triplex1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, koutsoupias4 είπε στο πρωτο βαλτην στο κατω και κανε μια δοκιμη ξανα 1
JDROGAS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε να σε κανω αλλη μια ερωτηση , σε ποιο σλοτ τη βαζεις? Kαλη ερωτηση! 1
pikaros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Οταν βαζεις την καρτα τα led πανω απο το 24 pin τι κανουν?
triplex1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Kαλη ερωτηση! θα μας πει τωρα , εχω την υποψια για ασυμβατοτητα του pci-e 4.0 με την καρτα στο 3.0 θα δουλεψει 1
pikaros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) κλεισε και το secure boot ( για το check ) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από pikaros
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε θα μας πει τωρα , εχω την υποψια για ασυμβατοτητα του pci-e 4.0 με την καρτα στο 3.0 θα δουλεψει Μπορεί να ρυθμίσει σε τι Gen θα τρέχει η θύρα και από το Bios (αν είναι αυτό)
triplex1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Μπορεί να ρυθμίσει σε τι Gen θα τρέχει η θύρα και από το Bios (αν είναι αυτό) μπορει να εχει και προβλημα το σλοτ ομως , αυτο θα το δει μετα με καποια ποιο καινουρια , εστω δανεικη απο κανα φιλο για να δοκιμασει , αλλιως πρεπει να παει πισω.
koutsoupias4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 θα τη βαλω στο 2ο. πως οριζω τη generation θα ειναι η θυρα. ποια Led μου λετε;; ποιο ειναι το secure boot;;
JDROGAS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Eπειδη εχω δει κι εχω παθει πολλα,οι καρτες με τα hdmi και τα displayport και με οθονες κλπ παθαινουνε κοκομπλοκο κατι φορες,η μονη σιγουρη θυρα ειναι η dvi. Και ειδικα με παλιες καρτες. 1
koutsoupias4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 θα ξανακανω την αλλαγη σε λιγο και θα σας ενημερωσω....ευχαριστω ολους για την βοηθεια οπως και να εχει! 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ελάτε ρε παιδιά, πάλι πίσω πάμε;... 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε (...) πάνω δεξιά, πάνω από την 24πινη τροφοδοσία έχει κάποια Led. Όταν πατάτε να ανοίξει πως συμπεριφέρονται (σε ποιο Led σταματά και με ποιο χρώμα). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Από δίσκους τι έχετε βάλει και που; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
pikaros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Ελάτε ρε παιδιά, πάλι πίσω πάμε;... Δεν πηραμε απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα