Land-decked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δουλεύει στην χώρα μας? Το βρήκα 100 ευρώ και λέω να το πάρω. Σίγουρα δουλεύει σαν repeater καθώς έχω ήδη ένα 7590 αλλά είναι international version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Land-decked είπε Δουλεύει στην χώρα μας? Το βρήκα 100 ευρώ και λέω να το πάρω. Σίγουρα δουλεύει σαν repeater καθώς έχω ήδη ένα 7590 αλλά είναι international version. Το μηχάνημα θα δουλέψει, όσον αφορά την σύνδεση στο ίντερνετ, όμως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην πάρει τις ρυθμίσεις VoiP.. Αυτό συνέβη σε σύνδεση Cosmote. Είχε συμβεί στον @ikorolis https://www.adslgr.com/forum/threads/982062-AVM-FRITZ!-Box-7590?p=7026517#post7026517 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andresalonika Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δεν θα πάρει αυτόματα την τηλεφωνία. Θα πρέπει να περάσεις τον κωδικό του voip χειροκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 επισης δεν θυμαμαι αν εχει επιλογη για annex a στο ADSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Η γερμανική έκδοση του 7590 που ήρθε σε εμένα πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις για την σύνδεση με το διαδίκτυο αλλά με κανένα τρόπο δεν δούλεψε η VoIP Τηλεφωνία ότι και να δοκιμάστηκε από δική μου πλευρά - από την πλευρά του παρόχου - μέχρι τεχνικό το Σ/Κ μου στείλανε δεν έγινε τίποτα για αυτό αποφάσισα να το αλλάξω στην διεθνή έκδοση που δουλέψανε όλα όπως έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deejaygreg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Οταν λες το αλλαξες στη διεθνη εκδοση το εννοεις; Υπαρχει τροπος το γερμανικο να το αλλαξω firmware και να ειναι διεθνη γιατι καιγω απο γερμανια το πηρα. Εχω το 7590 ΑΧ βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 8 minutes ago, deejaygreg said: Οταν λες το αλλαξες στη διεθνη εκδοση το εννοεις; Υπαρχει τροπος το γερμανικο να το αλλαξω firmware και να ειναι διεθνη γιατι καιγω απο γερμανια το πηρα. Εχω το 7590 ΑΧ βεβαια παλια υπηρχε αλλα λενε οτι δεν παιζει πλεον και οτι μπορει να το brickareis. ισως ο @jkoukos να μπορει να σου πει παραπανω που το εχει ψαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, deejaygreg είπε Οταν λες το αλλαξες στη διεθνη εκδοση το εννοεις; Υπαρχει τροπος το γερμανικο να το αλλαξω firmware και να ειναι διεθνη γιατι καιγω απο γερμανια το πηρα. Εχω το 7590 ΑΧ βεβαια Πλέον το firmware είναι ενιαίο, περιέχει όλες τις γλώσσες που υποστηρίζει η AVM, οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό όπως υπήρχε παλαιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 43 minutes ago, ilpapacha said: Πλέον το firmware είναι ενιαίο, περιέχει όλες τις γλώσσες που υποστηρίζει η AVM, οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό όπως υπήρχε παλαιότερα. νομιζω οτι οι γλωσσες ειναι ασχετες με τα 2 διαφορετικα versions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, poulinos είπε νομιζω οτι οι γλωσσες ειναι ασχετες με τα 2 διαφορετικα versions Στο 6890 LTE που έχω και είναι γερμανική έκδοση, βγάζει κανονικά την επιλογή μεταξύ Annex A & Annex B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 On 03/12/2021 at 18:15, ilpapacha said: Στο 6890 LTE που έχω και είναι γερμανική έκδοση, βγάζει κανονικά την επιλογή μεταξύ Annex A & Annex B μια χαρα που τα εχει και τα 2 .αλλα να υποθεσω δεν εχει τα ετοιμα profiles για cosmote< ή τα εχει και αυτα και απλα δεν εχουν φτιαξει ρυθμισεις για την voip τηλεφωνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, poulinos είπε μια χαρα που τα εχει και τα 2 .αλλα να υποθεσω δεν εχει τα ετοιμα profiles για cosmote< ή τα εχει και αυτα και απλα δεν εχουν φτιαξει ρυθμισεις για την voip τηλεφωνια? Και τα profiles έχει Απλά δεν συνδέθηκα από εκεί, καθώς έκανα restore τα settings από το 7590 που είχα στην γραμμή. Οπότε δεν γνωρίζω αν θα έπαιρνε αυτόματα και τις ρυθμίσεις VoiP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Just now, ilpapacha said: Και τα profiles έχει Απλά δεν συνδέθηκα από εκεί, καθώς έκανα restore τα settings από το 7590 που είχα στην γραμμή. Οπότε δεν γνωρίζω αν θα έπαιρνε αυτόματα και τις ρυθμίσεις VoiP. γιατι καποιοι ειπαν οτι δεν τις παιρνει για αυτο ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, poulinos είπε γιατι καποιοι ειπαν οτι δεν τις παιρνει για αυτο ρωταω. Έτσι κι αλλιώς και αυτόματα να μην τις παίρνει, είτε το κάνουν απομακρυσμένα είτε σου στέλνουν τους κωδικούς και τους περνάς χειροκίνητα. Όπως και να χει, το μηχάνημα θα συνδεθεί στην γραμμή και θα μπορέσει να λειτουργήσει και η VoiP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 3 minutes ago, ilpapacha said: Έτσι κι αλλιώς και αυτόματα να μην τις παίρνει, είτε το κάνουν απομακρυσμένα είτε σου στέλνουν τους κωδικούς και τους περνάς χειροκίνητα. Όπως και να χει, το μηχάνημα θα συνδεθεί στην γραμμή και θα μπορέσει να λειτουργήσει και η VoiP. καλα ναι απλα ειναι βλακεια αμα δεν το κανει αυτοματα να μπει καποιος στην ταλαιπωρια να το κανει πιο δυσκολο επειδη απλα πηρε το γερμανικο. αφου υπαρχει και η international version αν και λιγο δυσευρετα στην ελλαδα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα