθώ έτσι να βελτιωθώ και άλλο και άλλο. Φυσικά και δέχομαι κάθε κριτική προκειμένου να γίνω καλύτερος. Και έχω ακούσει και κάποια αρνητικά σχόλια και τους ευχαριστώ γιατί αν δεν είχα αυτά τα σχόλια θα παρέμενα πάντα μέτριος και δεν θα υπήρχε κίνητρο για να βελτιωθώ. Ειτε φταιει που δεν εχω πιει ακομα καφε,ειτε εκανες παραθεση σε λαθος ατομο.
tilaverboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειτε φταιει που δεν εχω πιει ακομα καφε,ειτε εκανες παραθεση σε λαθος ατομο. Χαχαχα ναι έχεις δίκαιο. Εν κατακλείδι συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες παραπάνω απλά τα υπόλοιπα τα πρόσθεσα μετά οποτε σου ζήτω συγγνώμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα