pikaros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε θα τη βαλω στο 2ο. πως οριζω τη generation θα ειναι η θυρα. ποια Led μου λετε;; ποιο ειναι το secure boot;; To secure boot ειναι στο bios
koutsoupias4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 σκληρους ssd εχω για τα υπολοιπα σε λιγο που θα κανω την αλλαγη και το update sto bios
pikaros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε κερναω καφε , θα το ξενυχτησουμε Ενα zoom call θελει για να εχουμε και εικονα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από pikaros
triplex1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, pikaros είπε Ενα zoom call θελει για να εχουμε και εικονα
JDROGAS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε κερναω καφε , θα το ξενυχτησουμε Εν τω μεταξυ.... Βλέπαμε ταινια στο σαλονι......η γυναικα αποκοιμηθηκε (ευτυχως) Κι εγω γραφω με ενα ασυρματο πληκτρολογιο απο την πολυθρονα μαυρο σκοταδι 😁 στην 55αρα tv. A ρε μουρλα βραδυνη.....
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξέμεινα από reactions, οπότε: 😅 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
triplex1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Εν τω μεταξυ.... Βλέπαμε ταινια στο σαλονι......η γυναικα αποκοιμηθηκε (ευτυχως) Κι εγω γραφω με ενα ασυρματο πληκτρολογιο απο την πολυθρονα μαυρο σκοταδι 😁 στην 55αρα tv. A ρε μουρλα βραδυνη..... μη βιαζεσαι τον κοβω και γρηγορο τον φιλο μας , τωρα πρεπει να εχει λυσει την 1η βιδα
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε 2 σκληρους ssd Πριν κάνετε το Bios update, αν τους αποσυνδέσετε τελείως από το σύστημα και βάλετε πάλι την 1050Ti τι θα γίνει;
koutsoupias4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 τρωω!! απο το μεσημερι τον παλευω....
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Σβήνω το ματρακά (Optiplex 745) που γράφω τώρα και βάζω την Asus Ζ77 να δω ρυθμίσεις για τις PCIe.
triplex1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, koutsoupias4 είπε τρωω!! απο το μεσημερι τον παλευω.... με την ησυχια σου αδερφε πιες και μια κοκα κολα μετα , εγω ηδη εκανα καφε , δεν καιγομαστε.
JDROGAS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Για ποιον καφε μιλας........ Σε μια ΜSI Ζ590 Gaming σε βιντεακι του bios στο youtube εχει στην καρτελα settings - integrated graphics configuration ρυθμιση igd multi monitor το βλεπω disabled,ενεργοποιησε το.
koutsoupias4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 λοιπον...τα νεοτερα... αλλαξα σε gen 3 τις pci και λειτουργησε το pc αλλα τωρα κατεβαζω drivers για την καρτα να δω αν δουλευει κιολας....παντως ειχαμε την θετικη εξελιξη να δουλευει η Onboard με κουμπωμενη την 1050 ti.. bios προσπαθησα να κανω update αλλα μου εβγαζε οτι εχω την τελευταια εκδοση και δεν χρειαζεται... οσο για τα led δεν τα ειδα γιατι αλλαξα κατευθειαν την γενια και μπηκε ενω δεν το περιμενα οτι θα δουλεψει...!!!!!
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε αλλαξα σε gen 3 τις pci και λειτουργησε το pc Καλό νέο αυτό, τσάμπα βάλε-βγάλε για εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα