Rico1989 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Χθες έγινε εγκατάσταση και αναβάθμιση σε 100αρα FTTH. Εχω IPTV στο desktop και μέχρι σήμερα το απόγευμα που ήμουν συνδεδεμένος ασύρματα έπαιζε κανονικά. Στη συνέχεια για να μην εχω απώλεια σήματος το συνδεσα ενσυρματα μεσω Powerline Connection (PLC). Απο εκείνη την ώρα και μετά δεν παιζει το IPTV γιατί μαλλον το έχει μπλοκάρει. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κατι για να το ξεμπλοκάρω;
kallair Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 11:23 ΜΜ, Rico1989 είπε Καλησπέρα, Χθες έγινε εγκατάσταση και αναβάθμιση σε 100αρα FTTH. Εχω IPTV στο desktop και μέχρι σήμερα το απόγευμα που ήμουν συνδεδεμένος ασύρματα έπαιζε κανονικά. Στη συνέχεια για να μην εχω απώλεια σήματος το συνδεσα ενσυρματα μεσω Powerline Connection (PLC). Απο εκείνη την ώρα και μετά δεν παιζει το IPTV γιατί μαλλον το έχει μπλοκάρει. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κατι για να το ξεμπλοκάρω; αλλαξες router; πριν ησουν σε αλλο παροχο; δοκιμασε να αλλαξεις το dns που χρησιμοποιεις, σε google dns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα