filarhos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα φέρω το punto με τα χειμερινά να σας ξεκολλήσει, μην φοβάστε τίποτα... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από filarhos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 τώρα που άνοιξε ο καιρός θα κανονίσουμε μάζωξη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 i am in! Μολις με ενημερωσαν απο το Control οτι ειναι μέσα και ο @chill @ritualistic δε πιστευω να μην έρθεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Βάλτε κι εμένα μέσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Που ρε παιδια ; Ποτε ; Εχω βαρυ προγραμμα αλλα για πειτε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κανονιστε παλι να βρειτε κανενα περιεργο μεροσ οπωσ περσυ . Παλι καλα που ειχα την μηχανη στα στενα . Κανονιστε καπου με απλα και ευκολο μερος. Θα φερω το κουπερακι. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, mp123 είπε Κανονιστε παλι να βρειτε κανενα περιεργο μεροσ οπωσ περσυ . Παλι καλα που ειχα την μηχανη στα στενα . Κανονιστε καπου με απλα και ευκολο μερος. Θα φερω το κουπερακι. ψηφίζω παραλία 12 ώρες πριν, ritualistic είπε Που ρε παιδια ; Ποτε ; Εχω βαρυ προγραμμα αλλα για πειτε! μετα το πασχα σιγουρα, ισως αρχες μαίου θα πρότεινα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Ενα σεφ ειναι το ιδανικο. Απλετος χωρος και δεν θα χαθουμε κιολας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, mp123 είπε δεν θα χαθουμε κιολας. Μη παιρνεις κ ορκο για εμενα 😅 αλλα ναι καλη ιδεα, ειτε εκει ειτε προς παραλία π φαληρο κλπ αν εχει καπου χώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο σεφ ειναι το πιο ευκολο. Εκει που ηταν παλια το ολιμπικο και μια καφετερια το ναι. Εκει εχει πολυ χωρο . Κσι να θες δεν χανεσε. Το ιδανικο εοναι τεταρτη που τα μαγαζια εοναι κλειστα και δεν θα εχει κινηση ο Κηφισός. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 και μαρίνα Αλίμου ειναι καλά! με άπλετο χώρο !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Και εγώ μέσα - θα έρθει ο Γιώργος να με πάρει 😛x 1. Αν είναι κρυωμένο κανένα παιδί και μετά το Πάσχα θα φουντάρω. Επίσης συμφωνώ για παραλιακή οπουδήποτε. Και όσο πιο νότια τόσο καλύτερα αν και η μαρίνα Αλίμου ή και Φλοίσβος είναι τζιτζί για να παρκάρουμε όλα αυτά τα αυτοκίνητα. Προτείνω μετά του αγίου Γεωργίου για να κεράσει ο Audoskodάκιας @paylidis - 😛x 2- Chill_the_Jabaman. Αμ πως xaxa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Τι θα γινει με την μαζωξη 2 , θελω να δω το σκοντα του παυλιδη . Πειτε μου τι να φερω μινι κουπερ ; forza 750 ; η το τρελο το rebel 500 που το οδηγαω καθε μερα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 30/4/2022 στις 10:23 ΠΜ, mp123 είπε Τι θα γινει με την μαζωξη 2 , θελω να δω το σκοντα του παυλιδη . Πειτε μου τι να φερω μινι κουπερ ; forza 750 ; η το τρελο το rebel 500 που το οδηγαω καθε μερα ; Κούπερ θα φέρεις δε το συζητάμε ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ψηθείτε για Cosmos που έχει και άνετο πάρκινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις