Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Game - Mario Kart Home Circuit Mario & Luigi - 41,92 - PUBLIC [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/nintendo-switch-game-mario-kart-home-circuit-mario/prod11220095pp/

https://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/nintendo-switch-game-mario-kart-home-circuit-luigi/prod11220096pp/

Skroutz από 67,87

Η αρχική τιμή είναι 109,00, εντυπωσιακό παιχνίδι και νομίζω δεν έχει ξαναπαίξει χαμηλότερα.

• Like 1
  • Thanks 5
Δημοσ.

Thanks μολις το είδα και έκλεισα Luigι!

Θα τρελαθούν οι πιστιρικάδες στο ανοιγμα των δώρων τα χριστούγεννα!

Δημοσ.

Εγώ πρόλαβα παράγγειλα ένα mario και ελπίζω! Περίεργο πάντως πριν ήταν διαθέσιμο σε 10 καταστήματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκλεισα ένα luigi για παραλαβή από metro mall 

Όποιο μέλος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm

Edit :Κρατημένο για το μέλος Thrylos7 η αν δεν πάει για τον tiniakos

IMG_20211202_145629.jpg

Επεξ/σία από ballin95
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Νομιζω οτι ειχε βγει στα 30κατι πριν 20 μερες.

Δεν το ειδα ποτε τοσο χαμηλα, στο Public και στο MM επαιξαν στα 42 και το Mario το οποιο εξαφανιστηκε αμεσα και το Luigi.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, safridia είπε

Δεν το ειδα ποτε τοσο χαμηλα, στο Public και στο MM επαιξαν στα 42 και το Mario το οποιο εξαφανιστηκε αμεσα και το Luigi.

Εχεις δικιο,βρηκα το λινκ,ιδια τιμη ηταν και τοτε.

Δημοσ.

Αυτο να υποθεσω εχει μονο το αμαξακι μεσα και τις 4 πυλες και προυποθετει να εχεις το switch και το αντιστοιχο παιχνιδι σωστα?

Δημοσ.

Ναι σε ολα αλλα δεν χρειαζεται να εχεις το αντιστοιχο παιχνιδι, το παιχνιδι το κατεβαζεις χωρις χρεωση και τωρα, απλα χωρι το αμαξακι δεν κανει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια η διαφορά μεταξύ αυτού και της έκδοσης pack που υποτίθετε είναι η νέα έκδοση και έχει 10 ευρώ πιο ακριβά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...