filarhos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Γειά σας, Τι θα λέγατε για καμία συνάντηση, προτείνω Χωριάτικο Άγιο Στέφανο, πριν τις γιορτές; Μετά θα πέσει η θερμοκρασία και θα είναι για νότια... 1
Dantε Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ενδεχομενως μεσα αναλογα προφανως ωρα-μερα. 1
filarhos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ίσως να ήταν καλά μέρα να μην έχει πολύ κρύο... Βέβαια αυτο περιορίζει σε ΣΚ... Καθημερινές μπορώ σχεδόν κάθε μέρα από τις 6 και μετά (εκτός Τρίτης και Πεμπτης που έχει εκπαίδευση στο σκυλάκι και πάει μετά τις 😎... Από την άλλη Δευτέρα λέει βροχές... Λογικά προς το τέλος την εβδομάδας αθ βγάλει πάλι ήλιο, Ελλάδα είμαστε... 1
squib Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 μέσα και εγώ στην ιδέα θα εξαρτηθεί από τη μέρα και την ώρα. Θα προτιμούσα καθημερινές. 1
filarhos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, να πετάξω εγώ μια μέρα; Την ερχόμενη Τετάρτη ή Παρασκευή; Αν και λέει για <10βαθμούς θερμοκρασία Άγιο Στέφανο την Τετάρτη... Υπάρχει κάποια εναλλακτική με καλύτερες θερμοκρασίες;
tsofras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, filarhos είπε Καλημέρα, να πετάξω εγώ μια μέρα; Την ερχόμενη Τετάρτη ή Παρασκευή; Αν και λέει για <10βαθμούς θερμοκρασία Άγιο Στέφανο την Τετάρτη... Υπάρχει κάποια εναλλακτική με καλύτερες θερμοκρασίες; Ναι Νότια να λιώσουμε στην υγρασία αλλά είπαμε είναι σειρά σας τώρα 🤣 1
filarhos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι Νότια να λιώσουμε στην υγρασία αλλά είπαμε είναι σειρά σας τώρα 🤣 Είναι αλήθεια η υγρασία δεν βοηθάει ότι θερμοκρασία και να έχει... Γενικά είναι δύσκολο το βράδυ, εδώ έχει ~10 βαθμούς μόλις πέσει το βράδυ...
tsofras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μας βλέπω για όταν φτιάχνει ο καιρός , μπορούμε γύρω στις 20 Γενάρη στις αλκυονίδες να κανονίσουμε 4
filarhos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, tsofras είπε Μας βλέπω για όταν φτιάχνει ο καιρός , μπορούμε γύρω στις 20 Γενάρη στις αλκυονίδες να κανονίσουμε Το σκεφτόμουν κι εγώ εχθές... Το πρωί 5 είχε... Αύριο ακόμα λιγότερο... 2
john1987 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Πάνω από Νέα Ερυθραία λεει θα χιονίσει το ΣΚ. Ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Q3 του paylidis😁 1
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, john1987 είπε Πάνω από Νέα Ερυθραία λεει θα χιονίσει το ΣΚ. Ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Q3 του paylidis😁 παμε παιδια, να δω πως μπαινουν κ οι χιονοκουβερτες 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις