ioannis112 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Είχα κάνει το καλοκαίρι τα 5 πρωτα μαθήματα οδήγησης. Ο δάσκαλος δεν ήταν ο καλυτερος και δεν βελτιωνομουν ιδιαίτερα. Λόγω κάποιον υποχρεώσεων το αφησα τότε και ξανά ξεκίνησα τώρα. Για καλή μου τυχη άλλαξε ο δάσκαλος μου κσι τώρα εχω έναν φυσιολογικό η ακόμα και αρκετά καλό θα έλεγα και πια καταλαβαίνω τι μου λέει και πως οδηγώ.Ομως αυτός λέει πως οδηγώ σαν να είμαι στο 3ο μάθημα, επισης λέει πως ο άλλος δασκακος δεν έκανε τιποτα για να διδάξει σωστά και θα χρειαστώ έξτρα ώρες παρ'ολο που είχα κάνει τα 5 μαθήματα (ο θεος να τα κάνει).Θελω να παω στην σχολή και να ζητήσω να μην χρεωθω τα έξτρα μαθήματα.Η λογική μου είναι ότι σαν επιχείρηση η σχολή πρεπει να ελέγχει τους δασκάλους τους οποίους βάζει να διδάξουν. Εγώ που δεν οδηγουσα και ήμουν 21 χρονών με τι κριτήρια να κρίνω τον δάσκαλο και γιατί να αναγκαστώ τώρα να πληρωσω 100 ευρώ παραπανω;Πειτε μου την γνώμη σασ,λεω κάτι παραλογο; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από ioannis112
agnostos13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ο παλιός και ο νέος δάσκαλος είναι στην ίδια σχολή; Και αν ναί ο παλιός υπάρχει γιατί αν όχι ίσως είχαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με εσένα και γι αυτό και τον άλλαξαν (οπότε έχει βάση). Τώρα αν θα δεχτεί η σχολή να σου κάνει δωρεάν μαθήματα με τον νέο για να σε αποζημιώσει για τα "χαμένα" μαθήματα του προηγούμενου είναι δικό τους θέμα. Θεωρώ πως αν πληρώνεις με το μάθημα ίσως το κάνουν, αν έχεις πληρώσει όλο το πακέτο πιθανότατα όχι. Υπάρχει πάντα το σενάριο να μην ταίριαξες με τον παλιό δάσκαλο, ή απλά να μην μαθαίνεις τόσο γρήγορα. 1
ioannis112 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι οι δάσκαλοι είναι στην ίδια σχολή. Δεν κάνει πια ο παλιος δάσκαλος μαθήματα αλλά απ'οτι μου ειπαν αυτό οφείλεται σε μια εγχείριση που έκανε Μα τώρα σε 3 μαθήματα οδηγώ, ενώ ο παλιος δεν μου είχε μάθει ουτε καν να ξεκινάω, με έβαζε πορειες και πηγαινα.Ξερω οτι και αλλοί μαθητές δεν είχαν την καλυτερη σχεση με αυτό τον δάσκαλο πανυως... 10 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ο παλιός και ο νέος δάσκαλος είναι στην ίδια σχολή; Και αν ναί ο παλιός υπάρχει γιατί αν όχι ίσως είχαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με εσένα και γι αυτό και τον άλλαξαν (οπότε έχει βάση). Τώρα αν θα δεχτεί η σχολή να σου κάνει δωρεάν μαθήματα με τον νέο για να σε αποζημιώσει για τα "χαμένα" μαθήματα του προηγούμενου είναι δικό τους θέμα. Θεωρώ πως αν πληρώνεις με το μάθημα ίσως το κάνουν, αν έχεις πληρώσει όλο το πακέτο πιθανότατα όχι. Υπάρχει πάντα το σενάριο να μην ταίριαξες με τον παλιό δάσκαλο, ή απλά να μην μαθαίνεις τόσο γρήγορα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από ioannis112
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Και πως αποδεικνύεται οτι δεν έμαθες τίποτα;
ioannis112 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν ο νέος δάσκαλος της ίδιας σχολής λέει ότι δεν ήξερα τίποτα πριν με αναλάβει αυτός , κάτι θα αποδεικνύει πιστευω. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από ioannis112
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, ioannis112 είπε Όταν ο νέος δάσκαλος της ίδιας σχολής λέει ότι δεν ήξερα τίποτα πριν με αναλάβει αυτός , κάτι θα αποδεικνύει πιστευω. Και που ξερουν πόσο πρόσεχες εσύ ωστε να μάθεις; Ζητα τότε απο τον νέο δάσκαλο να τους πει να σου κάνουν εκπτωση.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ioannis112 είπε Καλησπερα σε ολους. Είχα κάνει το καλοκαίρι τα 5 πρωτα μαθήματα οδήγησης. Ο δάσκαλος δεν ήταν ο καλυτερος και δεν βελτιωνομουν ιδιαίτερα. Λόγω κάποιον υποχρεώσεων το αφησα τότε και ξανά ξεκίνησα τώρα. Για καλή μου τυχη άλλαξε ο δάσκαλος μου κσι τώρα εχω έναν φυσιολογικό η ακόμα και αρκετά καλό θα έλεγα και πια καταλαβαίνω τι μου λέει και πως οδηγώ.Ομως αυτός λέει πως οδηγώ σαν να είμαι στο 3ο μάθημα, επισης λέει πως ο άλλος δασκακος δεν έκανε τιποτα για να διδάξει σωστά και θα χρειαστώ έξτρα ώρες παρ'ολο που είχα κάνει τα 5 μαθήματα (ο θεος να τα κάνει).Θελω να παω στην σχολή και να ζητήσω να μην χρεωθω τα έξτρα μαθήματα.Η λογική μου είναι ότι σαν επιχείρηση η σχολή πρεπει να ελέγχει τους δασκάλους τους οποίους βάζει να διδάξουν. Εγώ που δεν οδηγουσα και ήμουν 21 χρονών με τι κριτήρια να κρίνω τον δάσκαλο και γιατί να αναγκαστώ τώρα να πληρωσω 100 ευρώ παραπανω;Πειτε μου την γνώμη σασ,λεω κάτι παραλογο; Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίρνουν ολοι δίπλωμα οδήγησης, δεν ειναι για ολους η οδήγηση. Αλλα τεσπα 10 1 1
UncleKim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Αν έχεις κλείσει μία τιμή "πακέτο" για το δίπλωμα, όπως γίνεται συνήθως, απαίτησε να κάνεις τα κανονικά-υποχρεωτικά και μόνον, γιατί δεν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω. Πάντως αυτό που λες, δεν μπορεί να σταθεί, όσο και να έχεις δίκιο δυστυχώς. Σκέψου ότι θα πήγαινες σε άλλη σχολή, παντελώς καινούρια, τι θα έλεγες εκεί αν σου έλεγαν το ίδιο. Πάντως, μία ειλικρινής συζήτηση μαζί τους δεν θα ήταν κακό.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίρνουν ολοι δίπλωμα οδήγησης, δεν ειναι για ολους η οδήγηση. Αλλα τεσπα Το παρακάτω μου ηρθε στο μυαλό όταν διάβασα το θεμα 6
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το παρακάτω μου ηρθε στο μυαλό όταν διάβασα το θεμα Έτσι 😂
tutuyo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 να δεχτουμε οτι δεν κολλησες με τον δασκαλο νουμερο ενα για τους οποιους λογους θα ζητησεις απο την επιχειρηση να σου κανει εκπτωση βασιζομενος σε τι χειροπιαστο? Στον λογο σου εναντιον του δασκαλου? Εσυ θα πεις οτι ο δασκαλος ειναι κακος, αυτος θα πει οτι εισαι μπουμπουνας και δεν τα πιανεις. Αποτελεσμα μηδεν. Κοιτα να τελειωσεις σωστα τα μαθηματα να παρεις το διπλωμα σου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, tutuyo είπε να δεχτουμε οτι δεν κολλησες με τον δασκαλο νουμερο ενα για τους οποιους λογους θα ζητησεις απο την επιχειρηση να σου κανει εκπτωση βασιζομενος σε τι χειροπιαστο? Στον λογο σου εναντιον του δασκαλου? Εσυ θα πεις οτι ο δασκαλος ειναι κακος, αυτος θα πει οτι εισαι μπουμπουνας και δεν τα πιανεις. Αποτελεσμα μηδεν. Κοιτα να τελειωσεις σωστα τα μαθηματα να παρεις το διπλωμα σου Όταν ο άλλος δάσκαλος συμφωνεί με τον TS (ή τουλάχιστον έτσι λέει ο TS), είναι λογικό το αίτημα για έκπτωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ο νέος δάσκαλος θελει να χρεώσει παραπάνω ώρες ,γιατί όχι άλλωστε;Την τσεπη του κοιτάει. Ας παει να ζητήσει έκπτωση ο φίλος και ας μας γράψει το αποτέλεσμα.
agnostos13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Utopia13 είπε Όταν ο άλλος δάσκαλος συμφωνεί με τον TS (ή τουλάχιστον έτσι λέει ο TS), είναι λογικό το αίτημα για έκπτωση. Το θέμα είναι πως (και αν) αποδεικνύεται η ευθύνη. Αν ο νέος δάσκαλος μπορεί να αποδείξει την ευθύνη του παλιού στους υπεύθυνους της σχολής (υποθέτοντας πάντα οτι μιλάμε για την ίδια) και αυτοί δεχτούν να καλύψουν δωρεάν τα επιπλέον μαθήματα έχει καλώς. Αν όχι...να 'χαμε να λέγαμε... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από agnostos13 1
SR20DET Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπορει να έχεις και δικαιο να θες να σου καλύψουν τα έξτρα μαθήματα λόγω κακού πρώτου δασκάλου αλλά κ εσυ το άφησες από το καλοκαίρι και το ξαναέπιασες τώρα το άθλημα. Πιστεύω για το καλό σου είναι οτι σου λένε οτι θα χρειαστείς επιπλέον μαθήματα. Εξάλλου, δεν θα έκανε διαφορά στον δάσκαλο να σου κάνει τις ελάχιστες δυνατές ώρες και μετά να κοπείς στην εξέταση. Άκουσέ τον και κάνε επιπλέον μαθήματα για να νιώσεις και εσύ καλύτερα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τα 10 μαθήματα είναι αμελητέος χρόνος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα