di maria kun Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα πρόσφατα πήραμε ένα παλιό φορτηγάκι με κινητήρα πετρέλαιου στην δουλειά, τώρα που αρχίζουν τα καλά κρύα που πιάνει μείον τα πρωινά πως ακριβώς βάζω μπροστά ώστε να ενεργοποιήσω τον προθερμαντηρα. Βάζω το κλειδί από το οφ έστω το 0 πάω στο ένα όπου ανάβουν τα λαμπάκια περιμένω λίγο μετά πάλι πίσω 0 μετά πάλι στο ένα μερικές φορές επαναλαμβάνω και εν τέλη στο 2 που μιζαρει. Έτσι είναι?
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ανάλογα αν δουλευουν οι προθερμαντήρες. Κανονικά γυρνάς κλειδί,αναβει λαμπάκι προθέρμανσης,σβήνει λαμπάκι προθέρμανσης,γυρνάς αμέσως μίζα. 1 1
mak3don Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Κανονικά δεν χρειάζεται να το γυρίσεις πίσω στο μηδέν
KapaEpsilon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ανάλογα αν δουλευουν οι προθερμαντήρες. Κανονικά γυρνάς κλειδί,αναβει λαμπάκι προθέρμανσης,σβήνει λαμπάκι προθέρμανσης,γυρνάς αμέσως μίζα. Υπάρχει και η περιπτώση να έχει κουμπί. Οπότε γυρνάς κλειδί, ανάβει λαμπάκι προθέρμανσης, πατάς κουμπί, σβήνει λαμπάκι, γυρνάς μίζα.
pavloa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ που έχω ένα taro γυρνάω κλειδί ανάβουν τα λαμπάκια μαζί με της προθέρμανσης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει το λαμπάκι και ξανά γυρνάει το κλειδί στο off. Άυτο το κάνω 2-3 φορές και μετά βάζω μπρος. Αν το κάνω μια φορά τότε ή δεν θα πάρει ή θα πάρει αλλά θα ζοριστει και όταν πάρει θα τρέμει όλο το αυτοκίνητο ως που να πιάσει θερμοκρασία.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, pavloa είπε Εγώ που έχω ένα taro γυρνάω κλειδί ανάβουν τα λαμπάκια μαζί με της προθέρμανσης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει το λαμπάκι και ξανά γυρνάει το κλειδί στο off. Άυτο το κάνω 2-3 φορές και μετά βάζω μπρος. Αν το κάνω μια φορά τότε ή δεν θα πάρει ή θα πάρει αλλά θα ζοριστει και όταν πάρει θα τρέμει όλο το αυτοκίνητο ως που να πιάσει θερμοκρασία. Μηπως έχει καεί κάποιος;
pavloa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως έχει καεί κάποιος; Οχι είναι ελεγμένα όλα . Ένα είχε καεί και το άλλαξα.. Από τότε που το θυμάμαι έτσι δουλεύει.. μόνο το καλοκαίρι παίρνει αμέσως μπρος.
meletis_m Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, pavloa είπε Εγώ που έχω ένα taro γυρνάω κλειδί ανάβουν τα λαμπάκια μαζί με της προθέρμανσης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει το λαμπάκι και ξανά γυρνάει το κλειδί στο off. Άυτο το κάνω 2-3 φορές και μετά βάζω μπρος. Αν το κάνω μια φορά τότε ή δεν θα πάρει ή θα πάρει αλλά θα ζοριστει και όταν πάρει θα τρέμει όλο το αυτοκίνητο ως που να πιάσει θερμοκρασία. Πόσα χιλιόμετρα έχει επάνω το αγροτικό ; Τη τρόμπα την έχετε δει σε όλα αυτά τα χιλιόμετρα , εφόσον οι προθερμάνσεις είναι ενταξεί .
JohnnypR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Βάζεις το κλειδί στη θέση που ανάβουν τα λαμπάκια και μόλις σβήσουν γυρνάς μπροστά να πάρει. Αν δεν σβήσει το λαμπάκι έχεις καμένη κάποια πρόθεμανση. Αν δεν παίρνει εύκολα κάνε προθερμανση και 2 ή 3 φορές. Δεν έχει ανάγκη.
pavloa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, meletis_m είπε Πόσα χιλιόμετρα έχει επάνω το αγροτικό ; Τη τρόμπα την έχετε δει σε όλα αυτά τα χιλιόμετρα , εφόσον οι προθερμάνσεις είναι ενταξεί . Έχει 300.000 χλμ. Τρόμπα, μπεκ είναι ελεγμένα και επισκευασμένα. Επίσης πριν δύο χρόνια κατέβασα και το ρεζερβουάρ για καθαρισμα ( δεν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω). επίσης ρίχνω που και που καθαριστικό στο πετρέλαιο και τον χειμώνα αντιπαγωτικό. 1
NT1G Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολλά καινούργια ξεκινάν την προθέρμανση με το που ξεκλειδώσεις την πόρτα. Άκυρο τώρα είδα ότι λέει παλιό αμάξι. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από NT1G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα