damianrag Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, σε μητρική gigabyte b460 σκαλίζοντας το bios για να ενεργοποιηθεί το tmp και το secure boot κάτι πηραξα και το pc ανοίγει συνέχεια στο μενού του bios. Στο easy mode ενώ βλέπει τους δίσκους μου, δεν αφήνει να επιλέξω τον δίσκο που έχει τα Windows και έχει σκέτη την επιλογή Windows boot manager... Προσπαθώ να βρω τη ρύθμιση για να σεταρω το boot sequence στο advanced mode αλλα τζίφος... Καμιά ιδέα?
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, damianrag είπε Προσπαθώ να βρω τη ρύθμιση για να σεταρω το boot sequence στο advanced mode αλλα τζίφος... Τι δείχνει τότε;
damianrag Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Πατώντας στο Windows boot manager μπαίνει στο μενού αλλά δεν βλέπω τους δίσκους μου. Ενώ στην αρχική οθόνη φαίνονται όπως βλέπεις τη φώτο. Εγώ θέλω να βάλω τον adata που έχει τα Windows. Βλέπω και τους άλλους 2 δίσκους μου και βλέπω και ένα atapi ihas 12 που δεν ξέρω τι είναι.
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι να πω... Μήπως να κάνατε ένα restore defaults; Έχουν αναφερθεί προβλήματα σε χρήστες (που ενεργοποίησαν το TPM για τα) Windows 11. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
damianrag Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά μετά από αρκετό παίδεμα βρέθηκε ο ένοχος.... Είχα ενεργοποιήσει μια εντολή Intel rapid storage technology που δημιουργούσε το πρόβλημα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα